günaydın...
ne zamandır aklımdaydı ben de topic ine yazmak istiyordum sscuba kısmet bu sabaha imiş... öncelikle sadece ilk ve son sayfaya bakabildim ve hamile olduğunu öğrendim... seni canı gönülden tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah.
şimdi editliyorum an itibarı ile 35. sayfadayım ve bir roman okurmuş gibi kaptırdım gidiyorum. keşke daha önce okumaya başlasaymışım, aranıza daha önce girseymişim.... ben de ilk sayfada yazdıklarını düşünenlerdendim ta ki 3 ay öncesine kadar. hatta öyle bir haldeydim ki hamilelik fobisi diye birşey varsa o vardı bende diyebilirim. 4 senelik evliyim. eşim 33 ben 30 ... hani yaşlar da geldi geçiyor denecek cinsten. bir çocuğa cesaret edemiyordum bir türlü. hatta reglim 1 gün gecikse anında kan testinde buluyordum kendimi.. çocuk mu aman kalsın dediğim zamanlar yüzden cezalandırılmamak tek dileğim...
ne olduysa 3 ay önce oldu. sende çocuuuuuk diye çalan biyolojik saat bende de 3 ay önce çaldı. hemen o ay korunmadan birlikte olalım dedim eşime. kabul etti. ooo daha ilk korunmasız birliktelikten sonra ben hamileyim diye gezdim ortalıklarda. tabi fossss tam gününde gelen regl. olsun dedim ilk ay daha. geçen ay ovulasyon testi kullandım. hatta tam 14. günde gülen yüzü yakaladım. işi bitirdik ben yine hamile edalarıyla dolandım ortalıklarda. gününden 2 gün önce gelen regl ile tokadı yedim suratıma... yaw meğer ha dediğin anda olmuyormuş bu iş... o kadar korkular da korunmalar da boşunaymış.
bu üçüncü ayımız şimdi. beklenmeyen tarih 30 ya da 31 Ekim. gerçi eşim rahatsızlandı bu ay çalışmalar randımanlı değildi ama kısmet.. bu arada 31 ekim de benim doğum günüm. bir sürpriz yapar mı annesine meleğim.. onu istemediğimi sanmıyordur hala değil mi.. biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim...
seni tekrar tebrik ederim
darısı başımıza.. darısı başıma...