• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

offf dertlerim bitmiyor

yaseminin kafasındaki en büyük mesele,onunla birlikte olmuş olması.
bu yüzden vazgeçemiyor.
korkularını daha önce söylemişti.
başka birisine bu gerçeği söylemeye cesareti yok,korkuyor.
belki kendisi de farkında değil ama onu kendisine kurtarıcı olarak benliğine oturtmuş.
sözlüsü olacak dengesiz de gel dediğimde gelecek,git dediğimde gidecek bir kız olarak görüyor.

yasemin senin adına hepimiz burda sinir oluyoruz.
kimse kimsenin hayat sebebi değil.
uzaklaşmazsan seneye de aynı durumda olacaksın.

kendine hayatta mutlu olma şansı neden vermemekte direniyorsun canım?

biraz zaman ve sabırla mutlu olacağına neden inanmıyorsun?

Tamam özeti belkı bu ama ben hiç mi sevmiyorum bu adamı ya da sevmemiş miyim ?

5 ay degıl canım onun en uzun gıdısı ıkı ay surmustu oda ılk tanıstıgımız zaman yoksa 15 gun sonra falan arıyodu ama taviz konusunda cok haklısınız dünyamın merkezıne koydum onu ve onada bunu sureklı soyledım :40: cok pişmanım :14

yasemincim bu himen erkek üye ...atıldı siteden haberin ola:1:

Tamam özeti belkı bu ama ben hiç mi sevmiyorum bu adamı ya da sevmemiş miyim ?

seviyorsun ama o seni sevmek,mutlu etmekten çok üzmeye çalışıyor.
daha önceki konundan ondan nefret ettiğini hatırlamıştım,öyle kalmış aklımda.

vazgeçemiyorsan yapacak tek şey senin istediğin gibi davranması için dua etmek.

seviyorsun ama o seni sevmek,mutlu etmekten çok üzmeye çalışıyor.
daha önceki konundan ondan nefret ettiğini hatırlamıştım,öyle kalmış aklımda.

vazgeçemiyorsan yapacak tek şey senin istediğin gibi davranması için dua etmek.

YA vazgectım zaten ben aksini söylemiyorum yanı en azından mutlu olamıycagımı düşünuyorum ve bılıyorum ben suan sadece 1,5 yılımı özlüyorum onla gecen her sey cok guzeldı nasıl böyle oldu anlamıyorum

YA vazgectım zaten ben aksini söylemiyorum yanı en azından mutlu olamıycagımı düşünuyorum ve bılıyorum ben suan sadece 1,5 yılımı özlüyorum onla gecen her sey cok guzeldı nasıl böyle oldu anlamıyorum

önceki konularıda okudum nişanlınla birlikte olmuşsun
bence bu durum psikolojini çok etkilemiş
onun iiçin bu kişiye saplanıp kalıyorsun
ama böyle birşey yaşamış olmana rağmen bırak sil bu kişiyi hayatından

bence ailesi birileriyle tanıştırıp sıkıştırıyor başkasıyla evlenmesi için. benim eşimede öyle yapmışalrdı gerçi bizi kız isteme öncesi ayırmışlardı. 3,5 sene bir ayrı bir barışık geçirdik bu esnada ise kaç kişiye hiç haberi olmadan istemeye gelicez diye haber gönderip zorla eşimi kız istemeye götürmüşler. kaç kızla oyunla düzenle tanıştırmışlar. ama eşim hiçbirini istememiş en sonunda pes ettiler ve evlendik ama senelerdir ayırmaya çalışıyorlar sürekli.
nişanlında böyle sorunlarla uğraşıyor olabilir onunda aklını karıştırmışlar. benimkide gel kaçalım nikahımızı yapalım başka şehirde yaşayalım demişti zamanında.

