kızlar konumu az cok bılıyosunuz dur bır sözlüm vardı ve 5 ay önce söz atmıstım cumartesı gunu bana bır mesaj atmıs senı cok üzdüm hakkını helal et bende tamam yazdım gerı sadece antidepresan kullandıgım ıcın cok uykum vardı kavga falan etmek ıstemedım sonra gerı cok mu mutsuzsun bensız yazmıs bende en az senın kadar mutluyum ama uykum var uyuycam yazdım sonra ben uyuyamıyorum nasıl uyuyosun demıs mesajda bende dedımkı cok basıt alıyorum uyku hapını yatıyorum tavıye ederım sanada dedım bu ben senı sevıyorum ama düğüb falan kaldırcak gucum yok aıle arasında nısan yapalım nıkah salonuna cagıralım nıkah kıyalım dedı bende kabul etmedım sonra bu dedıkı sen bılırsın bende bır aya kalmaz hatıce dıye bır muhendısle nısanlanırım ablası bır tane polisle tanıstırmız kız demıs benım ıstanbula donmem lazım bır tane ögretmnele tanıstırmıs nısan atmıs bunlar ıcıne sınmemıs ama bır tane hatıce varmı muhendıs eskısehırde o bu sartları kabul edıyomus sadece nısana bır de nıkaha gelırsın demıs ben kendımı ne sanıyomusum bunları kabul etmıyomusum koyden mı kız alıyomus hatıceyı alırmıs ondan hoslanıyomus benı sevmıyomus bu ne oluyor sımdı
aramamasını istiyorsan hattını değiştir,evden arar diyorsan evdeki telefnlara bakma.annen baban ya da kardeşin baksın.bu kadar basit.ulaşılıp ulaşılmamak senin elinde canım bnmm...hatta her şey senin elindee...:79:
ayy ne aptalca bir seneryoo hiiç inandırıcı deil arkadaşım sende demişsin ya bence bu adam dengesiz
Ya polis olması hattını nasıl bulmasını sağlıyor sende kendi üstüne alma hattı git bir arkadaşın üstüne al bulamasın bu kadar basit
Ya polis olması hattını nasıl bulmasını sağlıyor sende kendi üstüne alma hattı git bir arkadaşın üstüne al bulamasın bu kadar basit
yaowwwwssss senin düşüncelerinle bnm düşüncelerim aynı.hattı kendi üstüne almasın.tanıdığının üstüne alsın.aynını ben yazacaktım sen yazmışsın.hem arkadaş derdim bitmiyor ,diyor hemde bitmesine izn vermiyor.yorum yapınca da ters ters cevaplar veriyor.herkesin dediği açık seçik bariz ortada.yani bunlar bencede tencere kapak tam birbirine uygunlar
bence şansını fazla zorlama çocukta garipmiş yani kız mı kalmamış ne bu ısrar seni baya bi prenses moduna sokmuş:)
sallıyo kimseyle gezdiği yok tabi bu bi ihtimal diğer ihtimalde bu sıkılınca seni arayan bi tipte olabilir:) ilişkiniz çok abuk sabuk ilişkiler uzmanı olmama rağmen bi anlam veremedim sende o da ne istediğinizi bilen tipler deilsiniz evlenirseniz evlenmek için evleneceksiniz gib geldi bana:)
yukarda yazdığım şekilde biri ilgilense senle o çocuk aklına bile gelmez bundan emin olabilirsin:)
aslında doğru yazmış bir erkeğe niye takılıp kalıyoruz anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?