- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 29
-
- Konu Sahibi 1impossiblelove
Birde saat 1 civarıydı19 yasında cocuk niye gezmeye gider .Kendi aktivitesi yokmuymuş...İç çamasır filan almıs olabilir ,sapık olabilir.
19 yasında cocuk niye gezmeye gider .Kendi aktivitesi yokmuymuş...İç çamasır filan almıs olabilir ,sapık olabilir.
Evrt cunku o an orada kımae yoktuMutfak dolaplarını da açıp kapattı demişsin, amacı sapıklık falan değil, maddi değeri olan şeyler gibi geldi bana.
Bence bak hepsine almis olabilir. Bir dahada kapiyi acma bu insanlara.annesine soyleyeceksin oda iftira atiuor dicek bwlkide teftis amacli gelmostir. Evini iyi kilitleO kadar iç çamasırım var kı bırı kaybolsa bıle farketmeyebılırım
Aöa param altınım yerınde duruyor
Tamam ama hala kendinizi sorguluyorsunuz, gerek yok yani. Sorun komşunun çocuğunda. Ayrıca annesiyle bu durumu konuşmana da gerek yok. O senin annen olacak yaşta belli ki, konuşmadan anlayacak olsa o da en başta oğlunu getirmemesi gerektiğini bilirdi. Ne alaka yani.Konudada belirttim
Odadan cıktıktan sonra bıle gunahınımı alıyorum diye dusundum
Het gun karsılastıgım seyler degıl
Afalladım normal olarak
O an bırsey dıyemedımkocan ‘çocuğu’ kenara çeksin. ona bişey diyemez. siz annesiyle konuşursanız kadın iftira miftira diyebilir
Annesı gelır gıderTamam ama hala kendinizi sorguluyorsunuz, gerek yok yani. Sorun komşunun çocuğunda. Ayrıca annesiyle bu durumu konuşmana da gerek yok. O senin annen olacak yaşta belli ki, konuşmadan anlayacak olsa o da en başta oğlunu getirmemesi gerektiğini bilirdi. Ne alaka yani.
Eşinize anlatmışsınız, önemli olan o. İftira atarlar filan diye de düşünmeyin, hiç bulaşmazsanız bu sıkıntıları da yaşamazsınız. Aranıza mesafe koyun, gelip gitmeyin. Gelirlerse de müsait değilim deyin, eve almayın. Eve en başta da almamalıydınız. Benim arkadaşım evdeyken gecenin 1inde komşum gelecek eşek kadar oğluyla. Asla kabul etmem ki normal saatte gelse de o şekilde kabul etmem.
Evrt cunku o an orada kımae yoktu
Ben dolap gıcırtılarını duyup kalktım
Cunku sadece mutfak dolapları gıcırdıyor
Aslında dolabımın altında nakıt on bın kadar paramızla altınlarım vardıNe niye duydun da kalktı. demiyorum, sadece yatak odanda dolaşıp dolap karıştırmamış diyorum. İki ihtimal vardı ya sapık ya da hırsızlıktı amacı, mutfak dolabında iç çamaşırı olmadığına göre, büyük ihtimal para ya da altın arıyordur diyorum.
Ic camasirlarina baktinmi benim aklima bu gelir. Yada altinin paran falan kayipmi
Aslında dolabımın altında nakıt on bın kadar paramızla altınlarım vardı
Cekmecelerk acmış ama orası kapalıydı
Ya acacaktı benden korktu fırsat bulamadı bılmıyorum
Bende 22 yasındayım henuz ve yenı evlı sayılırım dahamadde bağımlısı olabilir çocuk, o durumda motivasyon yüksek oluyor gençlerde ama mutfak dolabı garip geldi bana. sınırsız ve bağımlı yetiştirilmiş bir çocuk da olabilir. böyle yetiştirilen çocuklarda biyolojik olarak 19 yaşında görünür ama iç dünyası 9-10 yaştır.
ama nedeni ne olursa olsun komşularınızın bir sınır konulmasına ihtiyaç duydukları çok belli. diğer komşularla ilişkileri nasıl bu konu da önemli. sizi genç görüp böyle davranıyor olabilirler.
bir yetişkin gibi davranın, evinize kabul etmeyin. gerekiyorsa siz gidin ama evinizi açmayın ve mecbur kalırsanız da oda kapılarınızı kilitleyip yalnızca yaşam alanlarınızı açık bırakın.