- 12 Şubat 2015
- 986
- 1.832
Canım daha hediyemi alamadım . Ben de meraktayımmanolya1458 sen ne zaman paylasacsksin hayatim hediyeyi?vallahi çatladim meraktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım daha hediyemi alamadım . Ben de meraktayımmanolya1458 sen ne zaman paylasacsksin hayatim hediyeyi?vallahi çatladim meraktan
Canım daha hediyemi alamadım . Ben de meraktayım
Ne burası :)))
Arkadaş hediyenin ne oldugunu merak etmişte bulamaz diye etiketledim cnmNe burası :)))
Canım çok teşekkürler resmen gaza geldim hediyeler çok guzell bayıldım. Ben de katilicam yarışmaya
Dimi insan resmen gaza geliyor. Bekleyiste heyecanli oluyor. Bende tekrar katilicam 4. KezCanım çok teşekkürler resmen gaza geldim hediyeler çok guzell bayıldım. Ben de katilicam yarışmaya
Oo hadi başarılar. Bennkatilamazsam kalbim seninle ben galiba katilamam da benim sunum yapacak güzel tabaklarim yok pazar malı çoğuDimi insan resmen gaza geliyor. Bekleyiste heyecanli oluyor. Bende tekrar katilicam 4. Kez
Ayy bi alemsin bizimkiler çok mu harika. Gir de bak konularima patatesli kofte sunumum hiç güzel olmadi dedim. Ama 2.oldum :) bu işler hiç belli olmuyor cnm. Şimdi kapanan kategoride de 4.oldum bakalım 1.olabilecekmiyim bir gün:)Oo hadi başarılar. Bennkatilamazsam kalbim seninle ben galiba katilamam da benim sunum yapacak güzel tabaklarim yok pazar malı çoğu
Ayy bi alemsin bizimkiler çok mu harika. Gir de bak konularima patatesli kofte sunumum hiç güzel olmadi dedim. Ama 2.oldum :) bu işler hiç belli olmuyor cnm. Şimdi kapanan kategoride de 4.oldum bakalım 1.olabilecekmiyim bir gün:)
Teşekkür ederimm sen katılacak misin?Olursun olursun ramazan sofralarında favorim sensin
Hediyeler cezbetti doğrusu ama ben pek becerikli değilim. Sen kazanırsan ben kazanmisim gibi sevinicemTeşekkür ederimm sen katılacak misin?
Çok tesekkur ederim canim yaa ınşallah bakalım nasip kismet:))Hediyeler cezbetti doğrusu ama ben pek becerikli değilim. Sen kazanırsan ben kazanmisim gibi sevinicem
İnşallahÇok tesekkur ederim canim yaa ınşallah bakalım nasip kismet:))
Evet canım dün eşim almış. hediyemi çok beğendim elinize sağlık ilk fırsatta fotosunu atarımmanolya1458 ,hediyeniz dün sabah 10 da teslim edildi görülüyor. Bilginiz var mı?
Ayy fotosunu atsana şimdi merak ettimEvet canım dün eşim almış. hediyemi çok beğendim elinize sağlık ilk fırsatta fotosunu atarım
Evet kuzum hem pro oluyosun hemde madalyan oluyor. manolya1458 bende cok merak ettim canim lutfen simdi koy lutfeeeeennnAyy fotosunu atsana şimdi merak ettim
Bi de 1.olanin kullanici adı kirmizimi oluyor?