offf dertlerim bitmiyor

hyr ewlenmek falan ıstemıyorumda nıye bana bunu yapıyor gitsin evlensın işi ne benle nıye ugrasıyor numaramı dıgıstrıyorum dedı hat aldım dedı özelden aradım calıyordu ne alıp weremedıgı var benle

Yasemin 1000 kere akıl verdik fikir verdik yok olmuyo uymuyorsun benim gibi 500 kişi sana aynı şeyi söyledi ama sen bildiğini okuyorsun halen bide soruyorsun hatice varmıdır diye biz müneccim değiliz bilemeyiz

Ama biraz daha haticeyi kovalarsan senin neticen kötü olcak gibime geliyor

yemın ederım haklısın ama aramadım gıdıp gorusmedım napıyım ben aramama alısmıs bır gun aramıyım öldün mü nıye aramıyosun dıye baslıyor bence bunun tek derdı karı olsun evlensın gelen hıc bır sey ıstemesın ne olursa olsun bıde dıyorkı yasemın bır sen gıtmıyosun bu kadar lafa ne zaman donsem kabul edıyosun gelen bır hafta durmuyor lafa bak ya offf

Sizin için artık tek söyleyebilecğim "Tencere yuvarlanmış , Kapağını bulmuş "

Hatice ,ayşe, fatma, kim varsa var, kim yoksa yok, size ne onu anlamıyorum ben de.
Siz bu insanı hayatınızdan çıkarmadınız mı, depresyon ilaçlarıyla yaşamıyor musunuz,
unutmaya çalışmıyor musunuz yaşadıklarınızı,
daha ne düşünüyorsunuz, hatice, fatma, ayşe.
Kendi hayatınıza baksanıza.

valla ben bakmaya calısıyorumda baktırmıyokı aramıyorum bu kez o delırıyor susmuyor telefonum kapatıyorum ewı arıyor ewet hap içiyorum ıcmesem zaten bın kere ararırım heralde kavga etmek ıcın

bence o da siz de iyi değilsiniz.
ortada aşk sevgi filan da yok.
tamamen takıntı gibi geldi bana.
acil olarak telefon numaranı değiştirmelisin ve bu insanı uzak tutmalısın hayatından
eğer sağlıklı bir ilişki en önemlisi sağlıklı bir hayat istiyorsan.

dengesız bu ya aramıs dıyor barısalım ewlenelım dedım hatce ne olcak dıyor sen ıstersen herkesı sılerım böööö yalan a bak ya

arkadasim sen hatuceye deil neticeye bak! ne olucak bu isin sonu ne demek hatice daha uygun maddi acidan? pazardan domates mi aliyo bu arkadas bi yer daha pahali ucuzuna gideyim der gibi.bence hata sende de var niye takiyosun ki kafana istemiyosan seni bu sekilde sinir ediyosa birak gitsin.allah allah demekki sen de her ne olursa olsun istiyosun ki kestirip atmiyosun kameradan bile tel kayitini gormek istiyosan.kararini sen ver!!

Yaseminn bu hatice tamamen hayal ürünü kanma sakın bu adam sırf seni rahatsız emek için kafasından uydurduğu hayali bir insan .
Bu kadar insan sana defalarca söyledi demi cevap verme diye bırak ne hali varsa görsün yaaaaa.
Bugün hatice yarın ayşe fatma olmayacağı ne malum sırf senin psikolojini yıpratmak için yapıyr bunları lütfen gözünü aç artık olurmu dahada fazla yıpraqtma kendini.

BEN hem sizin hem reeelde onu tanıyan arkadaslarımın soyledıklerınden sunu cıkartıyorum bu konuyla ılgılı aslında hatıce falan yoktur benı bedavaya getırmeye calısıyodur dogrumu anladım :26:

dengesız bu ya aramıs dıyor barısalım ewlenelım dedım hatce ne olcak dıyor sen ıstersen herkesı sılerım böööö yalan a bak ya

yasin kac senin? cocukca davraniyorsun bana böyle geldi acikcasi.. madem yalan oldugunu biliyorsun niye konusmaya tenezül ediyorsun?
yazma arama sil gitsin ki zaten beraber degilsiniz .. birak arasin yazsin hic cevap verme basindan at takmada.. ama böyle hep cevap veripte
kafanda tereddüt kurarsan acaba mi , acaba gerimi dönsem acaba acaba diye ozaman bence kendi sucun yasiyacaklarindan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…