Popüler Konu Ödüller

Cok teşekkür ederim canım benim darısı en kısa zamanda senin de başına insallah

Hediyene ayrı salihe ayrı bayıldım :)) hayırlı olsun cnm. . Güle güle kullan. .

Hediyelerin muhteşem canım ,güzel günlerde kullanırsın inşallah.Gerçekten de güzel ,bir o kadar da özel bir hediye.

Tekrar tebrik ederim canım.İyi günlerde,keyifle kullan hediyeni.Beğenmene ayrıca çok sevindim.

Harika bir hediye iyi günlerde sağlıkla kullanın , neşeli sofralar kurun inşallah .

Benim büyük oğlanda aynı şekilde.. anne bi daha kazan anne diyo : )))
Emira SY

Hehehe ne güzel oğluna da eğlenceli bir aktivite olmuş demek ki canım

Hediyelerin muhteşem canım ,güzel günlerde kullanırsın inşallah.Gerçekten de güzel ,bir o kadar da özel bir hediye.

Amin, çook teşekkürler canim en kısa zamanda seni de birinciler kervanına bekliyoruz inşallah

Tekrar tebrik ederim canım.İyi günlerde,keyifle kullan hediyeni.Beğenmene ayrıca çok sevindim.

Tesekkur ederim :) Begenmek ne kelime bayıldımm yolunuz bizim tarafa düşerse yeni tabaklarimla bir aksam yemeğine beklerim

Harika bir hediye iyi günlerde sağlıkla kullanın , neşeli sofralar kurun inşallah .

Aminn insallah cok teşekkür ederim

Rica ederim canımEmeğine sağlıkDevamı gelir inşaallahSeni artık bırakmayız

İnşallah bir daha kovsaniz bile gitmem zaten çok sevdim ben burayi

Tebrik ederim kuzum, harika güle güle kullan İnşallah sofranızdan kahkahalar eksik olmasın

Bende buraya bekarım evleneceğim ilerde diye not duseyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…