- Konu Sahibi mondschein2
-
canım benim çok güzel bir konuya değinmişsin oğlum henüz 2 yaşında Allah kaç diyoruz bir diyo çok hoşumuza gidiyor büyüdükçe inş. daha güzel şeyleri paylaşcam onunla çocuklarımızdan sorumluyuz çünkü saol paylaşım için:1hug:
güzel bir konu, sağol canım. a.s. çocuklarda allah sevgisinin, korkuyla harmanlanarak verilmemesi olayına katılıyorum. ben, inanç korkuyla değil, sevgiyle olunca makbul ve kalıcı olur diye düşünüyorum... sevgiler :1hug:
çok güzel bir konu.bence çocuklara allahı çok güzel bir şekilde anlatmalıyız
çocuklara yok cehenneme allah atar yok kör eder yok yamultur diye allahı anlatmamalıyız.aksi taktirde çocuk allahtan hep korkacaktır allahın merhametini
anlatmalıyız.canım paylaşımın için teşekkürler
evet canım çok güzel bir konuy deyinmişsin ALLAHI öğrenipte küçük yaşta tanıyan cocuk ilerki yaşlardada mükamal insanlar oluyorlar annayi babayı üzmüyorlar benim gençlere tavsiyam evlatlarına ALLAHI en güzel şekilde öğretsinler ileride onlarda evlatlarıda cok mutlu ve mükemel bireyler olucaklar ALLAHA emanet ol canım
canim cok güzel bir paylasim tesekkürler.
Benim kizim 6 yasinda sübhaneke suresini ve kulluvallahü süresini ezberledi masallah, siz neden domuz eti yemiyorsunuz diye soruldugu zaman cünkü biz müslümaniz diyor amcasi 5 vakit namaz kiliyor onu gördügü zaman hemen yanina gecip kilmaya calisiyor.
Elimizden geldigi kadariyla dinimizi ögretmeye calisiyoruz onun anlayabildigi bir dilde tabikia.s
slm canimm,masaallah vallahi cok sevindim ya oyasta bunlari bilmesi ve meraki bravo,,,bnde elimden geleni kadar yapmaya calisiyorum ama daha subatta 2yasina girecek,gece yataga girerken allahim diyorr,allah kac diyince 1diyor bunlarda guzel ins daha iyi olurlar,,sevgilerimle canimm:1hug:
tabiki canim daha henüz 2 yasinda senin bebis daha dur annesi yavas yavas ögrenecek, bence en önemlisi nedir biliyormusun cocuklara baski yapmadan sert olmadan dinimizi ögretmek, bazi ailelerde görüyorum sanki resmen cocugun kafasina vura vura ögretmek istiyorlar bu cok yanlis.
Sevgiyle canim.a.s.
Ellerinize,göz nurunuza sağlık,çok güzel bir konuya değinmişsiniz.Çocuğum henüz yok ama en kısa zamanda Allahım inşallah banada nasip eder bu yazmış olduklarınızı çocuğuma öğretirim.Evladı doğru düzgün yetiştirmek ana babanın asli görevi,özelikle anne eğitimi çok önemli.İnşallah hepimiz görevimizi layıkıyla yerine getiririz.hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?