merhaba kızlar pek bir durgun gordum buralari.a.s.
bir kac gun uzaktim. islerden dolayi ve biliyorsunuz tezim...yeniden oturup ders calismak ne kadar zormus yaa. tamamlayabilecekmiyim bilmiyorum insan bir sure ara verince cok soguyor..zaten ev isleri, yemek, kisisel bakimlar, gunluk alisverisler filan surekli bahaneler buluyorum kendime..
aynen bebek konusunda oldugu gibi bunda da biraz gayret ve cesarete ihtiyacim var sanirim.mafoldumben
neyse biraz da guzel seylerden bahsediyim. gecen gun kk dan tanistigim hamish bir anneyle gorustuk burda. ocakta dogum yapicakmis. karni cok cici bir sekilde kocaman olmustu, anne bebek magazalarina ugradik birlikte. ordaki o cesit cesit birbirinden sirin ve minnacik bebis urunleri cok ama cok hosuma gitti. biraz da ozendirdi beni anne olmaya kizlar:CüvCüv:
ve dun de en yakin arkadasimdan beni cok mutlu eden cok guzel bir haber aldim. henuz cok yeniymis hickimseye soylememis bile ama bir bebek varmis artik icinde.:ecrin_bebek: delikafadulden
bu olanlar beni biraz daha cesaretlendirdi kizlar bebek konusunda, bu bebek magazalarina gitme olayini size de tavsiye ediyorum :jeyyar:
canım darısı başına... tez zamanda senin habeini de kutlarız inşallah !