• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

offf dertlerim bitmiyor

yasin kac senin? cocukca davraniyorsun bana böyle geldi acikcasi.. madem yalan oldugunu biliyorsun niye konusmaya tenezül ediyorsun?
yazma arama sil gitsin ki zaten beraber degilsiniz .. birak arasin yazsin hic cevap verme basindan at takmada.. ama böyle hep cevap veripte
kafanda tereddüt kurarsan acaba mi , acaba gerimi dönsem acaba acaba diye ozaman bence kendi sucun yasiyacaklarindan..

YAS 23 ya şimdi ben bunla onun şartlarını kabul ederek barıssam bunlar hep her zaman karşıma cıkar dımı yanı ne ıstedıgım gıbı bır dugun ne ıstedıgım gıbı bır hayat yasayabılırım bunun aksının olması gıbı bır ıhtımalım şansım var mı

BEN hem sizin hem reeelde onu tanıyan arkadaslarımın soyledıklerınden sunu cıkartıyorum bu konuyla ılgılı aslında hatıce falan yoktur benı bedavaya getırmeye calısıyodur dogrumu anladım :26:

tabiki hatice yokkkk bu tamamıyla uydurma bir şey sırf seni rahatsız etmek için yapıyor bunları
bak yasemin yaşın çok genç daha ileride karşına çok iyi bir erkek çıkar ve aradağın huzuru mutluluğu bulursun
ne olur artık düşünme bu adamı bak herkes sana kızıyor biraz aklını başına topla kendine bak ve bir an önce beyninden çıkar bu adamı :47:

Ya tam dıyorum kı tamam bu kez gercekten bıttı aramıyorum hıc sonra bakıyorum arıyor delı edıyor benı uyuzuma gıtcek seyler soyluyor cıldırıyorum

arkadaslar gece aramıs ben senı sevıyorum senden baskasıyla ewlenmem dıyor bende dedım hatıce ne olcak ayrılırım dıyor :52: bu ne yapıyor

arkadaslar gece aramıs ben senı sevıyorum senden baskasıyla ewlenmem dıyor bende dedım hatıce ne olcak ayrılırım dıyor :52: bu ne yapıyor

kuzum siz bir an evvel psikolağa gidir gidişatınız kötüü
dün o kadar cvp yazdım size ama siz hala nelerden bahsediyosunuz pesss
:83::83::83::83::83::83::83::83::83:

kuzum siz bir an evvel psikolağa gidir gidişatınız kötüü
dün o kadar cvp yazdım size ama siz hala nelerden bahsediyosunuz pesss
:83::83::83::83::83::83::83::83::83:

Evlenmek ıstemıyorum kı ben ya hele onla offf olmaz bu yaşananlar herzaman önume gelır ılerde bunu düşünuyorum sonra sevdıgım aklıma gelıyor aklım karısıyor

Karaktersiniz hala ergen psikolojisinden çıkamayan erkek beyni . Basın tekmeyi böylerine yüz vermeyin sonra kendilerini nimetten sayıyorlar gıcık oluyorum böyle erkeklere de bu erkekleri şişiren kızlar da. Siz doğru olanı yapmışsınız ardına bile bakmayın böyle diyen birine.

BANA blöf mü yapıyor yoksa gercekten Hatıce var mı ben nıye buna takıldım ya offff varsa var yoksa yok dıyemıyorum :14:

evet tamamen takıntı bu.
bunu gör bir an evvel.
onun her gece arayıp söylediklerine de aldanma.
onunla olmaman gerektiğini sen de çok iyi biliyosun ama bırak hatice'yi ayşe'yi fatma'yı aç artık gözünü.
bu adamı şimdi kabul etsen seni ilerde çok üzer.:58:

arkadasim dunden beri burda herkes sana akil vermeye calisiyo iliskin konusunda.ama sen hala yok hatice var mi yok bilmem ne diyosun.5 sayfadir var mi boyle biri? blof mu yazmaktan baska bisey yazmamissin!!!okudukca sinir geldi valla gerci sen hala cocuksun bu kadar basit ve apacik ortada olan bi olayi ayirt edemedigine gore!!! :41: aslinda sen senin istedigin sonuca gore cevap vermemizi bekliyosun!! o zaman soyle yazalim.HATICE DIYE BIRISI YOK ARKADASIM KOS GIT ATIL ERKEGININ BOYNUNA EVLENELIM DE!!! :84:

arkadasim dunden beri burda herkes sana akil vermeye calisiyo iliskin konusunda.ama sen hala yok hatice var mi yok bilmem ne diyosun.5 sayfadir var mi boyle biri? blof mu yazmaktan baska bisey yazmamissin!!!okudukca sinir geldi valla gerci sen hala cocuksun bu kadar basit ve apacik ortada olan bi olayi ayirt edemedigine gore!!! :41: aslinda sen senin istedigin sonuca gore cevap vermemizi bekliyosun!! o zaman soyle yazalim.HATICE DIYE BIRISI YOK ARKADASIM KOS GIT ATIL ERKEGININ BOYNUNA EVLENELIM DE!!! :84:

öfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff biliyorum haklısınız napıyım engel olamıyorum kendıme bunu bır yenılgı gıbı goruyorum bazen ve kaybetmeyı hazmedemıyorum sevıyorum da yaptıkları soyledıklerıde aklımdan cıkmıyor aılesıde aklımdan cıkmıyor arıyorum sınırlerımı bozuyor aramıyorum o arıyor sınırlerımı bozuyor baskasından hoslanıyorum ama sevıyorum sen ıste herkesı sılerım ama benım sartlarımı kabul et dıyor sonra dıyor ben ewlılıgı dusunmuyorum 3 sene sonra sankı bunu dememıste sen kabul etme bır aya hatıceyle nısan yapıcam dıyor ne bu ya

Sen onunla evlen böylece sorunun cevabını öğrenmiş olursun.Hatice varmı yokmu?
Zaten bu densiz,dengesizle çokta uzun sürmez boşanırsınız..
Ya böyle bir karakter evliliğe hazır mı?Sen önce bunu irdele!..
Yani sen bırak haticeyi, neticeye var!..
Birşeyler yaşamışsınız diye kalkıp sana ''ortada kalırsın''diye iğrenç bir cümle kuruyor..
Dışarı çık olaya dışardan bak...BİZİM GÖRDÜKLERİMİZİ GÖRECEKSİN SENDE...

konu sahibi 23 yaşındaki bir insanın kişiliğini değil 11 - 15 yaşlarındakı bir insanın kişiliğini taşıyor ..

aynı şekilde görüştüğü insanda kişilik çatışması yaşıyor .
acil olarak doktora başvurmalarını tavsıye ediyorum..

ilişki üzerine konuşmaya luzum yok zira ortada kaydadeğer bir ilişki yok..

konu sahibi 23 yaşındaki bir insanın kişiliğini değil 11 - 15 yaşlarındakı bir insanın kişiliğini taşıyor ..

aynı şekilde görüştüğü insanda kişilik çatışması yaşıyor .
acil olarak doktora başvurmalarını tavsıye ediyorum..

ilişki üzerine konuşmaya luzum yok zira ortada kaydadeğer bir ilişki yok..

hıııı doktor pek senın söyledıgın seylerı söylemedı ama neyse polemıge gerek yok

Back