Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ooooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyy oyyyyyyyy
ne diseemm bilemedim şimcikk
anneciikkkk :))
Evet sonuçlar elimde vee açıklıyorumki 136,5. Yanii yükselmiş, 20 ekimde 45,9 ken bugün 136. Hoş doktor hanım beni bi türlü tebrik etmedi, hatta ben yani hamile miyim diye sormak zorunda kaldım, aldığım yanıt, evet hamileymişim ama çoookkk erkenmiş, haftaya perş ya da cuma testi yineleyelim dedi, yani şimdi size sorarım ben sevinmeyelim daha erken derken yanılıyormuymuşum, ya da sorumu şöyle değiştiryimkardeşim bunun bir neti yok mudur, ben ne zaman havai fişekleri salacağımm :uhm:
sinemcim hemen endişelenme, doktorlar böyle maalesef ve aslında sağlamcı olmaları senin iyiliğin için. şimdi sen 4 gün sonra bir test daha yapıyorsun, o zaman 700 civarlarında çıkması lazım, zaten o zaman ancak 5 haftalık olmuş olacak. 6. haftada dr'a tekrar gidersin ve keseyi görürsün. şu an ultrasonda bakılsa bile sadece kalınlaşmış rahim duvarı görülür. dış gebelik olmadığından emin olmak için 3-4 gün arayla test yapıyorlar, değerin düşmediğini görmek için.
hamileliğin daha çok erken cidden, geç döllenmiştir ama tutunmuş, şimdi tek yapacağın beklemek. ama beklerken de kendine çok iyi bakman lazım. fazla yorulmayacaksın, iyi besleneceksin, nur ve sena sana ne derse onu yapacaksın :)))) Kendini de hiiiiç üzmeyeceksin. Anlaştık mı?
topiğm başlını okumuşum sadece baya gelişmeler olmuş bu arada hamile arkadşlar allah sağlıklı sıhhatli kucanıza almayı nasip etsin bebişlerinizi.darısı bizim başımıza bakalım uraşlarımıza ne zaman cevap alıcaz....
ups!! yavas olun kısııım yetisemiom hiziniza beaa. -tatlicadiarzu-
sinem hadi anacim rahatlat artikin bizi de kendini de beklioss surda naapti bu kararsiz hatun deyuu. insallah yuksek degerlerini yani yannis annama yuksek derken ikiz demiom:roflol::roflol:
biz henuz yagmurluksuz fikfik calismalarina baslamadik canlarim emme velakin baslayinca hepiciinizi tam kadro yanimda istiyom haberiniz ola. yoklama aliciiim
Haklısınız hanımlar ben sadece tecrübesiz bir şaşkınlıkla veryansın durumdayım, ama doğrusu siz beni yatıştırdınız, bunada maşallah diyip kendimi nadasa almış durumdayım.
bu arada iyi hoş diyorsunuzda benim bu sıralar pek dinlenebilecek durumum yok malum sınava hazırlanıyorum, şimdi bi yandandageç oldu bu akşam o konular nasıl bitecek diye endişeleniyorum. Ama yokkk benim derhal kendime gelmem lazım, herşey yolundaaaa ve ben süperim.
Sağolun hanımlar çok iyi geliyorsunuz bana, şımarmanın douğundaydım galibaaa sorryyyyy
Evet sonuçlar elimde vee açıklıyorumki 136,5. Yanii yükselmiş, 20 ekimde 45,9 ken bugün 136. Hoş doktor hanım beni bi türlü tebrik etmedi, hatta ben yani hamile miyim diye sormak zorunda kaldım, aldığım yanıt, evet hamileymişim ama çoookkk erkenmiş, haftaya perş ya da cuma testi yineleyelim dedi, yani şimdi size sorarım ben sevinmeyelim daha erken derken yanılıyormuymuşum, ya da sorumu şöyle değiştiryimkardeşim bunun bir neti yok mudur, ben ne zaman havai fişekleri salacağımm :uhm:
Nur
anacım senle bana da sut acarım , kutlamalardan eksık kalmayalım :)))
Kolay gelsin Sinemcim, gözlerini ve beynini yorabilirsin de fazla atlayıp zıplama, araziye falan çıkma, çukurlara dikkat et delikafadulden
yetiştim yetiştimmmmmmmmmmmm yettim galiiiiiiiiiiiiiii!!!
arkadaşım ben ilk öğrendiğimde değerim 126.8 idi ve doktorum bana nasıl emin oldun ki daha belli olmaz dedi. başlarım değerine dedim içimden veee hiçç sallamadım çünkü miniğimin içimde olduğundan emindim. sende sallama hiç ve bence sakın 3. testi yaptırıp da paranoyaklar kervanına katılma. ben kan testini bir kere yaptırdım hamileyim dedim koskoca prof olmayabilirsin dedi ama cidden ben inanmadım. sağlıklı yükselen değerlerin var tü tü tüüüü maaşallahhhhhh. 15 gün yat uzan kalpciğini görürsün 15 gün sona yok ben dayanamam illede keseyi görcem dersen 1 hafta sonra en geç o da görükür ultrason ekranında. taze annecikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk eyyyoooooooooooooo sevin bakam hadi şincikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hehheehehee:teytey::dance:hihoyyytalkisalkisalkisdelikafadulden
sen ve benden sonra sinem de sütiçerler kervanına katıldı artıkın daaaa ben sütle bi süreliğine vedalaştım maalesef canımcım. aramız hiç hoş diil şu günlerde. ama bi bardak soda köpürtürseniz vallah çok makbule geçer.:içelim:
AAA ÇIKMADAN SÖÖLİYİM bir de Fatma yı merak ettim şimdi, o naaptı aceppp