- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
Sana odunlarla dolu hayatında mutluluklar kızım bari işyerinde bulmasaydın odunu kendine mi çekiyon ne
sanırsammmm odun çekiciyim ama erkelerın %90 odun be kısımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana odunlarla dolu hayatında mutluluklar kızım bari işyerinde bulmasaydın odunu kendine mi çekiyon ne
sanırsammmm odun çekiciyim ama erkelerın %90 odun be kısımmm
hoş geldinnn bacımmm eşin hangı cıns odunlardan
hoş buldum sanırım en sert odun çammı ???
ne cinsinden oldunu bilmiyomda çok sert bi odun 9 yıldır yont yont bitmiyor okadar odun yaneee
ne cinsinden oldunu bilmiyomda çok sert bi odun 9 yıldır yont yont bitmiyor okadar odun yaneee
Benim giderek umudum bitiyor yontma adına
bilim adamları bunada bı el atsın bı zahmetttt
Çözüm şarttt
Bak biz bulsak paraya para demeyiz hee bence bu konuda çalışalımaynen su lavabolar için kirec çözücüvarya por çöz dıye bıde odun coz dıye bısey olsa akşamdan döksek sabaha kadar çözülseler dimi
Bak biz bulsak paraya para demeyiz hee bence bu konuda çalışalım
haklısın ufaktan calışmalara başlayalım bızım koboylar ustunde
kıslarrr ben bırazdan dönecem rosumm opuoyrummm
işte gedimm burdayımmmmm
hoş bulduk şekerim dun gece bı ruya gordum ruyamda hamıleydım sabah esıme anlatıyorum iste yaa felan dedı dedım sen hastane onunde beklıyordun doktora gıtmıstık dedim ben işe gıtmemiydim diyor banaAman efendim hoşgeldinizzz :)
hoş bulduk şekerim dun gece bı ruya gordum ruyamda hamıleydım sabah esıme anlatıyorum iste yaa felan dedı dedım sen hastane onunde beklıyordun doktora gıtmıstık dedim ben işe gıtmemiydim diyor bana
ben geldim kıslar ne yapıyorsunuz bakem ben yokken