- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
Yemek yarışması içinde diğer yarışmalar içinde bildirim geliyo..Yarışma olduğunu nereden takip edebilirim yeni uyeyim bilmiyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemek yarışması içinde diğer yarışmalar içinde bildirim geliyo..Yarışma olduğunu nereden takip edebilirim yeni uyeyim bilmiyorum :)
Bu bölümü takibe alabilirsinizYarışma olduğunu nereden takip edebilirim yeni uyeyim bilmiyorum :)
Evet çok güzel :))Tencere hediyesi süpermis çook begendim:))
Merhaba hoşgeldinizMerhaba
Bende yemek yarışmalarına katılmak istiyorum.Yakınlarda bir yarışma olacak mı? Meraktayım valla
Şöyle içli köfte,mercimek köftesi,Börek vs yarışmalara katılabilirim.
Yakın zamanda olursa sevinirim :)
Teşekkür ederim NevresteMerhaba hoşgeldiniz
Bölüme takibe alırsanız yarışmalardan haberdar olursunuz
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Güle güle kullan canım. Bende bayıldımBugün çok mutluyum çünkü sonunda muhteşem hediyem geldiii
Gerçekten K Kazen abinin dediği kadar BÜYÜK bir hediyeymis :)
İlk şoku kutuyu görünce yaşadım zaten.
Eki Görüntüle 2026134
Kutu oğlumun boyu kadardı. Taşımakta zorlandim laf aramızda.
İçini açtığımdaysa resmen aşık oldum.
Eki Görüntüle 2026209 Eki Görüntüle 2026210
Hayatımda aldığım en güzel ve en özel hediyelerden biri... oy veren herkese tekrar teşekkür ederim. Tabi ki Lisabella ablama bu zarif seçimi için ve Kazen abiye de cömert hediyesi için ayrıca teşekkür ediyorumMutlulugumu tarif etmek icin kelime bile bulamiyorum...
İnşallah bir dahaki yarışmada sunumu yeni tabaklarımla yapacağım.
İyi ki varsın Kadınlar kulübü ailesi
İyi ki de katılmışım bu yarışmaya
Guzel gunlerde kullanin . Ye yakışır cok hos bir hediyeymis..Bugün çok mutluyum çünkü sonunda muhteşem hediyem geldiii
Eki Görüntüle 2026134
Hayatımda aldığım en güzel ve en özel hediyelerden biri... oy veren herkese tekrar teşekkür ederim. Tabi ki Lisabella ablama bu zarif seçimi için ve Kazen abiye de cömert hediyesi için ayrıca teşekkür ediyorumMutlulugumu tarif etmek icin kelime bile bulamiyorum...
Güle güle kullan canım. Bende bayıldım
Guzel gunlerde kullanin . Ye yakışır cok hos bir hediyeymis..
Hayırlı olsun canımBugün çok mutluyum çünkü sonunda muhteşem hediyem geldiii
Eki Görüntüle 2026134
Hayırlı olsun canım
İyi günlerde kullan inşaallah
Tek kelimeyle harika bir hediye gerçekten Güzel, mutlu, sağlıklı günlerde kullan canımın içi. Bu tabaklarla bir sofra hazırlarsın bize artıkBugün çok mutluyum çünkü sonunda muhteşem hediyem geldiii
Eki Görüntüle 2026134
Tek kelimeyle harika bir hediye gerçekten Güzel, mutlu, sağlıklı günlerde kullan canımın içi. Bu tabaklarla bir sofra hazırlarsın bize artık
Ayy hemen başlasın da benim kazanıp kazanmamam önemli değil, yarışmak da çok eğlenceliydi ama güzel dileklerin için teşekkür ederim canımAyyy canım benim insallah hazırlayacağım yeter ki gel
Bir dahaki yarismada da sen kazanırsın insallah
Ayy hemen başlasın da benim kazanıp kazanmamam önemli değil, yarışmak da çok eğlenceliydi ama güzel dileklerin için teşekkür ederim canım
Şimdi düşündüm de sanki evini görmüşler de ona göre hediye seçmişler gibi ya harika, salonuna çok yakışacaktır bu sofra
Ayy canım bende çok beğendim hediyelerini ne kadar güzel ne kadar ince düşünülmüş ne kadar hoş zarif kullanışlı harika bir hedaye :) iyi güzel mutlu günlerde güle güle kullan canım inşallah bi gün bizlerde o 1.lik duygusunu tadarız :)Ne diyorsun ya ben tabaklari görünce evi begenmedim evi degismeye karar verdim