• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ofiste zaman geçmiyor

Yahu sizde bos oturmayin.acin interneten arastirma yapin haber okuyun is neys eyapiyosunuzdur zaten is yokende hindi gibi oturmak sikar yani.
Kitap okuyun bulmaca cozun

Ay birde arada muhabbet edeceğim biri olaydı iyiydi ama ya

Bazen yoğunluktan nefes alamam bazen de sakinim,belli olmuyor yani benim..

Ben işte de evde de sıkılıyorum. Çünkü işimi oturarak yapıyorum eve geliyorum yatarken de sıkılıyorum ne yapıcağımı şaşırdım. :deli:

Evet bak orada haklısın. Önceki işimde 1 dk bile yerimde oturmayıp çoğu zaman pazar dahi çalışırdık şuanki aldığım maaşla aynıydı. Şimdi sabahtan akşama kadar oturup çay kahve içip takılyorum. Haftasonumda yok:KK70: Ama insanoğlu işte yaranamıyo ki. Şimdide böyle çok sıkıcı diyoruz:p:p:p Ama senin iş arkadaşlarında vardır:)
Yok canım ya herkes erkek konuşmuyoruz benim ofisin ayrı is icabı konusuyorum sadece =) evet insanoğluna yaranilmiyo gökten altın yağsa niye elmas yağması deriz biz :D kendimizi geliştirecek biseyler yapmalıyız aslında bos vaktin kıymetini bilmek lazim

Bazen işyerinde yoğunluktan tuvalete gittiğim zamanı hesapladığım, bir yandan telefonda bir konu konuşurken diğer elimle farklı konu üzerinde çalıştığım, bir şeyler yazdığım oluyor. Ve siz de çalışıyorsunuz, ben de.
Umarım maaşınız benimkinden azdır :)

Yok canım ya herkes erkek konuşmuyoruz benim ofisin ayrı is icabı konusuyorum sadece =) evet insanoğluna yaranilmiyo gökten altın yağsa niye elmas yağması deriz biz :KK70: kendimizi geliştirecek biseyler yapmalıyız aslında bos vaktin kıymetini bilmek lazim

Bişeyler yapmaliyiz derken bile usengeciz:)))

Back
X