• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Offf kv !!

Edepsizlik etmiş kv deniz.Boşverin gitmişler zaten düşünüpte üzülmeyin, geneli böyledir kv delerin ne yapsanız yaranamazsınız.

Aa canim zorla banyoya sokacaktin hatta kese atacaktin pamuktan yatak yapacaktin yemegini agzina koyacaktin ayip etmissin :)

Ya ne dert etmişsin :)
Bana dese kaynanam keşke oplum da kız olsaydı kız gibi yok deseydi ona önce bir kahkaha atar sonra derdim ki
'Ya annecim o kız olsaydı eminim ben de erkek olurdum yine onu bulurdum, yine peşinizi bırakmazdım' der yanağından makas alır gülmeye devam ederdim :)

Bende evlenmeden once ne iyi kaynanam var diyodum.evlenelei 6 ay olmustu ilk defa evime geldiler bekar gorumcem ve kaynanam.kaynanam esimin yaninda demez mi benim kizlarim gelinlerimden daha caliskan herseyi daha iyi biliyorlar.ben şok oldum dedim ki anne ben becerikli degil miyim yok kizlarim kadar degilsin dedi.o gunden sonra o lafiyla bitti gozumde simdi yine saygida kusur etmiyorum evime gelse herseyi yapiyorum ama kalp kirildi bi kere.sirtinda taşisa beni bos artik

Görümce ile aranız iyi ise bir ara şaka yollu kız ben de gelip sizde yıkanacağım merak ettim senin banyoyu, Annene X i kız doğurma hissi bile yaratmış diyeceksin

O da o ne demek deyince de olayı yorum katmadan anlatıp ben de kırıldım hiçbir şeylerini eksik etmedim benimle ilgili olmayan bir gerekçe ile yani banyonun küçüklüğü sebebiyle bana laf etti vs diyeceksin

Bana dese kaynanam keşke oplum da kız olsaydı kız gibi yok deseydi ona önce bir kahkaha atar sonra derdim ki
'Ya annecim o kız olsaydı eminim ben de erkek olurdum yine onu bulurdum, yine peşinizi bırakmazdım' der yanağından makas alır gülmeye devam ederdim :)
Keske bizde oyle olabilsek;)

Bende evlenmeden once ne iyi kaynanam var diyodum.evlenelei 6 ay olmustu ilk defa evime geldiler bekar gorumcem ve kaynanam.kaynanam esimin yaninda demez mi benim kizlarim gelinlerimden daha caliskan herseyi daha iyi biliyorlar.ben şok oldum dedim ki anne ben becerikli degil miyim yok kizlarim kadar degilsin dedi.o gunden sonra o lafiyla bitti gozumde simdi yine saygida kusur etmiyorum evime gelse herseyi yapiyorum ama kalp kirildi bi kere.sirtinda taşisa beni bos artik
Değil mi ? Ben de artık eskisi gini olabileceğimi sanmıyorum..

Görümce ile aranız iyi ise bir ara şaka yollu kız ben de gelip sizde yıkanacağım merak ettim senin banyoyu, Annene X i kız doğurma hissi bile yaratmış diyeceksin

O da o ne demek deyince de olayı yorum katmadan anlatıp ben de kırıldım hiçbir şeylerini eksik etmedim benimle ilgili olmayan bir gerekçe ile yani banyonun küçüklüğü sebebiyle bana laf etti vs diyeceksin
Evet iyidir. Zaten bu konu orada konusulduysa ki bence konuşuldu mutlaka tekrar konusu açılacaktır o zaman söyleyeceğim ben de.

