- 12 Şubat 2015
- 986
- 1.832
Teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimGüle güle kullan canım
Çok teşekkür ederimmanolya1458 harika bir hediye , çok çok beğendim . Hediyeni keyifli , bol muhabbetli sofralarda kullan ...
Pro üye olmuşsunuz hayırlı olsunAhh ahh su pro karttan bizde hediye alsak ne guzel olur
Çok teşekkür ederim..Gönlü güzelPro üye olmuşsunuz hayırlı olsun
Çok güzel.hayırlı uğurlu olsun .. ama benimki gelmediEki Görüntüle 2009679
K Kazen bey isabel hanım Nevreste canımmmm Hediye için teşekkür ederim. Güzel bir anı oldu benim için.
Güle güle kullan canım.Hayırlı olsun.Eki Görüntüle 2009679
K Kazen bey isabel hanım Nevreste canımmmm Hediye için teşekkür ederim. Güzel bir anı oldu benim için.
Hediyelerin çok güzel,güzel günlerde kullan canım.Eki Görüntüle 2009679
Az sabırlı ol daaÇok güzel.hayırlı uğurlu olsun .. ama benimki gelmedi
Ayy çok güzeller canım güzel günlerde kullan :)Eki Görüntüle 2009679
Sende güzel günlerde kullan hippocum hediyeleri seçen kim bilmiyorum ama çok zevkli olduğunu söylemeliyim :)Eki Görüntüle 2009774 benimki de geldi şükür :))
K Kazen isabel ve Nevreste çok teşekkür ederim. ..
Bayıldımmmmm....
Oğlum benden çok heyecanlandı. Resimleri de kendi çekti.. anne seni tebrik ederim.. zaten çok güzrl olmuştu yemeğin. . Hele o bademler çok güzeldi diyo.. bidahakine daha güzel bi yemekle katıl yine birinci ol dedi :))
Güle güle kullan canım.Hayırlı olsun.
Hediyelerin çok güzel,güzel günlerde kullan canım.
Teşekkür ederimAyy çok güzeller canım güzel günlerde kullan :)
Hayırlı olsun güzel günlerde kullan hep inşallah:)Eki Görüntüle 2009774 benimki de geldi şükür :))
Bayıldımmmmm....
Oğlum benden çok heyecanlandı. Resimleri de kendi çekti.. anne seni tebrik ederim.. zaten çok güzrl olmuştu yemeğin. . Hele o bademler çok güzeldi diyo.. bidahakine daha güzel bi yemekle katıl yine birinci ol dedi :))
Saol cnm.. bi dahaki yarışmaya bunları kullanırım
Güle güle kullan canım .Hayırlı olsun.Eki Görüntüle 2009774 benimki de geldi şükür :))
Bayıldımmmmm....
Eki Görüntüle 2009774 benimki de geldi şükür :))
Bayıldımmmmm....
Eki Görüntüle 2009679