- 21 Eylül 2009
- 9.824
- 10.164
- 773
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Amanın o kız senmiydinILK KUTLAYAN BEN OLMAK ISTEDIM...
Sus aklına bir de gelini, görümceyi getirme, zaten zor yatıştırdık.Görümcemin doğum gününü facebook da herkesten önce ben kutladım, hatta kocasından bile önce.. la !? yoksa ben?!
Sus aklına bir de gelini, görümceyi getirme, zaten zor yatıştırdık.
Esinin kiz arkadasimi var ? Hemde evlisiniz bastan izin vermicektin kesin cikiyolardirBugun esimin dogum gunu yine kiskanclik krizine girdim valla ya esminin facedeki kiz arkadasi benden once kutlamis dogumgununu ay cok kotu sinir oldum of ya neden o kutluyorsa esimde kesin havalara girer zaten facede de surekli resimlerini begeniyor biliyorum birsey olmaz ama ne yapiyim siz olsaniz ne yapardınız
Ay, vallahi hepiniz inadına yapıyorsunuz. Kuzen evlendi, evinin kadını oldu, nereden çıkarıyorsun şimdi durduk yerde?yok yatışmaz o kuzen var daha
Bende kuzen i unutmus galiba dediydim :)yok yatışmaz o kuzen var daha
Canimli cicimli cevap yazmasina kadar taviz vermissen kendin kasinmissinYa oylede bilmiyorum ama esim de ona canimli cicimli cevap yazasra aksam dogumgununude kutlamam
Sen niye facesini tamamen kapatmasini istemiyorsun ondan. Sonrada kalkip her hafat konu aciyosun. Kapattir kökten hallet isiYa sadece kutlama olayi degilki surekli begeni yapiyor esim oncedende muhabbeti olmus evlenmeden once esimle kızın arasinda
Ay, vallahi hepiniz inadına yapıyorsunuz. Kuzen evlendi, evinin kadını oldu, nereden çıkarıyorsun şimdi durduk yerde?
Bende kuzen i unutmus galiba dediydim :)
Hatirlatma yav :)
Sen dedin diye baktım harbiden nerdeyse her gün konu açmış bir limoncu vakası dahaBen olsaydim buraya her gun konu acmazdim..
Bugun esimin dogum gunu yine kiskanclik krizine girdim valla ya esminin facedeki kiz arkadasi benden once kutlamis dogumgununu ay cok kotu sinir oldum of ya neden o kutluyorsa esimde kesin havalara girer zaten facede de surekli resimlerini begeniyor biliyorum birsey olmaz ama ne yapiyim siz olsaniz ne yapardınız
unutur mu o yahu.. kocası kuzenin düğününde takım elbise giymek istedi diye bile konu açmış bir samire var karşımızda..
konuya ciddi yorumum ki daha öncede defalarca söyledim.. kendinize meşgale bulun..kendinizi eğitin bu konuda ..bir psikolog vs gidin mutlaka tedavi olun.. bir ömür bu şekilde tetikte geçmez ..kendinize acımıyorsanız o çok kıskandığınız eşinize acıyın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?