Kadının yüzüne bakasim gelmiyor yeminle:bicak::bicak::bicak:

Ayy kızları prenses hamarat cünkü 4.4lükler bana da yemek yapmayı bilmediğim bildiği halde diğer eltimden örnek verip laf sokmustu eltimin anasına demiş ki senin kızonla benim kızım bir mi seni kızın yemek yapmayı bile bilmiyor demiş benim yanımda anlatıyor biliyor bende yemek yapamıyorum sus pus oturuyorum tabi laf sokunda yüzlerinide ayda 1 görüyorum diper eltimle yarıstırmay cok kalktılar da ben hiç oralı olmadım tam tersi iyice soguk davrandım

Bi dahakine gel de iki kese atayım anne deseydiniz keske :) paklanmaya yer arıyomus tövbe yarabbim:duduk:

aaaa hatalısın bak cok buyuk hatalısın madem kadıncagız kucuk banyoda bunalıyor salonun ortasına legen koyacaktın sırtını keseleyecktın tuh sana yazıklar olsun hıh :KK70:

Çok fazla a takmayın bence.. demekki o kadar güzel ağırlamışsınız ki takıla takıla buna takılmışlar :))

Yani kızlar kendimi gerçekten kötü hissetmiştim acaba dedim gerçekten ni hatam mi oldu? Demek ki bundan sonra çok uğraşıp emek verip ozenmemek gerekiyormuş. Kendimi yorduguma degmezmis gerçekten.

Kimse kimseyi kırmamalı lütfen üzülmeyin herkes kimin ne olduğunun net bilincindedir resmen ilkkez sormamışsınız diye boşluk arayıp konuşmuş o boşlukları biz neden aramıyoruz lütfen kafaya takmayın herkese hakettiği muameleyi yapın geçin.

Boşver benimki de dio ne varsa kızda var die ben hiç sallamiyorum He doğru dion diom

4 yıllık evliyim eşimle bi sorunumuz yok çok sukur. Annesiyle de bugüne kadar öyle bi sorunumuz olmamıştı. Anlasabilecegim biri değil ama ayrı sehirlerdeyiz sene de kaç gün görüşüyoruz diye genelde ılımlı yaklaştım hep. Yaklaşık bi hafta bizim evimizde kaldılar. Görümcem de bizimle aynı mahalle de oturuyor. Biraz da onda kaldılar. Elimden geldiğince imkanlar doğrultusunda en iyi şekilde ağırlamaya rahat ettirmeye çalıştım. Buraya kadar sorun yok. Bizim evimizde dus almazlar banyomuz küçükmus nefes alamiyirmus ben yine de sorarım her defasında düş almak isterseniz hazirlayayim diye ama alıştım artık ve bu defa sormadım. Neyse gorumceme gittiler ,sonra bi gece kalmak icin tekrar bize geldiler . Oturduk esim henuz işten gelmemişti naptiniz nasıl geçti vs soruyorum. Bana dedi ki "e napalim işte gittik temizlendik yikandik paklandik geldik. Kız gibisi var mi keşke x de (eşim) kız olsaymis dedim " dedi!!!! Ben şok. Çok gücendim zoruma gitti açıkçası . Dilimin ucuna geldi neyinizi eksik ettim demek aman boşver yarın gidiyorlar zaten diyip sustum. Bi de ağız dalaşına girip eşimi de üzmek istemedim ama ben çok üzüldüm ve eşim anladı bi şey olduğunu ben de anlattım. Boşver takma sen onu dedi. Hala aklımda 3 gun oldu takıldım kaldım. Gittiler ama arayıp evinize vardınız mu demek gelmedi içimden yine buyrun gelin demedim hatta yüzünü bile bakmak gelmedi içimden gayet soğuk bi şekilde yolcu ettim. Böyle olsun istemezdim ama kirildim. Gereksiz alınganlık mi yaptım acaba diye de düşünmüyor değilim??? Sadece eşim arada kalsın istemiyorum..
Sorun yok daha napıcaksın ben de senşn gibi şehirdışında eşimin ailesi ben de idare ettim bi iki sora battı herşey .... bidahakine cevap verirsin böyle alışmasın
Sen idare editim derken onlar alışkanlık ediniyorlar

Back