yasin kac senin? cocukca davraniyorsun bana böyle geldi acikcasi.. madem yalan oldugunu biliyorsun niye konusmaya tenezül ediyorsun?
yazma arama sil gitsin ki zaten beraber degilsiniz .. birak arasin yazsin hic cevap verme basindan at takmada.. ama böyle hep cevap veripte
kafanda tereddüt kurarsan acaba mi , acaba gerimi dönsem acaba acaba diye ozaman bence kendi sucun yasiyacaklarindan..
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
BEN hem sizin hem reeelde onu tanıyan arkadaslarımın soyledıklerınden sunu cıkartıyorum bu konuyla ılgılı aslında hatıce falan yoktur benı bedavaya getırmeye calısıyodur dogrumu anladım :26:
arkadaslar gece aramıs ben senı sevıyorum senden baskasıyla ewlenmem dıyor bende dedım hatıce ne olcak ayrılırım dıyorbu ne yapıyor
kuzum siz bir an evvel psikolağa gidir gidişatınız kötüü
dün o kadar cvp yazdım size ama siz hala nelerden bahsediyosunuz pesss
:83::83::83::83::83::83::83::83::83:
BANA blöf mü yapıyor yoksa gercekten Hatıce var mı ben nıye buna takıldım ya offff varsa var yoksa yok dıyemıyorum
evet tamamen takıntı bu.
bunu gör bir an evvel.
onun her gece arayıp söylediklerine de aldanma.
onunla olmaman gerektiğini sen de çok iyi biliyosun ama bırak hatice'yi ayşe'yi fatma'yı aç artık gözünü.
bu adamı şimdi kabul etsen seni ilerde çok üzer.
arkadasim dunden beri burda herkes sana akil vermeye calisiyo iliskin konusunda.ama sen hala yok hatice var mi yok bilmem ne diyosun.5 sayfadir var mi boyle biri? blof mu yazmaktan baska bisey yazmamissin!!!okudukca sinir geldi valla gerci sen hala cocuksun bu kadar basit ve apacik ortada olan bi olayi ayirt edemedigine gore!!!aslinda sen senin istedigin sonuca gore cevap vermemizi bekliyosun!! o zaman soyle yazalim.HATICE DIYE BIRISI YOK ARKADASIM KOS GIT ATIL ERKEGININ BOYNUNA EVLENELIM DE!!! :84:
lanet olsun kı bunu bılıyorum
o zaman neden bunun gereği gibi davranmıyorsun
kendine gelmelisin bir an evvel
çok üzülüyorum hemcinslerimden biri bir erkeğe böyle takılıp gittiğinde
gerçekleri görmek lazım
bu hayata 1 defa geliyoruz
yaşıyoruz ve tekrarı yok
değer mi böyle kendini heder etmene
degmemelı ama bılmıyorum kı ya
konu sahibi 23 yaşındaki bir insanın kişiliğini değil 11 - 15 yaşlarındakı bir insanın kişiliğini taşıyor ..
aynı şekilde görüştüğü insanda kişilik çatışması yaşıyor .
acil olarak doktora başvurmalarını tavsıye ediyorum..
ilişki üzerine konuşmaya luzum yok zira ortada kaydadeğer bir ilişki yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?