Çok teşekkür ederim
Sen hep kılpayı kaçırıyorsun
resim sunucu tarafından yüklenilemedi gibi bi hata veriyor küçülttüm ama yine de olmadı ne yapmalı.Sen hep kılpayı kaçırıyorsun
Birgün sende bu konuya resim eklersin inşaallah
FAZLANAZLI resimleri bekliyoruz
Herhangi bir fotograf düzenleyicide aç kaydet canım boyutu küçülüyor yada whatsaptan birine gönder öyle de küçülüyorresim sunucu tarafından yüklenilemedi gibi bi hata veriyor küçülttüm ama yine de olmadı ne yapmalı.
Başka tarayıcıdan dene canımresim sunucu tarafından yüklenilemedi gibi bi hata veriyor küçülttüm ama yine de olmadı ne yapmalı.
Evet Face veya Whatsaap a ekleyince de küçülüyorHerhangi bir fotograf düzenleyicide aç kaydet canım boyutu küçülüyor yada whatsaptan birine gönder öyle de küçülüyor
Herhangi bir fotograf düzenleyicide aç kaydet canım boyutu küçülüyor yada whatsaptan birine gönder öyle de küçülüyor
küçüle küçülen resim kalmadı gibi ama yaptım sanırsım. teşekkür ederim ekliyorum.Başka tarayıcıdan dene canım
Güzel günlerde kullan canım.Darısı başımıza.sebze yemekleri 1. si olarak gelen hediyemi çok beğendim çok teşekkür ederim K Kazen e veNevreste ye. Eki Görüntüle 1971060
sebze yemekleri 1. si olarak gelen hediyemi çok beğendim çok teşekkür ederim K Kazen e veNevreste ye. Eki Görüntüle 1971060
Ya harika, güle güle kullan tatlımsebze yemekleri 1. si olarak gelen hediyemi çok beğendim çok teşekkür ederim K Kazen e veNevreste ye. Eki Görüntüle 1971060
Güle güle kullan canım hayırlı olsunsebze yemekleri 1. si olarak gelen hediyemi çok beğendim çok teşekkür ederim K Kazen e veNevreste ye. Eki Görüntüle 1971060
Çok güzelmiş.sebze yemekleri 1. si olarak gelen hediyemi çok beğendim çok teşekkür ederim K Kazen e veNevreste ye. Eki Görüntüle 1971060
teşekkür ederim canım evet darısı sana olsun gerçekten çok emek veriyorsunGüzel günlerde kullan canım.Darısı başımıza.
bende çok beğendim gün mü gece mi bilemiycemçok güzel, mutlu günlerde kullanın
sağ ol canımYa harika, güle güle kullan tatlım
teşekkür ederim nevoş öyle mi bilmiyordum bende teşekkür ederim
teşekkür ederim canım inşallah nasip olurÇok güzelmiş.
Güzel günlerde kullan.
Sıradaki bize de nasip olur inşallah.
sebze yemekleri 1. si olarak gelen hediyemi çok beğendim çok teşekkür ederim K Kazen e veNevreste ye. Eki Görüntüle 1971060
teşekkür ederim cimcime çok güzel tam baharlık :)