Of yaaa

Yine Samire yine kiskanclik :) Canim bosuna caninini sIkIyorsun ha sen once kutlamissin ha sonra. Ben hic takilmam oyle seylere. Facede yaziyor zaten bugun sunun dogumgunu var diye online olunca yaziyorsun hemen demek kiz erken girmis gormus yazivermis. Buyutme bosuna huzurunu kacirma

samire boyle hiç olmadık seyleri kafana takmaya devam edersen kızını da etkilersin . bence tedavi ol

Hayir anlamadimki,dunyada bitek erkek sizinesiniz mi,bu kadar takinti kiskanclik
Ruhsal problem demek,obsesif olabilirsiniz
Gidin tedavi olun...

Esinin kiz arkadasimi var ? Hemde evlisiniz bastan izin vermicektin kesin cikiyolardir

Ay, vallahi hepiniz inadına yapıyorsunuz. Kuzen evlendi, evinin kadını oldu, nereden çıkarıyorsun şimdi durduk yerde?
Bende kuzen i unutmus galiba dediydim :)
Hatirlatma yav :)

unutur mu o yahu.. kocası kuzenin düğününde takım elbise giymek istedi diye bile konu açmış bir samire var karşımızda..

konuya ciddi yorumum ki daha öncede defalarca söyledim.. kendinize meşgale bulun..kendinizi eğitin bu konuda ..bir psikolog vs gidin mutlaka tedavi olun.. bir ömür bu şekilde tetikte geçmez ..kendinize acımıyorsanız o çok kıskandığınız eşinize acıyın....

Engeli yapıştırırdım

Bu ciddimi ya ben eskiye bakmadım, napcakki kuzeni ay ne güzel erkek takım giymişmi diyecek evlenirken,valla ben kendime kıskanç diyodum level atlamam gerek

facebook a girince bugün şunun doğum günü diye yazı çıkıyor o an unutmadan kutlayalım diyoruz,bunda illa olmadık şeyler aramanın da pek bir anlamı yok.akşama güzel bir şekilde kutlarsınız doğum gününü. hem kıskançlığınızı belli etmeyin,aklına olmadık şeyler sokacaksınız. siz rahat olun eşiniz onun mutluluğunuzu niye böyle şeylerle bozuyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…