- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Sağ olasın elticimHayırlı olsun canım güle güle kullan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ olasın elticimHayırlı olsun canım güle güle kullan
Çok teşekkür ederim gül goncam allah razı olsunÇicemmmm çok güzeller iyi günlerinde sağlıkla huzurla kullan,tam deni yansıtıyor fincanlarda keyifli kahvelerin olsun canım benim
Çok güzeller güle güle kullan fincanlarını,huzurla sağlıkla keyiflikahvelerin olsun çok beğendim
Aynen cokocum akıl akildan üstündür sonuctaSadece bir fikirdi zaten canım olurunu olmazını onlar daha iyi bilirler
Ayy bu da tam senlik yasocan valla çok güzel çok hoş sevinç kahvelerin olsun inşallahBenim de hediyem bugün elime ulaştı.
Bu zarif hediye ve bize verilen imkan için @Kazen , @isabel ve Nevreste ’ye çok teşekkür ederim.
Zevkinize sağlık,Eki Görüntüle 3079512
Aaaa bana bundan koymamışlar, bence biliyorlar degistirmeyecegimiDileyen değişim yapabiliyor Choco’m Eki Görüntüle 3079513
Evet canım, sağ olasın.Ayy bu da tam senlik yasocan valla çok güzel çok hoş sevinç kahvelerin olsun inşallah
Mantıklı bir hareket bence deAaaa bana bundan koymamışlar, bence biliyorlar degistirmeyecegimi
Kağıt israfı olmasin dediler zaarMantıklı bir hareket bence de
Evet canim gördüm. Darısı bütün kk yeDileyen değişim yapabiliyor Choco’m Eki Görüntüle 3079513
Teşekkürler Yasom güzel günlerde severek kullanmak nasip olsun hepimize hediyelerimizGüzel günlerde ferah kahvelerin olsun inşallah canım benim
JOYz ve benden şüphelendiler muhtemelen
Çok güzel canım güzel günlerde mutlulukla kullanRamazan iftar sofralarında kazandığım ödülüm elime ulaştı.
Bu zarif hediyeleriniz için çok çok teşekkür ediyorum. Çook incesiniz iyi ki varsınız
@Kazen Nevreste @isabel Eki Görüntüle 3079483
Çok güzel güzel günlerde mutlulukla kullan çok beğendimBenim de hediyem bugün elime ulaştı.
Bu zarif hediye ve bize verilen imkan için @Kazen , @isabel ve Nevreste ’ye çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim CanomÇok güzel canım güzel günlerde mutlulukla kullan
Ben başladım bileTeşekkürler Yasom güzel günlerde severek kullanmak nasip olsun hepimize hediyelerimiz
Sağ olasın CanomÇok güzel güzel günlerde mutlulukla kullan çok beğendim
Kurabiye yarışmasında birinci olup kazandığım hediyem bugün elime ulaştı. İnanılmaz mutluyum,ben aşık oldum bir yıldır isteyip alamadığım fincanlar sayenizde artık benim iyi ki varsınız çok ama çok teşekkür ederim beni o kadar sevindirdiniz ki allahta sizi sevindirsin iyi ki Kadınlar Kulübü
Büyük patroncum @Kazen , Sevgili eşi canımız @isabel ve canım nevosumuz Nevreste Hep var olun
Eki Görüntüle 3079348
Ramazan iftar sofralarında kazandığım ödülüm elime ulaştı.
Bu zarif hediyeleriniz için çok çok teşekkür ediyorum. Çook incesiniz iyi ki varsınız
@Kazen Nevreste @isabel Eki Görüntüle 3079483
Kizlar hepsi cok guzel hep gulerek mutlu gunlerde icinBenim de hediyem bugün elime ulaştı.
Sağ olasın canımKizlar hepsi cok guzel hep gulerek mutlu gunlerde icin