Öfkemi kontrol edemiyorum

Pink_blue_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
3.534
4.331
133
Merhaba 8 yıllık evliyim dışardan baktığımızda güzel bi evliliğimiz var genel olarak güzel zaten çok şükür tabi benim ara ara öfke patlamalarım oluyor öfkemi kontrol edemiyorum hıncımı hırsızımı alana kadar bağırıp çağırıyorum birazda ağır konuşuyorum özellikle ailesi hakkında bu yaşananlar eşimin bana karşı soğumasına sebep oluyor en son ki tartışmamızda gördüm ki çocuklarda etkileniyor ben bize yazık etmek istemiyorum öfkemi nasıl kontrol edebilirim ne yapmam lazım eşimi seviyorum iyi bi insan iyi bi eştir ama biraz ilgisiz geliyor bana bi hediye bi çiçek almak aklına gelmez güzel bi söz söylemez sarılmaz işi düşünce yaklaşır onu seviyorum ama o beni sevmiyor diyemem ama benim onu sevdiğim kadar sevmiyor sanki aramız nasıl daha iyi olur evlilik aşkı öldürüyormuş anladım

Tahammulsuzluk...kuzum ya kendi kendine asacaksin ki uzman videolari melisa papatya caylari (yatistirici etkisi var)ya da bir uzmandan yardim alacaksin bide esin zahmet olmazsa azicik seninle ilgilensin (bence soyleme opmek istersen git op yavas yavas alisir kibarliga)zira ilgisizlik sevgisizlik insani asabi yapar

Eşiniz aynı ağır tavrı sizin aileniz içn söylese ne olur...
Evi yıkarsınız kesin...
Bu kadar öfke sağlığa zararlıdır.

Belli ki tahammül sınırlarını zorlamışlar fazlasıyla. Dolmuşsun. Ama en azından bunu evlatlarının yanında yapma . Onların psıkolojılerini düşünmen lazım. Haklıysan bunu kanıtlaman icin bağırıp çağırmana gerek yok. Karşındaki insanın seni anlamaya gönlü yoksa bağırsan da anlamayacaktır. Sadece zarar veriyorsun hem kendine hem karşındakilere. Psıkologlara gidebilirsin. Onlar bunun için var. Kendin başedemıyorsun belliki. Yardım alabilirsin

Beklentilerinizi yeniden gözden geçirin, evliliğe devam edecekseniz eşinizi olduğu gibi kabulleneceksiniz madem 2-3 düşüncesizliği harici bir şeyiniz yok. Ancak "Asla, bu benim kanıma dokunuyor" dediğiniz şeylerse, yollarınızı ayıracaksınız geçimsiziz diye. Bunda bi karar kılın, "Kabullenirim, beklentilerimi düzenlerim" derseniz zaten öfkeniz yavaştan azalır.

Bunun haricinde klasik şeyler var işte spor, meditasyon, profesyonel destek, öfke anı 15-20ye kadar derin nefes alıp vererek sayma, mekan değiştirme, yürüme, duşa girme vs.

Haklı bile olsam haksız duruma düşüyorum oysaki asabi olmam da kendisinin de etkisi var

Bende de öfke kontrol sorunu var cidden hayatı çok etkiliyor ya

Haklı bile olsam haksız duruma düşüyorum oysaki asabi olmam da kendisinin de etkisi var

Bence bir süre odağını eşinden çekip kendine yoğunlaş kendini sev bakım yap hatta hediye al esin sorarsa kendime çok değer veriyorum bu tarz şeyleri hak ediyorum dersin, güzel çaylar demle kendine yukarda bi arkadaş yazmış papatya melisa vs, öfke kontrol sorununun temelinde biraz özsevgi eksikliği de oluyor kendimden biliyorum,

Aslında dediğinizi bi dönem yaptım beklentimi düşük tutunca üzülmedim sinirlenmedim ama şuan 1. Sınıfa giden kızımın dersleri 8 aylık bebeğimin bakımı derken kendisinin telefon elinde oturması canımı sıkıyor mesela en son ki tartışmamızda şu yüzden oldu kendisi arkadaşıyla yemiş içmiş bende evde aç açına bekliyorum gelecekte beraber yicez diye aklına bana haber vermek gelmemiş bende bağırdım çağırdım suçlu yine ben oldum

Kilo vermem lazım en başta

Kilo vermem lazım en başta

Canım kilo vermek eğer bir sağlık sorunun yoksa şimdi çok kolay olur açarsın internetten bir video bakarak spor yaparsın diyet araştırırsın ona göre beslenirsin,hem fiziğin guzellesip şöyle bir kendine geldiğinde herşey daha iyi olur, hemen yarın başla diyete

Hayatta sorumluluklar, beklentilerimizi alamamak, çocukluğumuzdan gelen sebepler bir süre sonra tahammül sınırlarımızı zorlamaya başlıyor. Yaranı biliyorsan tedavini de bulursun. Maddi durumun yeterli ise terapi al, yatıştırıcı çaylar iç, kendine azda olsa alan yarat. Sevdiğin bir şeyi yap. İnternet derya deniz artık, öfke kontrolü ile ilgili videolar izle, önerileri oku. Kuantumla ilgili kitapkar edin, olumlamaların nasıl yapılacağını öğren ve kesinlikle düzenli bir şekilde yap.
Evliliğinle ilgili alma/verme dengesi ile ilgili araştırmalar yap. Gerekirse özelden önereceğim bir ismin birebir yada çoklu seanslarına katıl. Eşine, evliliğine, kadınlığına bakış açın değişecek.

Tiroid veya sekerinize baktırın bende şeker cikti o sinirlilik yapıyor

Canım üzerine fazla gelmişler belli, öncelikle eşine ailesini kötülemekten vazgeç çünkü kendinden soğutursun, eşin senden uzaklaşır sonra sen üzülürsün. Eşlerimizin aileleri bizi sevmek zorunda değil kimse bizi sevmek zorunda değil eğer saygısızlık yapıyorlarsa yüzüne karşı laf ediyorlarsa mesafeli görüşürsün. Bir de kin tutma canım affet gitsin herkesi.Etme bulma dünyası.Sinirini bozan biri varsa lafını esirgemeyen ne bileyim elti olur görümce olur güzel bir dille kayınvalidene söyle ben şu kişinin davranışlarından rahatsızım eşimle de aramız bozuluyor bu konu yüzünden görüştürmeyin de kayınvalide aranızın bozulmasını istemez

Mutsuzsun .Mutsuz insan öfkeli olur.Eşinden beklediğin sevgi ve ilgiyi görmeyince herşeyi sana batıyor.Sana ilgi ve sevgi gösterse mutlu olsan ev yansa umurunda olmaz..Eşin srnin öfken tek sorun sanıyor. Neden diye sorsa kendine yardım etmeye çalışsa geçecek..O bunları fark edemiyorsa öfkelenmeden birşeyleri bahane etmeden alıp karşına konuşun..Sevgi öyle sihirli birşeyki ..Bende sevgi görmediğim de alışsam umursamasamda artık vücudum da hep egzama çıkardı..İnanın sevgiyi hissedince ilaç gibi geldi çok şükür şimdi yok.

Keşke dediğinizi yapabilsem eskiden sinirimi bozan olaylar geliyor aklıma tekrar tekrar yaşıyorum sanki olayları sinirlerim bozuluyor

Çocukluğumda annem babam da böyle kavga eder bağırışırdı bunun da etkisi var böyle olmamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…