yasemimciğim,seni yargılamıyoruz.
yardımcı olmaya çalışıyoruz.
onu,yaşadıklarını sen daha iyi bilirsin.
1,5 yıl seni mutlu ettikten sonra ne oldu bilemiyoruz.
bir anda silip atmak seven bir insan için kolay değil.

son anlattıklarına göre o da seni istiyor gibi görünüyor ama gerçekte ne düşünüyor bilemeyiz.

bilmiyorum ama ben şuan sadece cok mutsuzum onla barıstıgım zaman eskısı gıbı olamıyorum o olmayıncada eskısı gıbı olamıyorum ne onu ne baskasını ıstıyorum ama bazende keske bunlar yasanmasaydıda eskısı gıbı olsaydı her sey dıyorum offff

bilmiyorum ama ben şuan sadece cok mutsuzum onla barıstıgım zaman eskısı gıbı olamıyorum o olmayıncada eskısı gıbı olamıyorum ne onu ne baskasını ıstıyorum ama bazende keske bunlar yasanmasaydıda eskısı gıbı olsaydı her sey dıyorum offff

yaşadıklarını unutmak kolay değil.
ama keşkeleri hayatımızdan çıkardığımızda daha mutlu oluruz tatlım.
sürekli geçmişi düşünmek bugünü yaşamamıza izin vermez.
söz,nişan evlilik için bir denemedir.
inşaALLAH bu sıkıntılı günleri en kısa sürede atlatırsın.
ilerde kaderinde olan insan seni bekliyor.
ve çok mutlu olacaksın.
insan yanlış olduğunu bildiği insanı görüp,konuşdukça sevdiği için vazgeçmekte zorlanır.
ama uzak kaldıkça daha berrak ve sağlıklı düşünürsün.
iyi ki benden uzak diye şükredersin.

hayatta önüne çıkan bi küçük tepe olarak düşün şu an ki mutsuzluğunu.
eğer tepenin ardına çıkmazsan o eşsiz görüntüye ulaşamazsın.

artık güçlü olmanın vakti,bu tecrübe senin hayatta daha güçlü olmanı sağlayacak.
bu hayat senin ve birilerinin istediklerinde girip alt üst edecekleri kadar değersiz değil!

Son düzenleme:
boşanan arkadaslara bır sey sorucam kocanızı nasıl unuttunuz ne bılıyım gülüşü saçı kaşı gözü size dokunuşu aklına hiç mi gelmedi geldiyse nasıl sıldınız hatıranızdan şimdi ben bunu yaşıyorum sanırım :14:

senin yerinde olsam boyle tuhaf ve dengesiz bir insandan ayrildigim icin kendimi cok sansli hisseder ve artik tum baglarimi tamamen koparmaya calisirdim.
ayrildiktan sonra boyle gel barisalim, yok kabul etmedin baskasiyla evlenicem falan gibi seyler cok sacma yani hic bu muhabbetlere girmeyin bile.
haticeymis bilmemkimmis, gormeye gitmis mi gitmemis mi falan artik birakin bunlari...bu tuhaf kisiligi once hattinizi degistirerek ya da onun numarasini engelleyerek hayatinizdan cikarin, msnini silin, sonra da kafanizdan cikarin akliniz rahat etsin

seda hatice adıyaman facebookta arkadaslarına eklemıs kızı ve kızın profılınde ılıskısı var yazıyor çıldırcam ya offffff ama ilişkisinde o yazmıyor neden anlamadım

Son düzenleme:
bence bu çocuk seni hala seviyo ama arada geçen manevi zararlardan dolayı milletin dırdırıyla uğraşmadan evlenip kenara çekilmek istiyo
sende bu çocuğu seviyosun şuan nette tanıştığın çocuk sadece bi heves
eski sözlünle birliktede olmuşsun en önemli nokta bu bence çok iyi düşün
ilerde bakire olmayışın çok büyük şeylere neden olabilir madem seviyosun çocukta seviyosa tekrar tekrar düşün...

Back