Kızlar topiğinizi okudum birbirinize destek olarak birer birer mucizelerinize kavuşmuşsunuz Allah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin ve onlarla bi ömür mutlu olun inşş... Bende 2,5 senelik evliyim ve 25 yaşındayım. Bazen istiyorum bi bebeğim olsun ona bakayım onunla vakit geçireyim bazende gözüm korkuyor eşimde bazen istiyoo bazende benim düşüncelerimden dolayı istemiyor. Bu aralar düşünüyoruz konuşuyoruz ama aynı zamanda erkenmi diye birbirimizi engelliyoruz..Anlıcanız ikimizinde kafası karışık :uhm: :uhm:
Biz Erzurum'un bi ilçesinin köyünde öğretmenlik yapıyoruz şartlarımız oldukça ağır ve ailelerimize 19 saat uzaklıktayız. Bu yüzden gözüm korkuyo bazen psikolojim bozuluyo kendime bile bakamıyorum bir de bebeğim olsa onun sorumluluğu olsa daha mı kötü olurum die korkuyorum en çok...Sorumlulukların artması hiç bi sosyal aktivitenin olmaması daha da bunaltırmı acaba beni... Doktora ulaşma imkanı falan çok kısıtlı 2 saat sürüyor yol bebeğin hastalığı falan filan çok mu düşünüyorum acaba ben.... çözemiyorum kızlar yaaa.. Bazen hemen olsun istiyorum doğudayım işte bana destek olur büyür gider falan bazende 2 sene bari dursakmı tayinimiz çıkınca olsun diyorum bilemedim gitti. ya hemen olmazsa diye korkuyorum bazen içim içimi kemiriyor evlendiğimden beri hersene gidiyorum doktora ama psikolojik faktörlerde var işte :çok üzgünüm: Off çıkamadım bu düşüncelerin içinden kızlar bana yardım edinn yaaa
Hımmm aslına bakarsan sen bi yola girmiş durumdasın ama çekincelerin var ve bence saydıkların haklı çekinceler. Klasik olacak ama çok kutsal bir meslek uğruna zorunlu görevinizi tamamladıktan sonra senin ve bebeğin sağlığı için ttam teşekküllü bir hastanesi olan bir yere tayininiz çıktığında kolları sıvasanız bence daha doğru olur. Ama bu sadece bencesi, çünkü başkası direkt şunu diyebilir, orada yaşayanların çocuk sahibi olmaya hakları yok muu??? Evet kabul ediyorum şartlar ve durumlar herkes için hep bal börek olamayabiliyor ama sen buna zorunlu değilsin ve biliyorsunki iki yıl sonra başka bir yere gidebileceksin ve bence de en önemlisi henüz 25 yaşındasın. Ama yinede hep dediğim gibi o-bu-şu aslında hiç önemli değil, sen ben yaparım diyorsan yaparsınnnn..
Bi de şeyi tam anlayamadım, her sene doktora gidiyorum ama psikolojik faktörlerde var demişsin. Yani siz yağmurluksuz fikfike başladınızda olmuyor mu noluyor kuzum anlayamadım ben :uhm: