Çok guzeller. Güzel gunlerde kullan canimEvet arkadaslar dunya mutfagi yemekleri birinciligimin hediyesi geldiEki Görüntüle 1978331
cok begendim civil civilbayildim muhtesem hediyeyi gonderen K Kazen e ve isabel ablaya cok tesekkur ederim:) harika zevkiniz icin:)) Nevreste abla bizimle cok ugrasiyosun sanada tesekkur ederim:)) bu arada pizza fikrini bana erkek kardesim vermisti hediyenin fotosunu cekerkende eliyle like yapti illa böyle paylas dedi kiramadim bende
Cok tesekkurler canim:)Çok guzeller. Güzel gunlerde kullan canim
Çok güzellerEvet arkadaslar dunya mutfagi yemekleri birinciligimin hediyesi geldiEki Görüntüle 1978331
cok begendim civil civilbayildim muhtesem hediyeyi gonderen K Kazen e ve isabel ablaya cok tesekkur ederim:) harika zevkiniz icin:)) Nevreste abla bizimle cok ugrasiyosun sanada tesekkur ederim:)) bu arada pizza fikrini bana erkek kardesim vermisti hediyenin fotosunu cekerkende eliyle like yapti illa böyle paylas dedi kiramadim bende @manolya1458 canim destegin icin sanada tesekkurler:)
Güle güle kullanCok tesekkurler canim:)
Hayırlı olsun canımEvet arkadaslar dunya mutfagi yemekleri birinciligimin hediyesi geldiEki Görüntüle 1978331
cok begendim civil civilbayildim muhtesem hediyeyi gonderen K Kazen e ve isabel ablaya cok tesekkur ederim:) harika zevkiniz icin:)) Nevreste abla bizimle cok ugrasiyosun sanada tesekkur ederim:)) bu arada pizza fikrini bana erkek kardesim vermisti hediyenin fotosunu cekerkende eliyle like yapti illa böyle paylas dedi kiramadim bende @manolya1458 canim destegin icin sanada tesekkurler:)
Degilmi bende cok beğendim:) cok tesekkur ederim guzel sozlerin icin canim:)Çok güzellerGüle güle, güzel günlerde kullan:)
Cok tesekkurler ablacim:)Güle güle kullan.
Tesekkur ederim ablacim:) seciminizden dolayi da sagolunKeyifle ,iyi günlerde kullan canım.Tekrar tebrik ederiz...
Ne çabuk geldi kız hediyen.. hayırlı olsun.. bidaha yemeğini bununla sunarsın bize inş..Sagol ablacim
Evet canim bekledigimden cabuk geldi sagolsunlar:) tesekkur ederim:)bakalim daha cok yemekler paylasicam sizinle insallahNe çabuk geldi kız hediyen.. hayırlı olsun.. bidaha yemeğini bununla sunarsın bize inş..
Güzel günlerde kullan canım.İleride misafirlerine yarışmada 1.oldum ,o yüzden aldım bu hediyeyi dersin ,ne marifetli gelin derlerEvet arkadaslar dunya mutfagi yemekleri birinciligimin hediyesi geldiEki Görüntüle 1978331
Güzel günlerde kullan canım.İleride misafirlerine yarışmada 1.oldum ,o yüzden aldım bu hediyeyi dersin ,ne marifetli gelin derler
Yarışmaya katılmadan bu güzelliklere sahip olamazsınız
Bi ara katilmistim ama 1.olamadimYarışmaya katılmadan bu güzelliklere sahip olamazsınız
Yöresel yemekler kategorimize katılmayı istemez misiniz
isabel 'nın zevkli seçimleri
Nick değiştirmişsin ondan çıkaramadım canım sonra tanıdımBi ara katilmistim ama 1.olamadim
Bana göre kategori olursa katilicam yine:))
Inşallah cnm:) evet degistirdim nasıl olmuş?Nick değiştirmişsin ondan çıkaramadım canım sonra tanıdım
Yine bekliyorum
Güzel olmuş hayırlı olsunInşallah cnm:) evet degistirdim nasıl olmuş?