Kurabiye yarışmasında birinci olup kazandığım hediyem bugün elime ulaştı. İnanılmaz mutluyum,ben aşık oldumbir yıldır isteyip alamadığım fincanlar sayenizde artık benim iyi ki varsınız çok ama çok teşekkür ederim beni o kadar sevindirdiniz ki allahta sizi sevindirsin iyi ki Kadınlar Kulübü
Büyük patroncum @Kazen , Sevgili eşi canımız @isabel ve canım nevosumuzNevreste Hep var olun
Eki Görüntüle 3079348
Ramazan iftar sofralarında kazandığım ödülüm elime ulaştı.
Bu zarif hediyeleriniz için çok çok teşekkür ediyorum. Çook incesiniz iyi ki varsınız
@KazenNevreste @isabel Eki Görüntüle 3079483
Çok güzel canım, yeni gördüm.Benim de hediyem bugün elime ulaştı.
Bu zarif hediye ve bize verilen imkan için @Kazen , @isabel veNevreste ’ye çok teşekkür ederim.
Zevkinize sağlık,Eki Görüntüle 3079512
Sağ olasın Deynep’imÇok güzel canım, yeni gördüm.Güle güle kullan
Okadar cok hakettinki anlatamamm sana ve bende cook mutluyumm adına canimm sosyommm okadar hakettinkii balımm kirazlımm bal lokumumm hediyen çok güzell çokKurabiye yarışmasında birinci olup kazandığım hediyem bugün elime ulaştı. İnanılmaz mutluyum,ben aşık oldumbir yıldır isteyip alamadığım fincanlar sayenizde artık benim iyi ki varsınız çok ama çok teşekkür ederim beni o kadar sevindirdiniz ki allahta sizi sevindirsin iyi ki Kadınlar Kulübü
Büyük patroncum @Kazen , Sevgili eşi canımız @isabel ve canım nevosumuzNevreste Hep var olun
Eki Görüntüle 3079348
Güle güle kullan canım benimRamazan iftar sofralarında kazandığım ödülüm elime ulaştı.
Bu zarif hediyeleriniz için çok çok teşekkür ediyorum. Çook incesiniz iyi ki varsınız
@KazenNevreste @isabel Eki Görüntüle 3079483
Güle güle kullan yasoBenim de hediyem bugün elime ulaştı.
Bu zarif hediye ve bize verilen imkan için @Kazen , @isabel veNevreste ’ye çok teşekkür ederim.
Zevkinize sağlık,Eki Görüntüle 3079512
Afiyet bal şeker olsun sunum da şahaneBen başladım bileEki Görüntüle 3079669
Teşekkürler canımKizlar hepsi cok guzel hep gulerek mutlu gunlerde icin
Teşekkürler DeynocuğumAma ama ama bunlar çoooook güzeller
Güle güle kullanın
Teşekkür ederim PamığımOkadar cok hakettinki anlatamamm sana ve bende cook mutluyumm adına canimm sosyommm okadar hakettinkii balımm kirazlımm bal lokumumm hediyen çok güzell çok
Güle güle kullan canım benim
Amin canım aminn sonra hep beraber bana gelin kahve içelimÇok teşekkür ederim canım benim, tabiki darısı başına inşallah tez zamandaharika bir duygu
eee ben birinci ettim sana kiraz geldiKurabiye yarışmasında birinci olup kazandığım hediyem bugün elime ulaştı. İnanılmaz mutluyum,ben aşık oldumbir yıldır isteyip alamadığım fincanlar sayenizde artık benim iyi ki varsınız çok ama çok teşekkür ederim beni o kadar sevindirdiniz ki allahta sizi sevindirsin iyi ki Kadınlar Kulübü
Eki Görüntüle 3079348
YaaaaKurabiye yarışmasında birinci olup kazandığım hediyem bugün elime ulaştı. İnanılmaz mutluyum,ben aşık oldumbir yıldır isteyip alamadığım fincanlar sayenizde artık benim iyi ki varsınız çok ama çok teşekkür ederim beni o kadar sevindirdiniz ki allahta sizi sevindirsin iyi ki Kadınlar Kulübü
Eki Görüntüle 3079348
Yaa perişkom bende aşırı mutlu oldumYaaaaçok dadluuuuuu kuzu tam senlik çok mutlu olduuuuum
Güzel günlerde kullanlimmm 40 yıl hatırlı kahvelerin olsun
Çok teşekkür ederim canım benim, darısı başına olsun inşKizlar hepsi cok guzel hep gulerek mutlu gunlerde icin
Çok teşekkürler nazoomm, darısı başına inşallahAma ama ama bunlar çoooook güzeller
Güle güle kullanın
Bana özel yapmışlar sonra alıp bana hediye etmişler gibiOkadar cok hakettinki anlatamamm sana ve bende cook mutluyumm adına canimm sosyommm okadar hakettinkii balımm kirazlımm bal lokumumm hediyen çok güzell çok
Güle güle kullan canım benim
Hahaha ayy inşaallahhhBana özel yapmışlar sonra alıp bana hediye etmişler gibiböyle hediyenin yanına yat çok teşekkür ederim canım pamugum benim, darısı başına inşallah yakında kuzucum