Odamdan çıktı

19 yasında cocuk niye gezmeye gider .Kendi aktivitesi yokmuymuş...İç çamasır filan almıs olabilir ,sapık olabilir.
Birde saat 1 civarıydı
Yani benım misafirim var
Belki annem babam kardesım geldı kalacaklar
O saatte cıkıp gelınmesı cok yanlış
Ama bunu 45 yasındakı kadın dusunemıyorsa dıyecek bırsey yok

Hanımlar niye olay çıkarmadın , o an olayı patlatmadın demeyin lütfen .
Çünkü dediğim gibi bunlar sureklı gordugum , gözlemledıgım seyler değil
O an afalladım
Bırde arkadasım vardı
Emın de olamadım saatlerce

19 yasında cocuk niye gezmeye gider .Kendi aktivitesi yokmuymuş...İç çamasır filan almıs olabilir ,sapık olabilir.

Tam olarak bu ikisini yazacaktım ben de. Okur okumaz 19 yaşındaki bir erkeğin annesiyle komşuya gitmesini yadırgadım epeyce. Muhtemelen kendisi bir zemin hazırladı bu akşam gezmesine. Ikincisi de evet amaç hırsızlık olabilir ama arkadaşın belirttigi nedenden dolayı da çekmecenizi karıştırmış olabilir. Daha önce böyle iğrenç bir hadise yaşayan arkadaşım olmuştu maalesef.

keşke o an tepkinizi verseydiniz. sonradan annesi inanmazsa size oğlu da kendini savunabilir ne alaka falan diye.

Konudada belirttim
Odadan cıktıktan sonra bıle gunahınımı alıyorum diye dusundum
Het gun karsılastıgım seyler degıl
Afalladım normal olarak
Tamam ama hala kendinizi sorguluyorsunuz, gerek yok yani. Sorun komşunun çocuğunda. Ayrıca annesiyle bu durumu konuşmana da gerek yok. O senin annen olacak yaşta belli ki, konuşmadan anlayacak olsa o da en başta oğlunu getirmemesi gerektiğini bilirdi. Ne alaka yani.

Eşinize anlatmışsınız, önemli olan o. İftira atarlar filan diye de düşünmeyin, hiç bulaşmazsanız bu sıkıntıları da yaşamazsınız. Aranıza mesafe koyun, gelip gitmeyin. Gelirlerse de müsait değilim deyin, eve almayın. Eve en başta da almamalıydınız. Benim arkadaşım evdeyken gecenin 1inde komşum gelecek eşek kadar oğluyla. Asla kabul etmem ki normal saatte gelse de o şekilde kabul etmem.

Çocuğun hareketleri madde kullanan birinin hareketleri gibi..
Para arıyor sanki..

kocan ‘çocuğu’ kenara çeksin. ona bişey diyemez. siz annesiyle konuşursanız kadın iftira miftira diyebilir
O an bırsey dıyemedım
Cunku dedıgım gıbı hassas konular
Hanı elı cekmecede yakalasam anıden ısıgı yakar patlatırım bitane amaodadan cıkıyordu
Afalladım

Reactions: KV_
Annesı gelır gıder
Benden yasca buyuk
Allah var bır seyını gormedım ama o aksam mısafırım varken pesınede oglunu takıp gelmeskne cok kızdım
Ama gelır gıderdı normalde
Ben kotu nıyetlı dusunmedım
Belkı annesıde dusunmedı ama oglu çam şeytanı misali

Evrt cunku o an orada kımae yoktu
Ben dolap gıcırtılarını duyup kalktım
Cunku sadece mutfak dolapları gıcırdıyor

Ne niye duydun da kalktı. demiyorum, sadece yatak odanda dolaşıp dolap karıştırmamış diyorum. İki ihtimal vardı ya sapık ya da hırsızlıktı amacı, mutfak dolabında iç çamaşırı olmadığına göre, büyük ihtimal para ya da altın arıyordur diyorum.

Ben olsam hiç oralı olmam araya direk mesafe koyarım merhaba merhaba evime sokmam bir daha ne kadını ne oğlunu.

O saatte samimi olmadığım birisinin evimde ne işi var . Ben kadını da normal bulmadım. Normal saatte bile habersiz ve misafirim varken gelinmesi kabul edilebiler değil.

Siz bu kadından direk uzak durun kapıya bile gelse müsait değilim deyip eve almayın. İtiraz ederse eşim istemiyor deyip geçin kenara .

Yaşınız da gencmiş hiç uğraşmayın o denli yüzsüz biriyle ugrasamazsin zira .

madde bağımlısı olabilir çocuk, o durumda motivasyon yüksek oluyor gençlerde ama mutfak dolabı garip geldi bana. sınırsız ve bağımlı yetiştirilmiş bir çocuk da olabilir. böyle yetiştirilen çocuklarda biyolojik olarak 19 yaşında görünür ama iç dünyası 9-10 yaştır.

ama nedeni ne olursa olsun komşularınızın bir sınır konulmasına ihtiyaç duydukları çok belli. diğer komşularla ilişkileri nasıl bu konu da önemli. sizi genç görüp böyle davranıyor olabilirler.

bir yetişkin gibi davranın, evinize kabul etmeyin. gerekiyorsa siz gidin ama evinizi açmayın ve mecbur kalırsanız da oda kapılarınızı kilitleyip yalnızca yaşam alanlarınızı açık bırakın.

Aslında dolabımın altında nakıt on bın kadar paramızla altınlarım vardı
Cekmecelerk acmış ama orası kapalıydı
Ya acacaktı benden korktu fırsat bulamadı bılmıyorum

Aslında dolabımın altında nakıt on bın kadar paramızla altınlarım vardı
Cekmecelerk acmış ama orası kapalıydı
Ya acacaktı benden korktu fırsat bulamadı bılmıyorum

Diyorum ya sapık olduğunu sanmıyorum, Yeni evlisiniz ve bunu bılıyor sanırım. paraya ihtıyacı var gibi geldi. Siz de dolapları kurcalamsına fırsat vermeden enselemişsiniz, bulamamış.

Bende 22 yasındayım henuz ve yenı evlı sayılırım daha
Konsuluk ilişkilerini sevmiyorum kimseye gitmem
Bu kadında alcak gonullu gelırdı gozume
Zira yine bırseyını gormedım ya
Ama dedıgım gıbı oglancı bır anne
Benı sever sayar fakat ben konuyu acsam iftira diyebilirler

Ben direk ev değiştşrmeyi düşünüyorum
Çünlü cok fazla rahatsız oldum
Ne kadar gelip gıtmesını kessemde bir gun evıme gırmeyeceklerını nerden bılebılırım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…