ya bunun ne önemi var arkadaşım olsa nolur olmasa nolur
siz bu adamdan ayrılamıyorsunuz anlaşılan yazdıklarınızdan bu
anlaşılıyor yapıcanız şey o zaman kabul edin tekliflerini oturun aşağı
daha ne dienirki bu durumda ya ben anlamıyorum bu kadar kör nasıl
olunur bu adam sizi gerçekten sevse böylemi davranır allah aşkına
adam resmen dalga geçiyor sizde buna izin veriyorsunuz
son olarak dediğim gibi siz bu adamı istiyorsunuz madem evlenin gitsinn
Yasemin 1000 kere akıl verdik fikir verdik yok olmuyo uymuyorsun benim gibi 500 kişi sana aynı şeyi söyledi ama sen bildiğini okuyorsun halen bide soruyorsun hatice varmıdır diye biz müneccim değiliz bilemeyizhyr ewlenmek falan ıstemıyorumda nıye bana bunu yapıyor gitsin evlensın işi ne benle nıye ugrasıyor numaramı dıgıstrıyorum dedı hat aldım dedı özelden aradım calıyordu ne alıp weremedıgı var benle
Yasemin 1000 kere akıl verdik fikir verdik yok olmuyo uymuyorsun benim gibi 500 kişi sana aynı şeyi söyledi ama sen bildiğini okuyorsun halen bide soruyorsun hatice varmıdır diye biz müneccim değiliz bilemeyiz
Ama biraz daha haticeyi kovalarsan senin neticen kötü olcak gibime geliyor
bu adam çıldırmış olmalı.bence uzak durun.ama şunu söyleyim ben öyle biri olduğuna da inanmıyorum.'hatice' tamamen hayal ürünü:44:
yemın ederım haklısın ama aramadım gıdıp gorusmedım napıyım ben aramama alısmıs bır gun aramıyım öldün mü nıye aramıyosun dıye baslıyor bence bunun tek derdı karı olsun evlensın gelen hıc bır sey ıstemesın ne olursa olsun bıde dıyorkı yasemın bır sen gıtmıyosun bu kadar lafa ne zaman donsem kabul edıyosun gelen bır hafta durmuyor lafa bak ya offf
Sizin için artık tek söyleyebilecğim "Tencere yuvarlanmış , Kapağını bulmuş "
Hatice ,ayşe, fatma, kim varsa var, kim yoksa yok, size ne onu anlamıyorum ben de.
Siz bu insanı hayatınızdan çıkarmadınız mı, depresyon ilaçlarıyla yaşamıyor musunuz,
unutmaya çalışmıyor musunuz yaşadıklarınızı,
daha ne düşünüyorsunuz, hatice, fatma, ayşe.
Kendi hayatınıza baksanıza.
Sizin için artık tek söyleyebilecğim "Tencere yuvarlanmış , Kapağını bulmuş "
bilmiyorum kı oyle mı acaba eee bu durumda bu işin sonu ne olur
dengesız bu ya aramıs dıyor barısalım ewlenelım dedım hatce ne olcak dıyor sen ıstersen herkesı sılerım böööö yalan a bak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?