- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 598
- 37
- Konu Sahibi kartanesikar
-
Yahu sizde bos oturmayin.acin interneten arastirma yapin haber okuyun is neys eyapiyosunuzdur zaten is yokende hindi gibi oturmak sikar yani.
Kitap okuyun bulmaca cozun
He ya tvde koysunlar ben sikiliyorum deAy birde arada muhabbet edeceğim biri olaydı iyiydi ama ya
He ya tvde koysunlar ben sikiliyorum de
bende açıköğretim okuyorum Allahtan yoksa kafayı hepten yerdim.Gazete okuyorum
Ya sikintin cok sevimliNe tv si film izliorum die bir sürü laf ettiler. Napacaktım ya duvar bana ben duvara bakıp durayım ozaman. İşi ihmal etsem neyse dicemde :I
Ya sikintin cok sevimli
Ac kitap oku buraya takil yapacak bisey yok
tıbbi dökümantasyonHangi bölüm okuyorsun
tıbbi dökümantasyon
sigortacı :)Ne is yapiyosunuz meslek neidr yani
ne güzel yaş kaç evlimisinAy bende labaratuvar okumayı düşünüyorum.
ne güzel yaş kaç evlimisin
Yok canım ya herkes erkek konuşmuyoruz benim ofisin ayrı is icabı konusuyorum sadece =) evet insanoğluna yaranilmiyo gökten altın yağsa niye elmas yağması deriz bizEvet bak orada haklısın. Önceki işimde 1 dk bile yerimde oturmayıp çoğu zaman pazar dahi çalışırdık şuanki aldığım maaşla aynıydı. Şimdi sabahtan akşama kadar oturup çay kahve içip takılyorum. Haftasonumda yokAma insanoğlu işte yaranamıyo ki. Şimdide böyle çok sıkıcı diyoruz Ama senin iş arkadaşlarında vardır:)
Sıkılmaktan bile sıkıldım diye bi söz vardı ya cuk diye oturdu yani hehheBen işte de evde de sıkılıyorum. Çünkü işimi oturarak yapıyorum eve geliyorum yatarken de sıkılıyorum ne yapıcağımı şaşırdım.
Yok canım ya herkes erkek konuşmuyoruz benim ofisin ayrı is icabı konusuyorum sadece =) evet insanoğluna yaranilmiyo gökten altın yağsa niye elmas yağması deriz bizkendimizi geliştirecek biseyler yapmalıyız aslında bos vaktin kıymetini bilmek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?