offf dertlerim bitmiyor

5 ay degıl canım onun en uzun gıdısı ıkı ay surmustu oda ılk tanıstıgımız zaman yoksa 15 gun sonra falan arıyodu ama taviz konusunda cok haklısınız dünyamın merkezıne koydum onu ve onada bunu sureklı soyledım cok pişmanım :14

eee pekı ya sımdı ne olucak Hatıce benden guzel degılmıs ama o daha mantıklıymıs sımdı bana donse o uzulurmus cıddı mı soyluyor acaba bunları

ben 4 kıza bile birden aşık olabiliyorum benim mantııım bu formülü bu:)

ne demek ki bu şimdi:26:kadınlar arasında bir erkek ilginç yanii.yolunu şaşırdın sanırımmm.kadınlar klubü diye biliyordumm erkekler klubü değillllllll.bir de utanmadan 4 kıza birden aşık olabiliyorum diyorsunnn.pes artık diyorumm sanaaaaaaaaa.Allah ıslah etsin seniiiiiii

Son düzenleme:
adamın miğdesi geniş heraldeeee.böyle tiplere sinir oluyorummmmadam gibi sev birisini,onunla ilişkini yaşa Allah Allahhh.daldan dala konmanın ne alemi var anlamıyorummmm.birde dalga geçiyorsun utanmadan ya.o komik dediğin şeyler bize hiç komik gelmiyorr.komik anlayışımız farklı heralde.

Son düzenleme:
adam kendi kimliğini oturtamamış ki sağlam bir şekilde.hayır bir yanda dinle ilgili şeyler söylerken bir yanda da 4 kıza aşık oluyordum diyor.yani cidden bizimle kafa buluyor.zaten komikte geliyormuşşşş burdaki dertler.Allah sana burdaki dertlerin en komiğini yaşatsın o zamnnn

Son düzenleme:
ay Allah ım ! bu ne pırasa ne lahana turşusu. bir erkeğin ne işi var bu formda?

konuya gelincede canım sen kendi kendini ateşe atmak istiyorsun.
sevgilin dengesiz.hayali sevgililerle beraber oluyor.
ilerde evlendiğinizde yine hayali sevgili çıkar ortaya en küçük tartışmada.

en iyisi sen bu adamdan uzak dur.ister polis olsun ister padişah.
sen kendini gizlemeye çalıştıktan sonra kimse seni bulamaz.

ama sen bunların olmasını istemiyorsun.
ne kadar aramasın diyorsan da %1oo aramasını bekliyorsun.

dünyadaki tek erkek o değil..

Hee sen bizimle dalga geçmeye geldin resmini koyda bakalım tipine senin sayende yasemin in konusu tavan yapcak zaten büyük olayların sahibi yasemin konusuna bir erkek çekmeyi başardı bence bir an önce iptal edin üyeliğinizi

yani bu üyeleği yasemin mi aldı demek istiyorsun

zaten adamda 150 boy 165 kilo diyor
böyle bir erkeği gözümün önünde canlandıramıyorum bile
tartı bile feleğini şaşırır

Son düzenleme:
Kızlar aramızdaki erkek belli ki siteden atılmış tüm yorumları silinmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…