• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

offf dertlerim bitmiyor

Çok özür dilerim ama ne kadar sığ bir düşünce ve ne kadar çocukça diyaloglar bunlar. Biriniz evliliği şirket zannedip bilezik istiyosunuz, diğeriniz maddi durumu yeterli olmadığı için şartlar sunuyo, bu şartlar kabul edilmezse başka biriyle evleneceğini söyleyip tehdit ediyo. Bana göre baştan bitmiş bu ilişki boşuna debelenmenize gerek yok. Çok saçma buluyorum bu takı isteme olayını.. Ha başlık parası istemişsin, ha kendine altınla bilmem neyle fiyat biçmişsin hiç farketmez. Ne takarsa erkek tarafının kendi şerefi olay bu kadar basit. Hele sözlüne diyecek söz bulamıyorum. Sırf evlenmek için evlenmek istediği ve kimle olduğunun hiçbir öneminin olmadığı bariz ortada. Daha kafan neden karışıyo ve kurtulduğuna şükredeceğin yerde kendine dert arıyosun bilmem...

nıye ben altın istiyosam kendımı satmıyorum ayrıca bu hemen hemen her ewlılıkte olan bır sey ayrıca benım ıcın alması veya almaması sorun degıldı bana bunları ınsan gıbı anlatmalıydı eger sevıyosa kaldı kı ben anneme bıle anne o bunların hepsını alamaz bılezıklerı ben alsam olur mu dedıgımde annem bıle olur demıstı onemlı olan burda onun mantıklı kararlar verıp bunları benımle paylasmasıydı bu kadar b..... çıkarmamalıydılar her şeyın ewet ona agır geldı o nıkahtan hıc bır masraf yapmadan ewlenebılıcek bırını bulsun yeter ha ben ha baskası fark etmıyormus yenı yenı anlıyorum :19:

bence hala sen onu seviyorsun.sevmesen yok hatice var mı yok şu var mı bu var mı demezsin.erkek arkadaşında çok dengesiz,hayatından bir anda çıkıyor bir anda giriyor.hayatnı ele geçirmiş durumda.niye bu kadar aklını karıştırmasına izin veriyorsun ki?bir şey bitmişse bitmiştirrr,ilerisi de olamaz zaten.sende iyice düşün taşın,ailene durumu anlat, artık bu işi sonlandırın.sende rahat et bizde rahat edelim canım bnmm:1:değilse sen daha çok happp kullanırsın,kendini düzeltmen için diyorumm,yıpratma diye.hakkında hayırlısı olsunn

diyorum bakalım bidaha benı sakın arama aklımı bulandırma arayıp gıt ıster ewlen ıster ewlenme napıyosan yap yazdım cevap yazmadı inş aramaz :14:

aramamasını istiyorsan hattını değiştir,evden arar diyorsan evdeki telefnlara bakma.annen baban ya da kardeşin baksın.bu kadar basit.ulaşılıp ulaşılmamak senin elinde canım bnmm...hatta her şey senin elindee...:79:

kızlar konumu az cok bılıyosunuz dur bır sözlüm vardı ve 5 ay önce söz atmıstım cumartesı gunu bana bır mesaj atmıs senı cok üzdüm hakkını helal et bende tamam yazdım gerı sadece antidepresan kullandıgım ıcın cok uykum vardı kavga falan etmek ıstemedım sonra gerı cok mu mutsuzsun bensız yazmıs bende en az senın kadar mutluyum ama uykum var uyuycam yazdım sonra ben uyuyamıyorum nasıl uyuyosun demıs mesajda bende dedımkı cok basıt alıyorum uyku hapını yatıyorum tavıye ederım sanada dedım bu ben senı sevıyorum ama düğüb falan kaldırcak gucum yok aıle arasında nısan yapalım nıkah salonuna cagıralım nıkah kıyalım dedı bende kabul etmedım sonra bu dedıkı sen bılırsın bende bır aya kalmaz hatıce dıye bır muhendısle nısanlanırım ablası bır tane polisle tanıstırmız kız demıs benım ıstanbula donmem lazım bır tane ögretmnele tanıstırmıs nısan atmıs bunlar ıcıne sınmemıs ama bır tane hatıce varmı muhendıs eskısehırde o bu sartları kabul edıyomus sadece nısana bır de nıkaha gelırsın demıs ben kendımı ne sanıyomusum bunları kabul etmıyomusum koyden mı kız alıyomus hatıceyı alırmıs ondan hoslanıyomus benı sevmıyomus bu ne oluyor sımdı :50:

ayy ne aptalca bir seneryoo hiiç inandırıcı deil arkadaşım sende demişsin ya bence bu adam dengesiz

aramamasını istiyorsan hattını değiştir,evden arar diyorsan evdeki telefnlara bakma.annen baban ya da kardeşin baksın.bu kadar basit.ulaşılıp ulaşılmamak senin elinde canım bnmm...hatta her şey senin elindee...:79:

ŞU NUMARA değiştir muabbetını bitirebilsek artık diyorum kı adam polis numaramı bulması ıkı sanıyesını almıyor ne yanı ben hat kullanmıyım mı o arıycak dıye

Ya polis olması hattını nasıl bulmasını sağlıyor sende kendi üstüne alma hattı git bir arkadaşın üstüne al bulamasın bu kadar basit

Ya polis olması hattını nasıl bulmasını sağlıyor sende kendi üstüne alma hattı git bir arkadaşın üstüne al bulamasın bu kadar basit

yaowwwwssss senin düşüncelerinle bnm düşüncelerim aynı.hattı kendi üstüne almasın.tanıdığının üstüne alsın.aynını ben yazacaktım sen yazmışsın.hem arkadaş derdim bitmiyor ,diyor hemde bitmesine izn vermiyor.yorum yapınca da ters ters cevaplar veriyor.herkesin dediği açık seçik bariz ortada.yani bunlar bencede tencere kapak tam birbirine uygunlar:33::75:

yaowwwwssss senin düşüncelerinle bnm düşüncelerim aynı.hattı kendi üstüne almasın.tanıdığının üstüne alsın.aynını ben yazacaktım sen yazmışsın.hem arkadaş derdim bitmiyor ,diyor hemde bitmesine izn vermiyor.yorum yapınca da ters ters cevaplar veriyor.herkesin dediği açık seçik bariz ortada.yani bunlar bencede tencere kapak tam birbirine uygunlar:33::75:

;)) teşekkürler

düğün yapılmadan evlilik istemesi çok saçma hiç paran yoksa evin önünde yap nikah kıymak olurmu kuru kuru..bu hatice işi de bana hem gerçek geldi hemde yalan....bilemiyorum seni kandırmak için sölüyorda olabilir ama gerçekse şimdi o kızdaa ümit vermiş sen he desen o kız nolcak onu yarı yolda bırakmış olmucakmı ikinizde suçlu duruma düşersiniz ozaman

sallıyo kimseyle gezdiği yok tabi bu bi ihtimal diğer ihtimalde bu sıkılınca seni arayan bi tipte olabilir:) ilişkiniz çok abuk sabuk ilişkiler uzmanı olmama rağmen bi anlam veremedim sende o da ne istediğinizi bilen tipler deilsiniz evlenirseniz evlenmek için evleneceksiniz gib geldi bana:)

ben sevıyorum da onu bılmıyorum :14:

Back