• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

offf dertlerim bitmiyor

valla bi erkeği unutmak kızdan kıza değişir o da şu şekilde yani kız ilgi gören biriyse seçenekleri çoksa hemen unutur yok ilgi gören bi tip deilse ayrıldığı kişiyi düşünüp durur...bakın bi erkeğe takılırsanız hem 2.ci plana atılıp ilgi göremezsiniz hemde seçeneklerinizi daraltırsınız evlenene kadar tanıyabileceğiniz kadar çok erkek tanımaya çalışın:) kendini bilmez bi erkeğe fazla yüz vermeyin uçarrr kendini bişey sanıp sizi ezer sevgilinize kendinizi kullandırtmayın istediğinde görüşüp istemediğinde arayıp sormayacak bi model olmasın o çocuk 5 ay sonra zart diye mesaj atmış sen o mesaja cevap vererek değerini düşürmüssün baştan hata yapmışsın ilişkilerde her iki taraf için geçerli bu tek bi taviz mahveder herşeyi taviz tavizi doğurur biter herşey:)

5 ay degıl canım onun en uzun gıdısı ıkı ay surmustu oda ılk tanıstıgımız zaman yoksa 15 gun sonra falan arıyodu ama taviz konusunda cok haklısınız dünyamın merkezıne koydum onu ve onada bunu sureklı soyledım :40: cok pişmanım :14

bak işte hata burdaaa erkek mantığı öyle bi durumda bu kız zaten benim bana hasta derrr:) ve gözü dışarda olur yeni kızlar bakar kendinee senden iisini görürse sana bye yenisiyle devam ...baştan öyle davranmasan heran kaybetme korkusu yaşatsan hatta sana asılacak başka erkeklere yüz verme noktasını göstersen öyle olmasa bile öyle sansaa seni seviyo ya kaybetmemek için sürekli senle ilgilenecekti daha düzgün bi ilişki olurdu...

eee pekı ya sımdı ne olucak Hatıce benden guzel degılmıs ama o daha mantıklıymıs sımdı bana donse o uzulurmus cıddı mı soyluyor acaba bunları

ben 4 kıza bile birden aşık olabiliyorum benim mantııım bu formülü bu:)

ne demek ki bu şimdi:26:kadınlar arasında bir erkek ilginç yanii.yolunu şaşırdın sanırımmm.kadınlar klubü diye biliyordumm erkekler klubü değillllllll.bir de utanmadan 4 kıza birden aşık olabiliyorum diyorsunnn.pes artık diyorumm sanaaaaaaaaa.Allah ıslah etsin seniiiiiii

Son düzenleme:
adamın miğdesi geniş heraldeeee.böyle tiplere sinir oluyorummmm:47:adam gibi sev birisini,onunla ilişkini yaşa Allah Allahhh.daldan dala konmanın ne alemi var anlamıyorummmm.birde dalga geçiyorsun utanmadan ya.o komik dediğin şeyler bize hiç komik gelmiyorr.komik anlayışımız farklı heralde.

Son düzenleme:
:47::47:adam kendi kimliğini oturtamamış ki sağlam bir şekilde.hayır bir yanda dinle ilgili şeyler söylerken bir yanda da 4 kıza aşık oluyordum diyor.yani cidden bizimle kafa buluyor.zaten komikte geliyormuşşşş burdaki dertler.Allah sana burdaki dertlerin en komiğini yaşatsın o zamnnn:47::47::47:

Son düzenleme:
ay Allah ım ! bu ne pırasa ne lahana turşusu. bir erkeğin ne işi var bu formda?

konuya gelincede canım sen kendi kendini ateşe atmak istiyorsun.
sevgilin dengesiz.hayali sevgililerle beraber oluyor.
ilerde evlendiğinizde yine hayali sevgili çıkar ortaya en küçük tartışmada.

en iyisi sen bu adamdan uzak dur.ister polis olsun ister padişah.
sen kendini gizlemeye çalıştıktan sonra kimse seni bulamaz.

ama sen bunların olmasını istemiyorsun.
ne kadar aramasın diyorsan da %1oo aramasını bekliyorsun.

dünyadaki tek erkek o değil..:20::20::20::20::20:

cemaateydim ama çıktımmm yine dönerim işallah:) ... yaaa niye düzenli bi ilişki yaşıyım ki her taraf kız dolu ve çoğu erkek abazasııı ben kızlarla egomu tatmin ederim prensip olarak yatmam ama bu yüzden baya bi sevaba girmişliğim vardır:)) 150 boyunda 165 kilo ve kel olmama rağmen hatun yönünden kısmetim açık ben tüm kızlara asılırım sonra peşimden koştururum kendimden tiksindirmeye çalışırım egomu tatmin ederim bu benim yaşam tarzım şimdilik:)

Hee sen bizimle dalga geçmeye geldin :37: resmini koyda bakalım tipine senin sayende yasemin in konusu tavan yapcak zaten büyük olayların sahibi yasemin konusuna bir erkek çekmeyi başardı bence bir an önce iptal edin üyeliğinizi

Hee sen bizimle dalga geçmeye geldin :37: resmini koyda bakalım tipine senin sayende yasemin in konusu tavan yapcak zaten büyük olayların sahibi yasemin konusuna bir erkek çekmeyi başardı bence bir an önce iptal edin üyeliğinizi

yani bu üyeleği yasemin mi aldı demek istiyorsun

zaten adamda 150 boy 165 kilo diyor:53:
böyle bir erkeği gözümün önünde canlandıramıyorum bile
tartı bile feleğini şaşırır

Son düzenleme:
Back