Popüler Konu Ödüller

Anneler gününüz kutlu olsun, ikiside harika görünüyor, güle geldi kullanın

Anneler günü hediyelerinin seçimi K Kazen in zevki

Zevkli bir kadının kocası olmak böyle birşey olsa gerek
Lisabella çantama bayıldım, özelden de yazdım gerçi ama tarzımı bilmediği halde tam tarzım olan bir çantayı seçmiş süper olmuş.

Çok teşekkür ederim

Foto'nun her yerini kırptım ama ev hali için kusura bakmasınlar lütfen

Ayy mune abla kolunu gördüm bayıldım. . Nolurdu yüzünü de göreydik??

Kocam diye söylemiyorum zevklidir...Rica ederiz Mune 'M...İyi günlerde keyifle kullanın.Kullandıkça bizi hatırlarsınız..

Senin ev halini yirim

Kocam diye söylemiyorum zevklidir...Rica ederiz Mune 'M...İyi günlerde keyifle kullanın.Kullandıkça bizi hatırlarsınız..

Senin ev halini yirim

bugün bayram çocuğu gibiydim bacım, kargo geldi hemen açtım ve omuzuma taktım, ayna karşısına geçip foto çekerken benimki öldü gülmekten, foto işi bitince hadi bakalım kül kedisi balkabağı olma zamanı, yerleri bir silsen iyi olur dedi, ondan bu ev halim

Kül kedisi

'' Uçmak için kuş olmak gerekmiyor.Küçük sevinçler olsun yeter ...'' demiş Cemal Süreya..Çok beğenirim bu sözü..Küçükte olsa yüreklerinizde bir parçacık sevinç yaratabildiysek ne mutlu bize..Sizler sitenin gönüllü,koca yürekli annelerisiniz,kadınlarısınız.....İyi ki varsınız

Abla sen şimdi bu narin ellerlemi banlıyorsun bizi inanmam:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…