izin almana çok sevindim sinem annecik en güzelini yapmışsın. şimdi minik mercimeğinle güzelce kahvaltı edin, çay değil ıhlamurunu iç ve biraz dinlendikten sonra sakin sakin dersini çalış. stres olduğun zaman karnını okşa mercimeğin elektriğini alsın. laf aramızda en çok istediğim şey hamile olunca durup durup göbeğimi okşamak. zaten var olan ayva göbeğime göbek değil huleeyn artık bebek demek ve içime çekmeye çalışmadan şööle arslanlar gibi salmak :))))))
sigarasızlağa devam. ben de birkaç gece rüyamda içtim pöfür pöfür oooh güzeldi bee. aslında çevremde içen kimse kalmadı birileri içse de ben de biraz dumanından sebeplensem diyorum ama olmaması daha iyi tabi...
benden haberler şimdilik bu kadar. bu arada dün akşamdan beri sağ yumurtalık civarında elektrik çarpması !!!! (daha önce çarpılmadım çok şükür ama öyle bir his tahminimce) şeklinde inceden bir sızı var. ama hamilelikte sol kasık sancırmış öğrendim. bir de önceden kendimi dinlemiyordum belki hep oluyordu bilemem.. regl de yakın ondan oluyor olabilir.
aaaa sinem annecik iyi ki söyledin folic acid diye ben de folic acid içerikli vitamin hapımı alcaktım bak unutmuşum hemen yutayım :)))))))) ne faydalı bir topicmiş bizimkisi yahuuuu zemuszemus
durumlar budur ben buralardayım topic bana emanet :))))))))))))))))))))))))
Ayy ilahi kız sen beni heyecanlandırıyorsun vallaaa. Ne bilim Handeciğim şöyle doktorum beni bi rahatlatmadığından ben daha karın sevme falan yapmıyorum da dün kendimi senin değiminle mercimekimle konuşurken yakaladım. Eh işte ben ne kadar normalize etmeye çalışsamda duygular bi yerde kendini dışa vuruyor. Dün akşamda kayınvalidem aradı nasıl aşermeye başladın mı diyee, bu telefonlar ilgiler olunca ya ben cidden hamileyim galiba diyorummm. Beni az çok tanıyorsun kafamda binlerce soru işaretiyle ve bu kadar çabuk olmaz rahatlığıyla başladım bu işe ama şimdi bulunduğum noktada hala şaşkınlığım sürmekte, bi ara kabulleneceğim heraldee. Hani hiç bulantı, ekstra bi şey isteme vs olmadığından ben kendime normal muamelesi yapıyorum. Ve yine seninde araştırıpda bulduğun gibi benimde sol kasığımda sancı, batma gibi bi şeyler olmuştu, ha bi de belimde genel bir sızı vardı. HAdi bakalım seninde az kaldı, düşünmemeye çalış canımcım yaa, gel beraber anayasa, devlet teşkilatı, bakanlık teşkilatı vs gıcık gıcık şeyler çalışalım ben sana nasıl unuttururum herşeyi lülülülülülü