- 30 Ekim 2013
- 366
- 187
- 303
- Konu Sahibi kartanesikar
-
en azından kafan rahattır senle uğraşan olmazaynı dertten muzdaribim birde ben tek çalışıyorum duvar bana ben duvara bakıyorum
aynen benimde en azından birşeylerle uğraşsak zaman geçecek bu konuyuda o yüzden açtımBen de hep masa başı olsun rahat olsun derdim oldu ama yapacak bir şey bulamıyorum sürekli uykum geliyor :)
en azından kafan rahattır senle uğraşan olmaz
aynen benimde en azından birşeylerle uğraşsak zaman geçecek bu konuyuda o yüzden açtım
aynen bende kalabalık ve sürekli hareketli bir işim vardı şimdi devamlı oturunca kendimi suçlu gibi hissediyorum sizde de oluyor mu öyleDaha öncesinde yoğun ve kalabalık bir yerde çalıştıktan sonra burası hücre gibi geliyor. Hiç öyle diil valla. İnsan konuşmayı özlüyor ya:)
aynen bu işte vücut yorulmuyor ama sıkıntı yorulmaktan beterBen de boşum ama istemezdim. Üretebileceğim bir iş olsa yoğunluktan sıkılmazdım :/
Kızlar oturduğunuz yerden para kazaniyorsunuz daha ne istiyorsunuz (^__^) bende aynı çok yogun değil burası orta halli iyi gidiyor yani memnunum =))
kızlar hangi şehirde hangi sektörde çalışıyorsunuz?
Ne is yapiyosunuz meslek neidr yaniOnuda yapamıyorum ,sadece iş varmış gibi yapmak zorundayım ,Telefonla ilgilenmek için patronun gözden kaybolmasını bekliyorum .Kamera pc görseydi buraya da giremezdim :)
Uğraşacak bişey bulursan bize de yardımcı ol :) çünkü sürekli oturmak bile çok yoruyor. Ayrıca boş zamanım çok olduğu için sürekli bir şeyler tasarlıyorum kafayı yiyecem yakındaaynen benimde en azından birşeylerle uğraşsak zaman geçecek bu konuyuda o yüzden açtım
otura otura kuyruk sokumun eğildi, beynim köreldi. çok da iyi birşey değil oturduğun yerden para kazanmak. hakaret gibi. çok tembel ülkeyiz vesselam.
Evet bende öyle uğraşıyorum bir şeylerle :)Aslında tembellikle alakası değil, iş buysa ne yapabilirsin ki. eğer bu işimiz böyleyse kendimizi geliştirecek bişeyler yapmalıyız. Açık öğretimden bir bölüm okumayı düşünüyorum. Şimdi ingilizceye sardım ofiste nasıl öğrenebilirim diye araştırıyorum. Sende bişeyler yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?