• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ödüller

Evet arkadaslar dunya mutfagi yemekleri birinciligimin hediyesi geldi:KK73::KK73:Eki Görüntüle 1978331
cok begendim civil civil :KK73:bayildim muhtesem:KK36:hediyeyi gonderen @Kazen e ve @Lisabella ablaya cok tesekkur ederim:) harika zevkiniz icin:)) @Nevreste abla bizimle cok ugrasiyosun sanada tesekkur ederim:)) bu arada pizza fikrini bana erkek kardesim vermisti:KK70: hediyenin fotosunu cekerkende eliyle like yapti illa böyle paylas dedi kiramadim bende:KK70: @manolya1458 canim destegin icin sanada tesekkurler:)
Çok güzeller:super: Güle güle, güzel günlerde kullan:)

Evet arkadaslar dunya mutfagi yemekleri birinciligimin hediyesi geldi:KK73::KK73:Eki Görüntüle 1978331
cok begendim civil civil :KK73:bayildim muhtesem:KK36:hediyeyi gonderen @Kazen e ve @Lisabella ablaya cok tesekkur ederim:) harika zevkiniz icin:)) @Nevreste abla bizimle cok ugrasiyosun sanada tesekkur ederim:)) bu arada pizza fikrini bana erkek kardesim vermisti:KK70: hediyenin fotosunu cekerkende eliyle like yapti illa böyle paylas dedi kiramadim bende:KK70: @manolya1458 canim destegin icin sanada tesekkurler:)
Hayırlı olsun canım:KK200:İyi günlerde kullan:KK68:

Keyifle ,iyi günlerde kullan canım.Tekrar tebrik ederiz...:KK36:
Tesekkur ederim ablacim:) seciminizden dolayi da sagolun:KK36:cok sirin bi set.. cok tesekkurler :KK36:yarisma sayesinde becerimizi ortaya koyuyoruz iste:))

Ne çabuk geldi kız hediyen.. hayırlı olsun.. bidaha yemeğini bununla sunarsın bize inş..
Evet canim bekledigimden cabuk geldi sagolsunlar:) tesekkur ederim:)bakalim daha cok yemekler paylasicam sizinle insallah :KK70: madalyam boynu bükük durmasin icim rahat etmez:KK70:

Güzel günlerde kullan canım.İleride misafirlerine yarışmada 1.oldum ,o yüzden aldım bu hediyeyi dersin ,ne marifetli gelin derler :KK45:

Güzel günlerde kullan canım.İleride misafirlerine yarışmada 1.oldum ,o yüzden aldım bu hediyeyi dersin ,ne marifetli gelin derler :KK45:
:KK70:ya öylemi derler:D cok tesekkur ederim canim:)evet ama 1.oldum ve bu benim hediyem :sampiyon:

Bu nedir yaaa:KK57::KK57::KK57:

Ne kadar güzel hediyeler böyle :KK57:
Kiskancliktan catlicam simdi:mad:

Ne kadar güzel ve özenle seçilmiş hediyeler.
Kim seçiyor bilmiyorum ama harikalar..

@Kazen @Nevreste

Ahh ahh bi gün bana da nasip olur inşallah..

Bu nedir yaaa:KK57::KK57::KK57:

Ne kadar güzel hediyeler böyle :KK57:
Kiskancliktan catlicam simdi:mad:

Ne kadar güzel ve özenle seçilmiş hediyeler.
Kim seçiyor bilmiyorum ama harikalar..

@Kazen @Nevreste

Ahh ahh bi gün bana da nasip olur inşallah..
Yarışmaya katılmadan bu güzelliklere sahip olamazsınız:KK66:
Yöresel yemekler kategorimize katılmayı istemez misiniz:KK200::kk77:
@Lisabella 'nın zevkli seçimleri:KK45:
:KK200:

Yarışmaya katılmadan bu güzelliklere sahip olamazsınız:KK66:
Yöresel yemekler kategorimize katılmayı istemez misiniz:KK200::kk77:
@Lisabella 'nın zevkli seçimleri:KK45:
:KK200:
Bi ara katilmistim ama 1.olamadim:(
Bana göre kategori olursa katilicam yine:))

:KK37:Hediyelerin hepsi çok güzel ve belliki özenle seçilmiş...
1 tane kalitesiz birşey yok buda verdiginiz degeri ve verilen emeklerin boşa çıkmadıgını gösterir... Tebrik ve Teşşekürler... Kesenize bereket :KK9: @Kazen @Lisabella @Nevreste

Canım kulübüm ,özel günleri hic atlamaz.. ❤
Ilk Anneler Günü hediyem Kadinlar Kulübünden.. ❤
Cantanin rengine ve modeline bayıldım..❤
Cok tesekkur ederim ❤ @Lisabella & @Kazen

Tüm annelerin ve anne adaylarinin anneler günü kutlu olsun ❤

BeautyPlus_20170512234318_save.webp

Back
X