• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ödüller

Evet arkadaslar dunya mutfagi yemekleri birinciligimin hediyesi geldi:KK73::KK73:Eki Görüntüle 1978331
cok begendim civil civil :KK73:bayildim muhtesem:KK36:hediyeyi gonderen Kazen Kazen e ve isabel isabelisabel hesabı doğrulanmış üye. ablaya cok tesekkur ederim:) harika zevkiniz icin:)) Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. abla bizimle cok ugrasiyosun sanada tesekkur ederim:)) bu arada pizza fikrini bana erkek kardesim vermisti:KK70: hediyenin fotosunu cekerkende eliyle like yapti illa böyle paylas dedi kiramadim bende:KK70:
Çok guzeller. Güzel gunlerde kullan canim:KK39:

Evet arkadaslar dunya mutfagi yemekleri birinciligimin hediyesi geldi:KK73::KK73:Eki Görüntüle 1978331
cok begendim civil civil :KK73:bayildim muhtesem:KK36:hediyeyi gonderen Kazen Kazen e ve isabel isabelisabel hesabı doğrulanmış üye. ablaya cok tesekkur ederim:) harika zevkiniz icin:)) Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. abla bizimle cok ugrasiyosun sanada tesekkur ederim:)) bu arada pizza fikrini bana erkek kardesim vermisti:KK70: hediyenin fotosunu cekerkende eliyle like yapti illa böyle paylas dedi kiramadim bende:KK70: @manolya1458 canim destegin icin sanada tesekkurler:)
Çok güzeller:super: Güle güle, güzel günlerde kullan:)

cok begendim civil civil :KK73:bayildim muhtesem:KK36:hediyeyi gonderen Kazen Kazen e ve isabel isabelisabel hesabı doğrulanmış üye. ablaya cok tesekkur ederim:) harika zevkiniz icin:)) Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. abla bizimle cok ugrasiyosun sanada tesekkur ederim:)) bu arada pizza fikrini bana erkek kardesim vermisti:KK70: hediyenin fotosunu cekerkende eliyle like yapti illa böyle paylas dedi kiramadim bende:KK70: @manolya1458 canim destegin icin sanada tesekkurler:)
Hayırlı olsun canım:KK200:İyi günlerde kullan:KK68:

Ne çabuk geldi kız hediyen.. hayırlı olsun.. bidaha yemeğini bununla sunarsın bize inş..
Evet canim bekledigimden cabuk geldi sagolsunlar:) tesekkur ederim:)bakalim daha cok yemekler paylasicam sizinle insallah :KK70: madalyam boynu bükük durmasin icim rahat etmez:KK70:

Güzel günlerde kullan canım.İleride misafirlerine yarışmada 1.oldum ,o yüzden aldım bu hediyeyi dersin ,ne marifetli gelin derler :KK45:

Güzel günlerde kullan canım.İleride misafirlerine yarışmada 1.oldum ,o yüzden aldım bu hediyeyi dersin ,ne marifetli gelin derler :KK45:
:KK70:ya öylemi derler:D cok tesekkur ederim canim:)evet ama 1.oldum ve bu benim hediyem :sampiyon:

Bu nedir yaaa:KK57::KK57::KK57:

Ne kadar güzel hediyeler böyle :KK57:
Kiskancliktan catlicam simdi:mad:

Ne kadar güzel ve özenle seçilmiş hediyeler.
Kim seçiyor bilmiyorum ama harikalar..

Kazen Kazen Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye.

Ahh ahh bi gün bana da nasip olur inşallah..

Bu nedir yaaa:KK57::KK57::KK57:

Ne kadar güzel hediyeler böyle :KK57:
Kiskancliktan catlicam simdi:mad:

Ne kadar güzel ve özenle seçilmiş hediyeler.
Kim seçiyor bilmiyorum ama harikalar..

Kazen Kazen Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye.

Ahh ahh bi gün bana da nasip olur inşallah..
Yarışmaya katılmadan bu güzelliklere sahip olamazsınız:KK66:
Yöresel yemekler kategorimize katılmayı istemez misiniz:KK200::kk77:
isabel isabelisabel hesabı doğrulanmış üye. 'nın zevkli seçimleri:KK45:
:KK200:

Back