• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adanada yapacak bir şey yok mu

Şaşıracaksınız ama Kudra ile birbirimizi tanımıyoruz 😃 arkadaş olsaydikta anaokulu bebesi değiliz ki arkadaş çağıralım.
O kadar mantıksız şeyler yazdiniz ki dayanamayıp ben bile cevap yazmak zorunda hissettim.
valla çocuk gibi saatlerdir saçma sapan agresif şeyler yazıyorsunuz yaşınız kemale ermiş ama hala buralarda insanları germeye çalışıyorsunuz büyük ihtimalle burdan başka hiçbir yerde arkadaşınız yok o yüzden sosyalleşmek isteyen insanları yadırgayıp gerginlik yaratmak istiyorsunuz ama ben size daha fazla eşlik edemicem iyi akşamlar 🙏🏻

Şu şekil okuyorum:
IMG_20250216_224847.jpg

valla çocuk gibi saatlerdir saçma sapan agresif şeyler yazıyorsunuz yaşınız kemale ermiş ama hala buralarda insanları germeye çalışıyorsunuz büyük ihtimalle burdan başka hiçbir yerde arkadaşınız yok o yüzden sosyalleşmek isteyen insanları yadırgayıp gerginlik yaratmak istiyorsunuz ama ben size daha fazla eşlik edemicem iyi akşamlar 🙏🏻
Hayır aksine kendi başımıza, yardım almadan arkadaş bulup, istediğimiz kurstu, workshoptu ayarlayıp sosyalleşebiliyoruz.

Hayır aksine kendi başımıza, yardım almadan arkadaş bulup, istediğimiz kurstu, workshoptu ayarlayıp sosyalleşebiliyoruz.
sizin algılarınızın kapalı olduğundan tamamen emin oldum yabancı olduğum bir şehir için o şehri bilenlerden alternatif etkinlikler istedim bunun nesini anlamıyorsunuz size cevap da vermiyorum ısrarla yazıyorsunuz sösksskld lütfen kendinizi daha fazla küçük düşürmeyin iyi akşamlar

Bir yanım Mersinli bir yanım Adanalı. Her an deniz ayağımızın dibinde olmasa Adana'dan bir farkı yok imkan açısından. Her yazılana bir bahane bulmuşsunuz, ona yok buna yok. Eee, ne istiyorsunuz? Hep beraber toplanıp sizi eğleyemez kimse... Gerçi canım sıkıldı çocuk yapayım diyen biriymişsiniz ne desek boş :halay:

sizin algılarınızın kapalı olduğundan tamamen emin oldum yabancı olduğum bir şehir için o şehri bilenlerden alternatif etkinlikler istedim bunun nesini anlamıyorsunuz size cevap da vermiyorum ısrarla yazıyorsunuz sösksskld lütfen kendinizi daha fazla küçük düşürmeyin iyi akşamlar
Sizin söyleminizle küçük düşmem, siz üzmeyin kendinizi.

Sizin algılarınız muhteşem açık hayran kaldık forumca 😂

Bir yanım Mersinli bir yanım Adanalı. Her an deniz ayağımızın dibinde olmasa Adana'dan bir farkı yok imkan açısından. Her yazılana bir bahane bulmuşsunuz, ona yok buna yok. Eee, ne istiyorsunuz? Hep beraber toplanıp sizi eğleyemez kimse... Gerçi canım sıkıldı çocuk yapayım diyen biriymişsiniz ne desek boş :halay:
tamamdır teşekkürler 👍🏻

Şu yorumunuzdan sonra arkadaş olduğumuzu ve destek için sizi çağırdığımızı iddia edecek. 😃

Bir kez Adana'da misafir oldum. Öğleden sonra gittik rosto ve patates püresi yapmışlardı. Her halde akşam yemeği bu dedim. Yedik ve akşam erken vakit dışarı çıktık. Şırdan söylediler ben yiyemedim 😅 Sonra eve geldik balkonda evin babası kıyma kavuruyordu bu ne? Dedim gece yeriz dediler 🤣🤣 Sanırım hobi olarak yemek yiyorlar.

Ama çok eğlenceli insanlar. Allah var yemekleri aşırı güzeldi ❤️
Aynen öyledir adana insanı midesine düşkün,evi son model olmaya bilir ama boğazına çok düşkündür

Adliyesi de meşhurdu bir ara 😂
Çokça hacca da gidiyorlar 🤣

Bence istanbul harici hep bir sosyalleşme sorunu var ben ankaradayım ve pastacılık kursuna yazılayım hem öğrenirim hem sosyalleşirim diye düşündüm ama bırakın pastacılığı doğru düzgün yemek kursu bile bulamadım hem de başkent yani. Adanayı severim ama bence orası da sosyallik açısından cafe restoranttan ibaret maalesef.
Halk eğitim merkezlerinde var bir sürü kurs. Malzeme parası hariç ücretsiz ve meb sertifikalı da. Belediyenin de vardır muhtemelen, hem il hem de ilçe belediyelerin sayfalarına bakın.

kesinlikle haklısınız ben de şan dersine gittim ya zaten ders bireysel onu da geçtim ayda 4 kere gidiliyor yani bilmiyorum halk eğitim falan desen aşırı tuhaf insanlar oluyor bu yargılamak değil asla ancak her kitleden insan var ya komşu bile bulamıyorum öyle söyleyeyim herkes çoluk çocuk sahibi skskskdlf
İnsanların tuhaflığına bakmayın. Değişik alanlarda ve ilçelerde kurslara gittim. Yaşlı ve sosyetik kesimle de eğitim aldım, genç ve ergenlerle de, evli ve çarşaflılarla da, koca koca esnaf tipli adamlarla da. Hepsi ayrı bir deneyimdi. Ortak bir payede orada bulunulması kaynaşmayı da sağlıyor.

