- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 598
- 37
- Konu Sahibi kartanesikar
-
Bazen işyerinde yoğunluktan tuvalete gittiğim zamanı hesapladığım, bir yandan telefonda bir konu konuşurken diğer elimle farklı konu üzerinde çalıştığım, bir şeyler yazdığım oluyor. Ve siz de çalışıyorsunuz, ben de.
Umarım maaşınız benimkinden azdır :)
Ne is yapiyorsun ve sorması ayıp ne kadar maaş alıyorsun canımBazen işyerinde yoğunluktan tuvalete gittiğim zamanı hesapladığım, bir yandan telefonda bir konu konuşurken diğer elimle farklı konu üzerinde çalıştığım, bir şeyler yazdığım oluyor. Ve siz de çalışıyorsunuz, ben de.
Umarım maaşınız benimkinden azdır :)
Bişeyler yapmaliyiz derken bile usengeciz:)))
Ben mi usengecim=))Bişeyler yapmaliyiz derken bile usengeciz:)))
Bankacıyım, 5.500 alıyorum :)Ne is yapiyorsun ve sorması ayıp ne kadar maaş alıyorsun canım☺☺
Ciddi mi beni de yanına al sana=)Bankacıyım, 5.5 alıyorum :)
Ben mi usengecim=))
Evet canım öyle çok çabuk sıkılıyoruz=)Hayır yani sikayet edene kadar bişeyler yapmamiz lazımdı haksiz mıyım ondan dedim :)
Evet sıkılırken bile yoruluyorum hepsinden gına geldi banaSıkılmaktan bile sıkıldım diye bi söz vardı ya cuk diye oturdu yani hehhe
Günaydin kizlar
ewt canımız sıkıldıkça yazarız: )Günaydınn:) burası sohbet alanımız oldu ne güzel
Günaydin kizlar
bence de bi topik açalım.bariGünaydınn:) burası sohbet alanımız oldu ne güzel
bence de bi topik açalım.bari
bende sıkıntıdan çatlamak üzereyim
çalıştığım birimde tekim cam bana bakıyor ben cama ,izin zamanım gelmiş benim
ben 8 yılBen onu 1 yıldır yaşıyorum maalesefSenin Yine cam varmış benim karşımda duvar var birde
ben 8 yıl
Baya olmuş senin artık alışman lazım şimdi kalabalık ve yoğun yerde çalışsan yapamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?