ay anacım hayret ve şaşkınlıkla izliyorum seni cidden, monitöre bakışımı bi görsen ne demek istediğimi anlardın cidden. yaa detoks işi kızma ama laf salatası be canımcım kendine onca gün boşa eziyet ettin ama neyseki bundan sonra bari düzenli yiyip içmeye çalış ki onca emeğin boşa gitmesin. ay aslında bi topik daha açıp yeni bir başarı hikayesi yazasım var zira ben de şişmanlıktan normal kiloya dönenler arasındayım. boyum 1 83 kilom da 93 dü bi ara..
düzenli spor ve accık dikkatli beslenmeyle 25 kg verdim ben 1 yılda.. ne metabozlimam yoruldu ne de ben.. kepek ekmeğine hatta bayat ekmeğe öylesine alıştım ki şimdi taze ekmek tüketemiyorum. o derece seviyorum yani. benim diyetimde dedim yaa haftada 3 gün spor vardı ve ben bir günü kaçırıcam diye ödüm kopuyordu. daha ilk haftada bacaklarımdaki toplanmayı görünce daha da bi sardırdım spora ve sonuç cidden mükemmeldi. manken gibin oldum bi ara cidden istanbulda falan soruolardı hangi ajanstasınız die.. hoş kilom da 70 ti ki hiç de mankenlik kilosu değil ama her bünyenin kaldırdığı kilo miktarı var ve bana da 70 yakışıyordu.
sadece akşam öğünlerimi hafif tüketmeye özen gösterdim fakat ne hamur işinden ne kebabımdan ne de tatlımdan taviz vermedim inan. günde 1 paket sigara içmeme rağmen dik yokuşları koştura koştura tırmanıyordum ve dipçikkk gibiydim bana mısın demiyordu. ne yiceksen abartmadan öğlen yee akşamı ekmeksiz öğünlerle geçiştir. ve sporla da destekle mutlaka. inan sonuca şaşırsacaksın. diyetisyen felan laf herşeyin doğrusunu hepimiz ezbere biliyoruz artık. iş kafada bitiyor. bir de çok komik ama bende çok işe yaramıştı. beğendiğim bir kadın vücudunun üzerine kendi vesikalığımı oturttum evde fotoşokkk hahahahhaaaa valla ona bakıp bakıp gaza geliodum. sonunda o hatuna çok benzedim ve yırtıp attım o fotoyu.. darısı başına anacım. detoksla felan parçalama kendini diyet yapmak işkence diil. hayatı zorlaştırma kendine.. ay gene ben gene o pozitif düşüncelerim.. hahahaaa seviyorum kendimi yaaaaaaaa.. narsistliğim tuttu accuk..zemuszemuszemuszemus
Anaaaa Mükemmelsin Valla ne demek 183 boy maşşallah tütütütütü :)
Sen zaten normalmişsin o boya o kilo normal yane :)))
Şaka bir yana da 70 kg çok çok ideal ahanda bak kilo boy orantısında normal çıkıcan ehueheueh :)
Valla senin yanında yaşlanılmaz kızzz:kedi: