Güzel günlerde kullan canım,hediye seçimleri çok zevkli seçimler.Eki Görüntüle 2009774 benimki de geldi şükür :))
@Kazen @Lisabella veNevreste çok teşekkür ederim. ..
Bayıldımmmmm....
Oğlum benden çok heyecanlandı. Resimleri de kendi çekti.. anne seni tebrik ederim.. zaten çok güzrl olmuştu yemeğin. . Hele o bademler çok güzeldi diyo.. bidahakine daha güzel bi yemekle katıl yine birinci ol dedi :))
Evet bence de..Güzel günlerde kullan canım,hediye seçimleri çok zevkli seçimler.
Eki Görüntüle 2009679
@Kazen bey 8@Lisabella hanımNevreste canımmmm Hediye için teşekkür ederim. Güzel bir anı oldu benim için.
Eki Görüntüle 2009774 benimki de geldi şükür :))
@Kazen @Lisabella veNevreste çok teşekkür ederim. ..
Bayıldımmmmm....
Oğlum benden çok heyecanlandı. Resimleri de kendi çekti.. anne seni tebrik ederim.. zaten çok güzrl olmuştu yemeğin. . Hele o bademler çok güzeldi diyo.. bidahakine daha güzel bi yemekle katıl yine birinci ol dedi :))
Katılmazsan nasıl olacak şeker??Kızlar hayırlı olsun.
Hediyeleriniz cok güzeller.
Güzel günlerde kullanın.
Darısıdeynepnaz ile benim başıma
Bi kere katılmadık diye tamamen terkedikmedik ya yarışmayı canım.Katılmazsan nasıl olacak şeker??
Çok tatlısınKızlar hayırlı olsun.
Hediyeleriniz cok güzeller.
Güzel günlerde kullanın.
Darısıdeynepnaz ile benim başıma
tweety görunumlu koremanyaÇok tatlısın
Kore sensin değil mi?Twety misin yoksaTwety görünümlü Koremanya
Eşim zevklidir ....
Bu konudaki hediyeler yemek yarışması içinBende bir yarışmaya katıldım ama kazanıp kazanmadıgımın mesajı geledi ne yapmam gerekli ögrenmem için ben yeni üye oldum da kusura bakmayın bilmedigim için sordum
Yeni konu açmak istiyorsanız bu konu size yardımcı olurMerhaba rahatsız ettim kusura bakmayın ben yeni üye oldumda iki hafta oldu bir yarışmaya katıldım kazanıp kazanmadıgımı bilmiyorum. Ben arkadaşlarla derdimi sevincimi sıkıntımı herşeyi paylaşmak için konular yazıyorumda onuda paylaşamıyarım yardımcı olur musunuz lütfen
Yardımlarınız için çok teşekkür ederimYeni konu açmak istiyorsanız bu konu size yardımcı olur
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yeni-konu-nasil-acilir-nasil-takip-edilir.792753/
Rica ederimYardımlarınız için çok teşekkür ederim
Acaba bahsettiği Bil Kazan yarışması ,vernel sorusu falan mı?
Evet ondan bahsediyorAcaba bahsettiği Bil Kazan yarışması ,vernel sorusu falan mı?
Evet vernelle ilgiliydi onun için sormuştum ama zamanlamam yanlış olmuş galibaEvet ondan bahsediyor
Ama o yarışmalarda kazananlara bildiriliyor
Bu konu ile alakası yok diye öyle yazdım.
Sorun olmaz konuya yorum yazılınca size bildirim gelirKonu açtımda açtıgım konuyu takip etmeyi unuttum sorun olu
Evet vernelle ilgiliydi onun için sormuştum ama zamanlamam yanlış olmuş galiba
Yarışma olduğunu nereden takip edebilirim yeni uyeyim bilmiyorum :)Bundan sonraki yarışmalarda,yarışmayı kazanan arkadaşlar,kadınlar kulübünün kendilerine gönderdiği hediyeyi fotoğraflayıp bu konuya ekleyeceklerdir. Her yarışmada bu geçerli olacaktır.
Çoğu üyeden yarışmada hediye yok mu?Ne gönderildi diye mesajlar geliyor.
Bazı birinciler konularda, bu hediyenin resmini koyuyorlar ancak arada kaynıyor, görülmüyor.
Bu sebeple,böyle bir kural getirildi.
Biz yarışmayı açan editörler yarışma kurallarında bunu ekleyerek ,buranın linkini vereceğiz..