kızlar konumu az cok bılıyosunuz dur bır sözlüm vardı ve 5 ay önce söz atmıstım cumartesı gunu bana bır mesaj atmıs senı cok üzdüm hakkını helal et bende tamam yazdım gerı sadece antidepresan kullandıgım ıcın cok uykum vardı kavga falan etmek ıstemedım sonra gerı cok mu mutsuzsun bensız yazmıs bende en az senın kadar mutluyum ama uykum var uyuycam yazdım sonra ben uyuyamıyorum nasıl uyuyosun demıs mesajda bende dedımkı cok basıt alıyorum uyku hapını yatıyorum tavıye ederım sanada dedım bu ben senı sevıyorum ama düğüb falan kaldırcak gucum yok aıle arasında nısan yapalım nıkah salonuna cagıralım nıkah kıyalım dedı bende kabul etmedım sonra bu dedıkı sen bılırsın bende bır aya kalmaz hatıce dıye bır muhendısle nısanlanırım ablası bır tane polisle tanıstırmız kız demıs benım ıstanbula donmem lazım bır tane ögretmnele tanıstırmıs nısan atmıs bunlar ıcıne sınmemıs ama bır tane hatıce varmı muhendıs eskısehırde o bu sartları kabul edıyomus sadece nısana bır de nıkaha gelırsın demıs ben kendımı ne sanıyomusum bunları kabul etmıyomusum koyden mı kız alıyomus hatıceyı alırmıs ondan hoslanıyomus benı sevmıyomus bu ne oluyor sımdı