- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
- 498
- Konu Sahibi Samire tmv
Eşinin doğum gününü faceden mi kutladin?Ya oylede o niye kutluyor ben kutlamiyacaktim onu gorunce bende yazdim
Bana saçma geliyor böyle şeyler siz zaten ayni evin içindesiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşinin doğum gününü faceden mi kutladin?Ya oylede o niye kutluyor ben kutlamiyacaktim onu gorunce bende yazdim
E o zaman konu açacak mesele ne olacak?Sen niye facesini tamamen kapatmasini istemiyorsun ondan. Sonrada kalkip her hafat konu aciyosun. Kapattir kökten hallet isi
Resimlerinide beğenip yorumlaşıyormusunuz inanamıyorumGörümcemin doğum gününü facebook da herkesten önce ben kutladım, hatta kocasından bile önce.. la !? yoksa ben?!
Bu ciddimi ya ben eskiye bakmadım, napcakki kuzeni ay ne güzel erkek takım giymişmi diyecek evlenirken,valla ben kendime kıskanç diyodum level atlamam gerek
Sanırım takıntı olmuş evet ben genelde yılın belirli süreleri kıskanıyorum o da fuar zamanları diğer zamanlarda hiç kıskançlık ettiğim olmuyo benimki normal sanırımay yok yok level atlamayın ikinci bir samire vakasını kaldıramaz bdv
kıskançlık değil artık tamamen takıntı bence samirenin duyguları..
2 ayda 33 konu yaa vayyy beee diyorum ayrıca
valla ya baktım hepsine maşallah. arkadaş buraya mahallede çiğdem (çekirdek) çitleyerek dedikodu yapan teyzelerin yanında yer bulamadığı için üye olmuş gibi.%90ı kocası
Olmuş mu o kadar2 ayda 33 konu yaa vayyy beee diyorum ayrıca
Mevsimsel kıskançlık?Sanırım takıntı olmuş evet ben genelde yılın belirli süreleri kıskanıyorum o da fuar zamanları diğer zamanlarda hiç kıskançlık ettiğim olmuyo benimki normal sanırım
he olmuş valla insan hiç mi üşenmezOlmuş mu o kadar
senede 2 defa evet bencede öyleMevsimsel kıskançlık?
Kızı Sil faceden ne gereği var ki.Bugun esimin dogum gunu yine kiskanclik krizine girdim valla ya esminin facedeki kiz arkadasi benden once kutlamis dogumgununu ay cok kotu sinir oldum of ya neden o kutluyorsa esimde kesin havalara girer zaten facede de surekli resimlerini begeniyor biliyorum birsey olmaz ama ne yapiyim siz olsaniz ne yapardınız
hahaha ben akrep esim akrep kızım akrep oğlum bi yay bizle iyi anlasirsin gel cicimBende toprağım. Hemde Boğa. Akreple çok iyi anlaşırım.