- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
Çok saol canım teşekkür ettimMakyajkolik13 porselen takımın güzel güle güle kullan inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok saol canım teşekkür ettimMakyajkolik13 porselen takımın güzel güle güle kullan inş.
Hediyem elime ulaştı çok beğendim, gerçekten zevkli bir seçim olmuş KK'ya teşekkürlerimi sunuyorum bayıldım herşeyiyle harika Eki Görüntüle 1922911
Saol tatlım teşekkür ederimCanım harika bunlar güzel günlerde kullan inş
BayıldımSaol tatlım teşekkür ederim
Vaaov harikaaa gule.gule kullan canimEki Görüntüle 1876023 Eki Görüntüle 1876025 Eki Görüntüle 1876026
Ne diyeceğimi , napacagimi şaşırmış durumdayım , o kadar mutlu oldum ki kelimelere anlatamıyorum , konuşamıyorum bilene hala şokunu atlatamadım. Çok mutlu oldum , kazen abiye ve eşine çok tesekkur ederim , çok mutlu ettiler beni. h bu durumdayım resmen , çok tesekkur ederim kk
@Kazen Nevreste deynepnaz @aeben @yasakhayal @HAbibte @efecikim @MELEKiim
@EnHarbiKiz
Cok hos gercekten gule gule kullaninhediyemm geldiii harika bir yemek takımı karacadan @Kazen teşekkürler kesene bereket
Nevreste emeklerine sağlık..muhteşem bir takım.. renk şahaneiş yerime geldi arkadaşlarla bu şekil yapıp resimlerini çektik..
Eki Görüntüle 1752060
Vaaov harikaaa gule.gule kullan canim
Güle güle kullan canımEki Görüntüle 1938554
Hediyem geldi, emegi geçen herkese teşekkür ederim...
Herzamanki gibi çok güzel çok özenli.Inşallah kullanmaya kiyabilirim
Eki Görüntüle 1942643 kizlar herseyi askla yapiyoruz iste benimde cok begendigim ask dolu hediyem.tesekkurler oy veren herkese.Tesekkurler yoneticilerimize
Sagol canimmmÇok güzeller güzel günlerde kullan ins
Güle güle kullan canımSahiden çok güzeller
Çok teşekkür ederim nevroş, senide çok uğraştırıyoruz hakkını helal etGüle güle kullan canımSahiden çok güzeller
Helal olsun canımÇok teşekkür ederim nevroş, senide çok uğraştırıyoruz hakkını helal et
Çok teşekkür ederim nevroş, senide çok uğraştırıyoruz hakkını helal et
Teşekkür ederim bebişimAyy cok guzellermis beybisiiii iyi gunlerde kullan
Hediyelerine bayıldım ,çok şık.Güle güle kullan canım.
Teşekkür ederim deynebim, darısı senin başına inşallahHediyelerine bayıldım ,çok şık.Güle güle kullan canım.