Merhaba ilk senem ve özel yurtta 4 kişilik odada kalıyorum ve ilk zamanlar hiç sorun yoktu çok seviyordum iyi oda arkadaşına denk geldim falan diye. Ancak sonradan bazı şeyler gözüme batmaya başladı. Yüzlerine karşı gülüyorum bir ihtiyaçları olduğunda hala veriyorum,belli etmiyorum duygularımı henüz ama selamı biraz kestim birkaç gündür artık. İki kişi farklı şehirden gelen kişiler. Diğer ikimiz istanbulluyuz. İstanbullu arkadaş üçümüzle de samimi değil zaten kendi halinde anlayışlı saygılı birisi. Sorun şu ki bu iki kişi bazı konularda saygı göstermiyorlar. Odaya klima gelmişti ki daha yurda kayıt olmadan bize yerler alttan ısıtmalı vs her yer sımsıcak olur kışları demişlerdi ama öyle bir şey yokmuş. Her odaya klima taktılar duvarlara. Sıcak esiyor sadece 30 derece. 30 derecenin altında çalışmıyor klimalar. Klima direkt gözüme vuruyor ve duş alıyorum o gün mesela anında terliyorum aşırı rahatsız edici geliyor sıcak hava. Birkaç dakika değil saatlerce açık kalıyor. gece gündüz hiç fark etmiyor. 3-4 kez kibarca söylemiştim kızlar gözüme vuruyor çok sıcak geliyor vs diye. Soğuk diyorlar ancak kısa kollu giyiyorlar. Önceleri gece uyurken de açık kalıyordu ve uyarmamla geceleri artık açmıyorlar ama sabah ben açıyorum erken uyanan olursa sabah açsın dediler diye. Bazen öğlenleri saatlerce açıkken hiçbir şey demeden kalkıp kapatıyorum ve odadan çıkıp geri geliyorum lavabodan ve bakıyorum ki geri açılmış. Ve kulaklık kullanmadan dizi film izleyip ya da müzik dinliyorlar. Uyarsam ister istemez antipati besleyecekler ya da aram bozulacak ki bence anlayacak da değiller. Bir de insanlar hakkında birkaç konuşmaya şahit oldum. Bir kızı mini etekli görmüşlerdi ve ne kadar açık giyiniyorlar, bizim sınıfta da hep böyle tipler var pek muhatap olmuyorum vs demişlerdi. Ben lafa hiç karışmadım ama duyunca içimden yadırgadım. Kendileri de açık kişiler ama aile yapıları farklı sanırım. Yatay geçiş yapmayı düşündüm evime yakın bir üniversiteye geçiş yapmayı ama kazanacağıma dair bir umudum yok. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız