Popüler Konu Ödüller

Evet arkadaslar dunya mutfagi yemekleri birinciligimin hediyesi geldi:KK73::KK73:Eki Görüntüle 1978331
cok begendim civil civil :KK73:bayildim muhtesem:KK36:hediyeyi gonderen K Kazen e ve isabel isabel ablaya cok tesekkur ederim:) harika zevkiniz icin:)) Nevreste Nevreste abla bizimle cok ugrasiyosun sanada tesekkur ederim:)) bu arada pizza fikrini bana erkek kardesim vermisti:KK70: hediyenin fotosunu cekerkende eliyle like yapti illa böyle paylas dedi kiramadim bende:KK70:
Çok guzeller. Güzel gunlerde kullan canim:KK39:

Evet arkadaslar dunya mutfagi yemekleri birinciligimin hediyesi geldi:KK73::KK73:Eki Görüntüle 1978331
cok begendim civil civil :KK73:bayildim muhtesem:KK36:hediyeyi gonderen K Kazen e ve isabel isabel ablaya cok tesekkur ederim:) harika zevkiniz icin:)) Nevreste Nevreste abla bizimle cok ugrasiyosun sanada tesekkur ederim:)) bu arada pizza fikrini bana erkek kardesim vermisti:KK70: hediyenin fotosunu cekerkende eliyle like yapti illa böyle paylas dedi kiramadim bende:KK70: @manolya1458 canim destegin icin sanada tesekkurler:)
Çok güzeller:super: Güle güle, güzel günlerde kullan:)

cok begendim civil civil :KK73:bayildim muhtesem:KK36:hediyeyi gonderen K Kazen e ve isabel isabel ablaya cok tesekkur ederim:) harika zevkiniz icin:)) Nevreste Nevreste abla bizimle cok ugrasiyosun sanada tesekkur ederim:)) bu arada pizza fikrini bana erkek kardesim vermisti:KK70: hediyenin fotosunu cekerkende eliyle like yapti illa böyle paylas dedi kiramadim bende:KK70: @manolya1458 canim destegin icin sanada tesekkurler:)
Hayırlı olsun canım:KK200:İyi günlerde kullan:KK68:

Güzel günlerde kullan canım.İleride misafirlerine yarışmada 1.oldum ,o yüzden aldım bu hediyeyi dersin ,ne marifetli gelin derler :KK45:

Bu nedir yaaa:KK57::KK57::KK57:

Ne kadar güzel hediyeler böyle :KK57:
Kiskancliktan catlicam simdi:mad:

Ne kadar güzel ve özenle seçilmiş hediyeler.
Kim seçiyor bilmiyorum ama harikalar..

K Kazen Nevreste Nevreste

Ahh ahh bi gün bana da nasip olur inşallah..
Yarışmaya katılmadan bu güzelliklere sahip olamazsınız:KK66:
Yöresel yemekler kategorimize katılmayı istemez misiniz:KK200::kk77:
isabel isabel 'nın zevkli seçimleri:KK45:
:KK200:

X