- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Tamam kiskanmiyacamadı üstünde muhabbet olabilir beğenebilir yani ne var ki bunda ? siz evlenmeden sevgili olsalar neyse de arkadaş sonuçta hem kocanda gözü olsa ya da kocan bu kadından hoşlansa zaten senin göreceğin aleni beğeniler falan yapmazlar emin ol
Dondunmu canim tatilden ozledik senideSamire tatildeyim cok takip edemedim konularini ama simdi bakabildim.
Artik aş şu durumu nolur ya. Birak kutlasin. Esinle o mu evli? Aksam onun yanina mi gidecek? Onunla mi uyuyor esin? Yoo. E daha ne? Adam senin esin. Aksam seninle kutlama yapacak. Sen suprizini hazirla. Kimse senin yerini tutamaz. Sen hanimisin onun. Artik fark et. Adami onune gelenle gorusen flort eden biri gibi anlatiyorsun artik yapma. :)
Bugun esimin dogum gunu yine kiskanclik krizine girdim valla ya esminin facedeki kiz arkadasi benden once kutlamis dogumgununu ay cok kotu sinir oldum of ya neden o kutluyorsa esimde kesin havalara girer zaten facede de surekli resimlerini begeniyor biliyorum birsey olmaz ama ne yapiyim siz olsaniz ne yapardınız
Nedenmis sekerimSenden önce eşinin doğumgününü kutlayan biri olduysa sıkıntı sende şekerim. :)
Ya kızlar asilacak diye derdim yok sadece burda derdimi anlatiyorum ay tamam senin esinide kizarkadasi kutlasin beraber mutlu olun tamamOfff okadar kızda samirenin eşi gelsede asılsak dogum günü olsada kutlasak diye kendini parçalıyodu tarkan olsa bu kadar kıskanılır herhalde, bende kıskancım ama bu çok fazla eşimin facesinde doğumgününü de kutlamam
senin eşinin senden önce doğum gününü kutlaması bana tuhaf sen ne yapıyordun armut mu topluyordun
Niye bana atar yaptın eşinin doğum gününü kutlayan kız ben değilimYa kızlar asilacak diye derdim yok sadece burda derdimi anlatiyorum ay tamam senin esinide kizarkadasi kutlasin beraber mutlu olun tamam
Sorun ne o zaman samire diye sormazlarmı adama?Ya benim kizim var onla ilgileniyordum hem sabah sabah ne kutlayim
Huzur üç durak geride kaldı, hızımıza yetişebilir mi bilmiyorum.isteyen bi gece önceden kutlasın ben kutlamadım mı o dogum gununden bı tat almaz esım.
muhtemelen cogumuzun esı. sen onu hayat arkadasısın elalemle sen bırmısın.
bu sene benım esımın dogum gununu tam 12 yı gece faceten bı arkadası kutladı hatta beraber makarasını yaptık. bole konularda sorun cıkartırsanız huzur sızın ıcın hayal olur.
Bayıldımmm dostumm bu ne şahane ikilidir yaww...Trişkadan nağmeler. Bu iki kelime yanyana gelince ne güzel bir cümle oluyor. Trişkadan nağmeler....
Huzur üç durak geride kaldı, hızımıza yetişebilir mi bilmiyorum.
Samirecim, kızım, kardeşim, yapma be güzelim. Bak adamın özel günü. Bırak elin karısını, kızını. Sen sevdiğini hissettir. Hayatındaki yerini hissettir. Kendi yaşamında başrol oynayacağına sahne arkasından onu bunu kıskanıp çocuk gibi olay çıkarıyorsun. Kocanı böyle gözü dönmüş bir halde sahiplendikçe ikiniz de mutlu olmuyorsunuz. Bari bugün araya kıskançlık karıştırma. Sen kendine güvenirsen, o da sana hayran olur. Böyle yapınca zavallı durumuna düşüyorsun. Yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?