- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 29
-
- Konu Sahibi 1impossiblelove
Ben acıkcası odama kamera koydugunu bıle dusundumDiyorum ya sapık olduğunu sanmıyorum, Yeni evlisiniz ve bunu bılıyor sanırım. paraya ihtıyacı var gibi geldi. Siz de kurlamasına fırsat vermeden enselemişsiniz.
Ben olsam riske girmezdim. İnsanın öz annesi bile odasına habersiz girmez. Akla gelen 2 seçenek var yani çocuğun o odaya o şekilde girmesinin. Dillendirmek ben de istemem ama ya hırsızlık ya sapıklık. İkisi de göze alınacak şeyler değil. Gerekirse annesini de hayatınızdan çıkarın, bence kimse için böyle bir durumda kalmaya değmez.Annesı gelır gıder
Benden yasca buyuk
Allah var bır seyını gormedım ama o aksam mısafırım varken pesınede oglunu takıp gelmeskne cok kızdım
Ama gelır gıderdı normalde
Ben kotu nıyetlı dusunmedım
Belkı annesıde dusunmedı ama oglu çam şeytanı misali
Annesı arkadasımla konusuyorduKadın o saatte 19 yaşındaki oğlunu nedne getiriyor ki küçük değil ya dursun evde hem neden geliyor o yaşta komşuya falan gelmek istemezler mantığını da anlayamadım hiç yani evi dolaşıp odaya girmesinin o an annesi farketmiyor mu siz konuşurken falan ne oldu diye? mutfakta falan ne işi var yani. O an söyleyecektiniz.
Çalışan insanlaro kadar milletin hem de hafta içi gecenin 2 sine kadar evinizde ne işi var,
ben buna takıldım
Mutfağıda karıstırdı amaCocuk senin ic camasirini filan aradi gibi geldi.. illa sana takik demiorum ama.. bole seyler onlari tahrik edebilior
O da olabilir..mesafeni koy sana tavsiyemMutfağıda karıstırdı ama
Ben daha cok maddı birşey pesınde oldugunu dusundum
Birşey kaybolmasından ziyade o an şunu düşündümbirşey almamışsa ben söylemezdim sanırım..çünkü koskoca çocuk ve emin ol ki annesi oğluna inanır..zaten sen çocuğa tepkini dile getirmişsin..şimdi annesine söylesen olay dallanıp budaklancak ve seni haksız çıkaracaklar daha çok uykuların kaçacak..
Ben insan yanında bu konuyu açmadım emin olmadan
Ama çok kafama takıldı
Bugün annesiyle konuşacağım ama nasıl giriş yaparım vs bilmiyorum
Dediğim gibi iftira atıyorsun diyebilirler
Annesi alçak gonullu bırıGeç kalmış değilsiniz.
Madem ortam musait değil diye düşündünüz,bugün tam sırası.
YANLIŞ anlama canım senin oğlan yatak odamdan çıktı içeri bir girdim 2 çekmecem ağzına kadar açık.
Hatta sordum burada ne işin var diye şey mey diye eveleyip geveledi hemen evine gitti.
Ben yabancı değilim ancak başkası hoş karşılamaz...diye inceden giriş yapın.
Tepkisine göre ilerlersiniz.
Öyle olsa daha az takardımNefertiti başlığı görünce " aha şimdi korkunçlu hayalet hikayesi" diye geldim başka çıktı :)) çok kırıldım haberin olsun
kesinlikle doğru söylüyorsun..koca çocuk sonuçta..Birşey kaybolmasından ziyade o an şunu düşündüm
Elini cekmecede vs yakalasaydım bir tane patlatırdım bıle
Ama tam kapıdan cıkıyordu
Ben yaygarayı koparsam bana ıftıra bıle atabılırdı
Aklımdan bır suru sey gectı yanı
Cunku kapıdan cıkıyordukesinlikle doğru söylüyorsun..koca çocuk sonuçta..