Odamdan çıktı

Bunu sıcağı sıcağına orada söyleyecektiniz sonradan konuşmak mantıksız

Bence kadına bir şey söyleme, gerçekten iftiracı durumuna düşebilirsin o zaman canın daha çok sıkılır. Ama araya mesafeni de koy, daha iyi tanıyor sayılmazsın, kimseye güven olmaz. Evde de o kadar para altın saklama, bankaya yatır. Sen evde olmadığın bir zaman tekrar şansını denemeye çalışabilir.

Hanımlar ben acıkcası soyle dusunuyorum
Annesı bana gelır gıder ben gıtmem
Gidersemde ya kapıdan derım dıyecegımı yada telefon ederim .
Ben evım kalabalık dıye cocugun bunu fırsat bilip o saatte kapıma getırdıgını dusunuyorum
Çünkü bir yıldır burada oturuyorum
Bu kadın saat 9 dan sknra bıle kapıma gelmez
Bırsey pişirir kapıdan verır telefon edıp
Saf iyi niyetli bir kadın
Oglunada düşkün
Ogşu onu oyuna getırmış diye dusunuyorum

Annesi alçak gonullu bırı
Evet yasca buyuk ama dedıgım gıbı bır kotulugunu gormedım
Hastayım dıye yemek pısırıp ayahıma kadar getırmıs bırı
Evet belkı o an tepkı vermem gerekırdı ama hem ben ıftıraya ugrayabılırdım
Hemde ne arkadasımı korkutmak ıstedım hemde annesını mahcup etmek
Yanı o an benım dusunup dusunrmedıgım bır cok sey var
Annesıyle konusmayı dusunuyorum , biraz saf iyi niyetli bir kadın
O saatte gelmesınıde ben oglunun evkmı kalabalık fırsattan zıyade daha ıyı karıstırırım deyıp annesını getırmıs oldıgunu dusunuyorum

Olabilir herşey .
KOnuşmakta yarar var.

Kanıtlayamazsın falan şimdi annesine söyleme.para,takı arıyordu büyük ihtimal.bizim komşumuzdada çalma hastalığı var.gelirse hep takip etmen gerek yoksa çalıyor ne bulursa,bir daha evinize sokmayın.

Hiç hoş ve masum bir durum değil iki ihtimal var,ya takı, altın vs aradı ya da iç camasirlariniza dokunmak istedi(sapik ruhlu insan çok nede olsa) iki ihtimal de çok cirkin.

Bence komsunuzla mesafe koyun aranıza,evinizde misafir varken afedersin kazık kadar oğluyla gelmesi densizce olmuş,ya da oğlunu evde tek bırakmak istemedi demek ki bir şey var oğlunda.

Bence abla abi gibi falan davranmayın bu aileye , yine bi açıklama yapacaklar sizin içinizde de acaba diye soru işareti bırakacaklar . Net tavrınızı koyun . Çünkü net yapılan yanlışlar var
1) o saaatte size üstelik misafir varken gelmeleri (ben öyle bi komşuyu içeri alsam eşim bana çok kızar )
2) çocuğun sizin yatak odası kapınızı kapatması ? Ne alaka ? Niye kapatıyor ? Açık kalsın ona ne ? Bunu söylüyorsa size buna tepki verin . Güvenimi zedelediniz tekrar görüşmek istemiyorum deyin

Yanlız analı oğullu bir iş Peşinde de olabilirler her yeri arayın belki birşey bıraktılar evinize

Bence soyleyin iftira atmiyorsunuz , vicdaniniz rahat.kadin iyi veya kotu olsun, onemli olan yasadiginiz sey.samimi de degilsiniz hem araniza kolay mesafe koyarsiniz. Yerinize bende üzüldüm
Kendinizden emin bir sekilde konusun.

Söyleyin gitsin. Hatta arkadaşımın yanında rencide etmek istemedim diyerek niye hemen demediğinizi açıklayabilirsiniz. Kadın kesin bu duruma sinir olur ve mesafesini koyar, kısacası bir taşla iki kuş.

Çocuktaki de iyi cesaretmiş terbiyesiz . Hemen annesini çağırın eve ve söyleyin dün arkadaşım var diye bişey diyemedim ama çok tarafsız oldum eşimde aynı şekilde diye eşinizinde bildiğini belirtin . Bu kadar şuursuz cesareti olduğuna göre korkulur bu insanlardan . Siz rahat olun çekinmeden sert bir dille konuşun üste çıkmaya çalışmasın .

Durumu annesine anlatınca muhtemelen konduramaz oğluna. Arkadaşınızla da aranız bozulur. Yine gelirse o cocuk ki geleceğini sanmıyorum dikkat edersiniz hareketlerine. Ama bence arkadaşınıza söylemeyin çünkü bir kanıtınız yok

Bence bu olayı anlatmayın da, eşim kıskanç abla getirme bizim adam pimpirikli huylanıyor deyin. Önünü kesin.

Yaa komsun akşam saatinde çıkıp geliyo o bile tuhafken eşşek kadar oğlu nasıl onun peşine takılıyo. Valla ya sapık ya hırsız normal bi insan gelmez gelse kalkıp oda oda gezmez. Annesi de biliyodur huyunu bence evin kalabalikken bilerek gelmiş olabilirler bence daha rahat hareket etmek adına

Sapık olsa çekinerek belli etmeden yapar bence.
Para veya altın birşey arama ihtimali daha yüksek. Acil para bulması gereken kişiler ordan oraya koşturur ya o şekilde.

X