Bilerek degismedim fotoyuInsan bari profil fotosunu değiştirirsonrada nasil tanindim diye sorarsin boyle
Simdi soyle bakalim,yemek takimi mi
Anlaşıldı soyletemiycem sanaBilerek degismedim fotoyu
Bende merakla bekliyorumAnlaşıldı soyletemiycem sanabekliycez artik mecbur napalim
Ohh be hele şükür hediyeyi görebildik çok çok beğendim güzel günler de kullan inşallah. Rengine bayildim çok guzelEki Görüntüle 2006238 Başta bana hem oy verip hem de hediye gönderdiği için K Kazen e çok teşekkür ederim. @Lisabella bu güzel hediye seçimi için çok teşekkürler
M Mitsuomi canım deteğin için çok teşekkür ederim
Nevreste yardımların için çok teşekkür ederim Ve ayrıca bana oy veren destekleyen bütün arkadaşlarıma çok çok teşekkürler
Eki Görüntüle 2006238 Başta bana hem oy verip hem de hediye gönderdiği için K Kazen e çok teşekkür ederim. @Lisabella bu güzel hediye seçimi için çok teşekkürler
Nevreste yardımların için çok teşekkür ederim Ve ayrıca bana oy veren destekleyen bütün arkadaşlarıma çok çok teşekkürler
Kızlar yeni yükleyebildim. Ben rahat bi insan olduğum için sizin merak edebileceğinizi düşünememiştim
Ohh be hele şükür hediyeyi görebildik çok çok beğendim güzel günler de kullan inşallah. Rengine bayildim çok guzel
Bende Bende bende
ay vallahi catladik ya sonunda hele şükür
Çok güzelmiş gerçekten güle güle kullan canımEki Görüntüle 2006238 Başta bana hem oy verip hem de hediye gönderdiği için K Kazen e çok teşekkür ederim. @Lisabella bu güzel hediye seçimi için çok teşekkürler
Güle güle kullan canımEki Görüntüle 2006238 Başta bana hem oy verip hem de hediye gönderdiği için K Kazen e çok teşekkür ederim. @Lisabella bu güzel hediye seçimi için çok teşekkürler
Güle güle kullan canım bayıldım..Eki Görüntüle 2006238 Başta bana hem oy verip hem de hediye gönderdiği için K Kazen e çok teşekkür ederim. @Lisabella bu güzel hediye seçimi için çok teşekkürler
Hayirli olsun canim. Cok cok güzelmis..bayildim:)bi ara yakindanda göster amaEki Görüntüle 2006238 Başta bana hem oy verip hem de hediye gönderdiği için K Kazen e çok teşekkür ederim. @Lisabella bu güzel hediye seçimi için çok teşekkürler
Senin hediyende çok güzeldiHayirli olsun canim. Cok cok güzelmis..bayildim:)bi ara yakindanda göster amaher zaman canim hep destek tam destek
Evet canim tesekkur ederim:)Senin hediyende çok güzeldi
Ne kadan güzel bir takım keşke benim olsaEki Görüntüle 2006238 Başta bana hem oy verip hem de hediye gönderdiği için K Kazen e çok teşekkür ederim. @Lisabella bu güzel hediye seçimi için çok teşekkürler
Teşekkürler canımOhh be hele şükür hediyeyi görebildik çok çok beğendim güzel günler de kullan inşallah. Rengine bayildim çok guzel
Bende Bende bende
Teşekkür ederimay vallahi catladik ya sonunda hele şükür
Gercekten hediyen cok guzelmis guzel günlerde kullan canım.insallah bir gun bizede nasip olur hediye
Teşekkür ederimNe kadan güzel bir takım keşke benim olsaKırılırsa karışmam
Güle güle kullan hediyeni canım.