• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Of yaaa

Samire tatildeyim cok takip edemedim konularini ama simdi bakabildim.

Artik aş şu durumu nolur ya. Birak kutlasin. Esinle o mu evli? Aksam onun yanina mi gidecek? Onunla mi uyuyor esin? Yoo. E daha ne? Adam senin esin. Aksam seninle kutlama yapacak. Sen suprizini hazirla. Kimse senin yerini tutamaz. Sen hanimisin onun. Artik fark et. Adami onune gelenle gorusen flort eden biri gibi anlatiyorsun artik yapma. :)
Dondunmu canim tatilden ozledik senide

Benim daha büyük derdim var.. Evde ekmek kalmamış
xenforo-smilies-kk51.gif

Sen niye kutlamayacaktın doğum gününü anlamadım? :)

Önce kutlamanın önemi yok ki .
O faceden mesajla kutluyor. Sen evde çok güzel bir kutlama yapabilirsin.
Sen onun eşisin. Bir mesajla senin önüne geçiyorsa değeri, kıza sinir olma zaten kocana ol.

Bugun esimin dogum gunu yine kiskanclik krizine girdim valla ya esminin facedeki kiz arkadasi benden once kutlamis dogumgununu ay cok kotu sinir oldum of ya neden o kutluyorsa esimde kesin havalara girer zaten facede de surekli resimlerini begeniyor biliyorum birsey olmaz ama ne yapiyim siz olsaniz ne yapardınız

Senden önce eşinin doğumgününü kutlayan biri olduysa sıkıntı sende şekerim. :)

Offf okadar kızda samirenin eşi gelsede asılsak dogum günü olsada kutlasak diye kendini parçalıyodu tarkan olsa bu kadar kıskanılır herhalde, bende kıskancım ama bu çok fazla eşimin facesinde doğumgününü de kutlamam

Offf okadar kızda samirenin eşi gelsede asılsak dogum günü olsada kutlasak diye kendini parçalıyodu tarkan olsa bu kadar kıskanılır herhalde, bende kıskancım ama bu çok fazla eşimin facesinde doğumgününü de kutlamam
Ya kızlar asilacak diye derdim yok sadece burda derdimi anlatiyorum ay tamam senin esinide kizarkadasi kutlasin beraber mutlu olun tamam

isteyen bi gece önceden kutlasın ben kutlamadım mı o dogum gununden bı tat almaz esım.
muhtemelen cogumuzun esı. sen onu hayat arkadasısın elalemle sen bırmısın.
bu sene benım esımın dogum gununu tam 12 yı gece faceten bı arkadası kutladı hatta beraber makarasını yaptık. bole konularda sorun cıkartırsanız huzur sızın ıcın hayal olur.
Huzur üç durak geride kaldı, hızımıza yetişebilir mi bilmiyorum. :KK14:

Samirecim, kızım, kardeşim, yapma be güzelim. Bak adamın özel günü. Bırak elin karısını, kızını. Sen sevdiğini hissettir. Hayatındaki yerini hissettir. Kendi yaşamında başrol oynayacağına sahne arkasından onu bunu kıskanıp çocuk gibi olay çıkarıyorsun. Kocanı böyle gözü dönmüş bir halde sahiplendikçe ikiniz de mutlu olmuyorsunuz. Bari bugün araya kıskançlık karıştırma. Sen kendine güvenirsen, o da sana hayran olur. Böyle yapınca zavallı durumuna düşüyorsun. Yapma.

Gece ya da sabah işe gitmeden kutlaman gerekirdi zaten çocuğunla ilgilenmen eşinin doğum gününü kutlamayacağın anlamına gelmez :KK51:bende gece 12 de kutlayanlardanım:KK70:diğer bayan arkadaşı zaten siz eşisiniz akşam güzel sürprizli bir kutlamayla kutlarsınız şimdi mesaj atmayın bence daha sürpriz olsun akşama unutmuş gibi yapın o zaman kim önce mesaj atmış olayı olmaz:KK60: zaten insan eşinin doğum gününü sanaldan kutlamaz herhalde :KK53:

Huzur üç durak geride kaldı, hızımıza yetişebilir mi bilmiyorum. :KK14:

Samirecim, kızım, kardeşim, yapma be güzelim. Bak adamın özel günü. Bırak elin karısını, kızını. Sen sevdiğini hissettir. Hayatındaki yerini hissettir. Kendi yaşamında başrol oynayacağına sahne arkasından onu bunu kıskanıp çocuk gibi olay çıkarıyorsun. Kocanı böyle gözü dönmüş bir halde sahiplendikçe ikiniz de mutlu olmuyorsunuz. Bari bugün araya kıskançlık karıştırma. Sen kendine güvenirsen, o da sana hayran olur. Böyle yapınca zavallı durumuna düşüyorsun. Yapma.

bendu bu yazının altına ıslak imzamı atarım.

Back
X