• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ofiste zaman geçmiyor

bende önceden diyordum masa başı işim olsun diye ama inanın birseylerle uğraşmadan zaman geçmiyor işkence gibi geliyor insana

Ben de hep masa başı olsun rahat olsun derdim oldu ama yapacak bir şey bulamıyorum sürekli uykum geliyor :)

en azından kafan rahattır senle uğraşan olmaz:KK45:

Daha öncesinde yoğun ve kalabalık bir yerde çalıştıktan sonra burası hücre gibi geliyor. Hiç öyle diil valla. İnsan konuşmayı özlüyor ya:)

Daha öncesinde yoğun ve kalabalık bir yerde çalıştıktan sonra burası hücre gibi geliyor. Hiç öyle diil valla. İnsan konuşmayı özlüyor ya:)
aynen bende kalabalık ve sürekli hareketli bir işim vardı şimdi devamlı oturunca kendimi suçlu gibi hissediyorum sizde de oluyor mu öyle

Kızlar oturduğunuz yerden para kazaniyorsunuz daha ne istiyorsunuz (^__^) bende aynı çok yogun değil burası orta halli iyi gidiyor yani memnunum =))

Kızlar oturduğunuz yerden para kazaniyorsunuz daha ne istiyorsunuz (^__^) bende aynı çok yogun değil burası orta halli iyi gidiyor yani memnunum =))

Evet bak orada haklısın. Önceki işimde 1 dk bile yerimde oturmayıp çoğu zaman pazar dahi çalışırdık şuanki aldığım maaşla aynıydı. Şimdi sabahtan akşama kadar oturup çay kahve içip takılyorum. Haftasonumda yok:D Ama insanoğlu işte yaranamıyo ki. Şimdide böyle çok sıkıcı diyoruz:P:P:P Ama senin iş arkadaşlarında vardır:)

otura otura kuyruk sokumun eğildi, beynim köreldi. çok da iyi birşey değil oturduğun yerden para kazanmak. hakaret gibi. çok tembel ülkeyiz vesselam.

Aslında tembellikle alakası değil, iş buysa ne yapabilirsin ki. eğer bu işimiz böyleyse kendimizi geliştirecek bişeyler yapmalıyız. Açık öğretimden bir bölüm okumayı düşünüyorum. Şimdi ingilizceye sardım ofiste nasıl öğrenebilirim diye araştırıyorum. Sende bişeyler yapabilirsin.

Yahu sizde bos oturmayin.acin interneten arastirma yapin haber okuyun is neys eyapiyosunuzdur zaten is yokende hindi gibi oturmak sikar yani.
Kitap okuyun bulmaca cozun

Aslında tembellikle alakası değil, iş buysa ne yapabilirsin ki. eğer bu işimiz böyleyse kendimizi geliştirecek bişeyler yapmalıyız. Açık öğretimden bir bölüm okumayı düşünüyorum. Şimdi ingilizceye sardım ofiste nasıl öğrenebilirim diye araştırıyorum. Sende bişeyler yapabilirsin.
Evet bende öyle uğraşıyorum bir şeylerle :)

Back
X