Cok guzel bir hayat yasadim ben cok sukur Allah ima . Guzel bir isim vardi surekli seyahat ediyordum gece yarilarina kadar toplantilar is yemekleri eglence vur patlasin cal oynasin. Harika da bir evlilik adam ayni zamanda is ortagim 24 saat beraberiz. Eve geliyoruz beraber pisiriyoruz yiyoruz oyun oynuyoruz cocuklar gibi ben onun tepesone cikiyorum o beni cocuk gibi omuzlarindan atiyor . Bi suru isim var coook mesgulum
"Uremek dunyanin en ilkel icgudusu , ben evrende kendini bise zanneden bi toz zerresiyim . Soyum surse ne olur ki ? Bu kadar kendini onemsemek niye.
Cocuk yapinca kadinlar mahfoluyo. Bi kere omur boyu kolelik. Kocayi bosarsin isten ayrilirsin farikayi kapatir isciyi kovarsin. Cocuk atsan atilmaz satsan satilmaz . Hayir buyuyunce de seni begenmez. Ergenligi dert evliligi dert hamile kalcan oran buran sarkacak koca bi popo sarkik gibek ve memeler/ bacaklarda varis karinda catlak fazladan 15 20 kilo. Cocuk pesinde kosturucan herife yuz vermicen adam da uzaklasicak .ohoooo bu cocuk yapanlarda akil yok " diyen bir kadinim/ babam bana manyak misiin cocuksuz hayat olur mu diyor . Sacmalik diyorum
Evleneli bir sene olmus. Gidip eglenip icmisiz. Eve gelmisiz. Hamile kalmisim . haberim bile yok
Oyle oldu boyle oldu . Biseler oldu iste. Netice de kimse istemedi bebegi. En cok ta ben istemedim. Agladim Zirladim. Yurtdisinda doktor 12 haftalik dedi . ben d ealdirma zamani gecmis dedim. # hafta sonra buraya dondum ki daha yeni 11 haftalik olmus. Allah ol dedi yani. Oldu . Dogurdum
Bosuna yasamisim arkadasim.
Gezdim tozdum calistim para kazandim para yedim. Sevdim sevildim \
Yok boyle bisey . Su an ne para ne is ne dunya. Hicbirsey umurumda degil. Simdiki aklim olsaydi bu kadar muthis bir mutlulugu yillar once yasardim
Hersey cok daha guzel. Evimiz daha mutlu \ kocamla birbirimize deli divane olduk \ aile olduk bi kere
Bi yerime bisey de olmadi hala da fistik gibiyim
Anne olmak var ya anne olmak. Onu emzirmek \ ilk gulusu sana ilk anne diyisi . gelip seni icine cekerek sapp diye opusu . bu kadar buyuk bir sevgi. Bu kadar net bir odul verilen emege.
Salagin tekiymisim iste. Aylak aylak Helin siz yasamisim yillardir