valla bi erkeği unutmak kızdan kıza değişir o da şu şekilde yani kız ilgi gören biriyse seçenekleri çoksa hemen unutur yok ilgi gören bi tip deilse ayrıldığı kişiyi düşünüp durur...bakın bi erkeğe takılırsanız hem 2.ci plana atılıp ilgi göremezsiniz hemde seçeneklerinizi daraltırsınız evlenene kadar tanıyabileceğiniz kadar çok erkek tanımaya çalışın:) kendini bilmez bi erkeğe fazla yüz vermeyin uçarrr kendini bişey sanıp sizi ezer sevgilinize kendinizi kullandırtmayın istediğinde görüşüp istemediğinde arayıp sormayacak bi model olmasın o çocuk 5 ay sonra zart diye mesaj atmış sen o mesaja cevap vererek değerini düşürmüssün baştan hata yapmışsın ilişkilerde her iki taraf için geçerli bu tek bi taviz mahveder herşeyi taviz tavizi doğurur biter herşey:)
bak işte hata burdaaa erkek mantığı öyle bi durumda bu kız zaten benim bana hasta derrr:) ve gözü dışarda olur yeni kızlar bakar kendinee senden iisini görürse sana bye yenisiyle devam ...baştan öyle davranmasan heran kaybetme korkusu yaşatsan hatta sana asılacak başka erkeklere yüz verme noktasını göstersen öyle olmasa bile öyle sansaa seni seviyo ya kaybetmemek için sürekli senle ilgilenecekti daha düzgün bi ilişki olurdu...
ben 4 kıza bile birden aşık olabiliyorum benim mantııım bu formülü bu:)
cemaat evlerine gidiyorsun sonra dört kıza aşık oluyorsun
ilginç bir hayatın var
cemaateydim ama çıktımmm yine dönerim işallah:) ... yaaa niye düzenli bi ilişki yaşıyım ki her taraf kız dolu ve çoğu erkek abazasııı ben kızlarla egomu tatmin ederim prensip olarak yatmam ama bu yüzden baya bi sevaba girmişliğim vardır:)) 150 boyunda 165 kilo ve kel olmama rağmen hatun yönünden kısmetim açık ben tüm kızlara asılırım sonra peşimden koştururum kendimden tiksindirmeye çalışırım egomu tatmin ederim bu benim yaşam tarzım şimdilik:)
Hee sen bizimle dalga geçmeye geldinresmini koyda bakalım tipine senin sayende yasemin in konusu tavan yapcak zaten büyük olayların sahibi yasemin konusuna bir erkek çekmeyi başardı bence bir an önce iptal edin üyeliğinizi
yani bu üyeleği yasemin mi aldı demek istiyorsun
daha neler sacmalama ıstersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?