• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Of yaaa

Hay allahim :) vallahi sahsen dogum gununun ilk saniyeainde kutlamak icin her sene gozum saatte olur :D ehehe bunu oneririm yani :) garanti birinciliks zide olur hem ayrica kutlasin ne olacak ki :) siz yanindasiniz yani her turlu birinci geliyorsunuz diger hatunlardan :)

Samire tatildeyim cok takip edemedim konularini ama simdi bakabildim.

Artik aş şu durumu nolur ya. Birak kutlasin. Esinle o mu evli? Aksam onun yanina mi gidecek? Onunla mi uyuyor esin? Yoo. E daha ne? Adam senin esin. Aksam seninle kutlama yapacak. Sen suprizini hazirla. Kimse senin yerini tutamaz. Sen hanimisin onun. Artik fark et. Adami onune gelenle gorusen flort eden biri gibi anlatiyorsun artik yapma. :)

isteyen bi gece önceden kutlasın ben kutlamadım mı o dogum gununden bı tat almaz esım.
muhtemelen cogumuzun esı. sen onu hayat arkadasısın elalemle sen bırmısın.
bu sene benım esımın dogum gununu tam 12 yı gece faceten bı arkadası kutladı hatta beraber makarasını yaptık. bole konularda sorun cıkartırsanız huzur sızın ıcın hayal olur.

Ama ben onu zaten kiskaniyorum begeni falan da yapiyor esim bide onun altina birsey yazar ben sap gibi ortada kalirim diye korkuyorum ya esim kesin havalara girecek of yaaa

Kocanıı nezaketen doğum gününü kutlayanlar havaya sokmuyor siz sokuyorsunuz. Çünkü dünyanın en kıymetli erkeği sizinmiş ve o giderse ölürmüşsünüz gibi kıskançlıklarınızla adamı havaya sokan sizsiniz.

valla kocanı çok merak ettim.bütün kızlar senden kapmaya çalıştığına göre...emin ol kimse senin kocan için sırada beklemiyordur.ama bence sen bir sıraya gir,psikiyatri kliniğinde.

Kuzen arkadaş Allah ne verdiyse kıskanıyosa.
Değere binicek diyo bu mantıkta birinin aslında sevinmesi lazım .
Kutlamayan kızlar değer kaybedecek.
faceten doğum günü kutlayanın zerre değeri olmaz şahsen benim gözümde ama zaten kıskanacak yer arıyorsa bulunmaz fırsat geçmiş eline :KK14:

valla kocanı çok merak ettim.bütün kızlar senden kapmaya çalıştığına göre...emin ol kimse senin kocan için sırada beklemiyordur.ama bence sen bir sıraya gir,psikiyatri kliniğinde.
Ya neden ama burda faceden bi arkadasini aratmis esi diyen bi.uyeye oyle yazmiyorlardi ama nasil bakar diye

Ya sadece kutlama olayi degilki surekli begeni yapiyor esim oncedende muhabbeti olmus evlenmeden once esimle kızın arasinda
adı üstünde muhabbet olabilir beğenebilir yani ne var ki bunda ? siz evlenmeden sevgili olsalar neyse de arkadaş sonuçta hem kocanda gözü olsa ya da kocan bu kadından hoşlansa zaten senin göreceğin aleni beğeniler falan yapmazlar emin ol :KK14:

Back
X