Çokça hacca da gidiyorlar 🤣

Halk eğitim merkezlerinde var bir sürü kurs. Malzeme parası hariç ücretsiz ve meb sertifikalı da. Belediyenin de vardır muhtemelen, hem il hem de ilçe belediyelerin sayfalarına bakın.

İnsanların tuhaflığına bakmayın. Değişik alanlarda ve ilçelerde kurslara gittim. Yaşlı ve sosyetik kesimle de eğitim aldım, genç ve ergenlerle de, evli ve çarşaflılarla da, koca koca esnaf tipli adamlarla da. Hepsi ayrı bir deneyimdi. Ortak bir payede orada bulunulması kaynaşmayı da sağlıyor.
teşekkür ederim ciddi cevabınız için 🙏🏻 adanada hiç halk eğitime gitmedim mersinde gitmiştim burda da bir deneyebilirim tekrar teşekkürlerr ☺️

Aynen öyledir adana insanı midesine düşkün,evi son model olmaya bilir ama boğazına çok düşkündür
Ama çok eğlenceli insanlardı yani çok eğlenmiştim. Her anları espiriliydi 😅 Arkadaşım Adana'lıydı. Gittiğimiz ev onun akrabasıydı. Çok sıcak kanlılardı hiç yabancı gibi hissetmedim. Sadece yemek yemeye uyum sağlayamadım 😅 hatta kırılmasından diye tadımlık aldığım halde şiştim demiştim. Ev halkından bir bayan aliminyum tencereyi ters çevirip çalmaya başladı "Şiştiysen kalk erit bacım" diye 🤣🤣🤣

“hanfendi” 👍🏻 ablacım benim arkadaşım yok değil ay resmen anlamıyorsunuz çok enteresan
Hangi mesajimda arkadasiniz yok gibi bişey dedim? Sizin arkadaşlarınız ile ilgili hiç yorumda bulunmadım.

Benim burası dışında hiç arkadasim olmadığını yazmistiniz; bende arkadaşlık kurayım dedim, muhattabimda cevap yazmış zaten 😃

Mesajları nasıl okuduğununuzu ve nasıl bu kadar yanlış anladığınızı ciddi anlamda merak ediyorum şu an.

Hangi mesajimda arkadasiniz yok gibi bişey dedim? Sizin arkadaşlarınız ile ilgili hiç yorumda bulunmadım.

Benim burası dışında hiç arkadasim olmadığını yazmistiniz; bende arkadaşlık kurayım dedim, muhattabimda cevap yazmış zaten 😃

Mesajları nasıl okuduğununuzu ve nasıl bu kadar yanlış anladığınızı ciddi anlamda merak ediyorum şu an.
ben kendi derdimle ilgilendiğim için ve kendi sorumda adanada arkadaşım olmadığını yazdığım için ordan vuruyorsunuz diye düşündüm size onu yazdığımı bile unutmuşum size göre dert değil gerçi ama 😂 hanımefendi lütfen uzatmayalım daha fazla tamam sizin dediğiniz gibi olsun 🙏🏻

Ama çok eğlenceli insanlardı yani çok eğlenmiştim. Her anları espiriliydi 😅 Arkadaşım Adana'lıydı. Gittiğimiz ev onun akrabasıydı. Çok sıcak kanlılardı hiç yabancı gibi hissetmedim. Sadece yemek yemeye uyum sağlayamadım 😅 hatta kırılmasından diye tadımlık aldığım halde şiştim demiştim. Ev halkından bir bayan aliminyum tencereyi ters çevirip çalmaya başladı "Şiştiysen kalk erit bacım" diye 🤣🤣🤣
Bende öz Adanalı olarak aynen öyledirler diyeceğim ,sıcak kanlı esprili ve paylaşımcı ayrıca yardım severler sohbetleri çok esprili olur çünkü özgür ruhlular ,arkadaş canlısı çoğu yerli Adanalı ama malesef sonradan göç etmiş Adanalı olmuyor Adananın adını bozan da onlar ! Tabi bunu çoğu bilmiyor

teşekkür ederim ciddi cevabınız için 🙏🏻 adanada hiç halk eğitime gitmedim mersinde gitmiştim burda da bir deneyebilirim tekrar teşekkürlerr ☺️
Rica ederim. E-yaygın diye aratırsanız kaydı devam eden kursları görebilirsiniz. Açılabilecek kurslar için ya ilçe hem'e gidin ya da web sitesindeki duyurularını takip edin.

Adana Büyükşehir. İlla imkanları çoktur. Adana'da İncirlik üssünü ve Conoları merak ediyorum. Oralarda turlamak isterdim güvenebileceğim birileriyle :KK53: İstanbul'da Tarlabaşı, Gazi Mh., Küçükpazar, Sulukule, Kumkapı gibi tekinsiz yerlere dolaşmak hoşuma gidiyor.

Back