Sean'cım testi ben kendime yaptırdım zaten bağışıklık var mı diye. kızlara yaptırmadık. ben kendimi bildim bileli evde kedi, köpek, kuş, sincap, tavşan her türlü güzelliği beslediğim için bu yaşıma kadar toxoplazma bağışıklığı kazanmışımdır diye düşünüyorum. garanti olsun diye testi yaptırdık. hatta doktorum direk TORCH yaptırdı. bağışıklıkla ilgili herbirşeye bakılacak. Eşim kedilere aşık ve çok şükür tuvalet temizliğini kendi yapıyor, çok da titiz bu konuda. bn sadece seviyorum ve mamalarını veriyorum.
sscuba ben de aynı sıkıntılarla çocuk sahibi olmaktan çekiniyorum. sürekli hayatımı engelleyeceğini düşünüyorum. sen nasıl aştın bunu. 5. sayfaya kadar okuyabildim ve orada çocuk sahibi olmaya karar verdiğin ve dr gittiğin yazıyordu. nasıl o aşamaya gelebildin. benim evliliğim 2 yılı geçmesine ve 30 yaşında olmama rağmen (35 yaşına gelsem de) aynı şeyleri düşlüneceğimden eminim. ben bekarken de evliyken couk konusuna yaklaşımımın hep aynıydı. okurken yapılan yorumlar genelde her kadının çocuk sahibi olmak istemesi üzerine ama ben hiç böyle şeyler hissetmedim. çocuk sahibi olmamak için sürekli nedenlerim var. lütfen bana da yardımcı olur musunuz. çocuk isteme asamasına nasıl gelecegim.
Senaaaaaaa :)
bak kalbimi kırdım amaaaaaaaa :sinifsinif:
30 lu yaşlarına gelmiş ve hayatındaki ama ları pekde azaltamamış biri olaraknedense öncelik sırasını kapmaya çalışan büyük bir AMAm var.
15 yıldır süren güzel ve sakin bir beraberliğim var. bunun son 7 senesi evli olarak devam etmekte. Bu güzel sakinliğin içinde artık biraz çevre baskısı, biraz yaş geçiyor mu korkusu, biraz da sanırım benim biyolojik saatin artık durduramadığım alarmları -ÇOCUUKKKK- diye çalmakta.
Bu kulübde çok yeniyim, aslında yazmaya karar veribde yazabilmekte çok yeniyim. Uzun zamandır buradaki bazı alt başlıkları takip ediyorum. Az çok anlaşıldığı üzre bu alt başlığı açmamdaki sebep "sanırım artık çocuk istiyorum ama gerçekten istiyor muyumun" cevabını bi türlü bulamamdan kaynaklanıyor. Burada çok güzel mutluluk deneyimlerinin yanı sıra kafayı yemekte olanların imdat çığlıklarıda fazlasıyla bulunmakta. Haliyle bu da beni iyice kararsızlığa itiyor.
Eşimde benim kadar kararsız ve aslında biraz daha isteksiz. Halbuki benden çok daha sakin olan yapısıyla çok başarılı bir baba olacağına eminim, ama onunda bir çok ama sı var.
7 yıldır son derece keyifli ve sakin giden hayatımıza ve daha yapacak çok işimiz olduğunu düşünürken yeni bir birey sokmalı mıyız?
Gerçekten her sağlıklı evli çiftin çocuğu olmalı mı?
Hiç kimse bu tür çekinceler yaşamıyor muu?
Oleeeeyyy Sinemm Yoksa!!!!!
heheheh dört gözle bekliyom bende çok heyecanlııııı :ecrin_bebek:
Bende çok severim kedileri evde değil ama kapımın önünde besliyom salamlan besliyom şerefsisi ) sokak kedisi demeye bin şahit lazımmm alkisalkisalkis
ya bi test alsanaaaaaa delikafadulden
ne ne ne nene neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:sm_cool:
kızızııımmmm ne diosun sen ??? bu kadar çabukolsa vallahi bir nazar boncuğu yollarım sana ankara ya kargo ile, hadi inşallah diyorum, bence gelecekse şimdi hemen gelsin zira hazır sen bu gazla bu moda dalmışken su yüzüne çıkana kadar doğrrurursun o da el bwbek gül bebek büyür, hadi inşallah ama çatlatmasan da bizi en azından cuma günü bir idrar testi yapsan diorum ?? hıııııı ????????????
sscuba ben de aynı sıkıntılarla çocuk sahibi olmaktan çekiniyorum. sürekli hayatımı engelleyeceğini düşünüyorum. sen nasıl aştın bunu. 5. sayfaya kadar okuyabildim ve orada çocuk sahibi olmaya karar verdiğin ve dr gittiğin yazıyordu. nasıl o aşamaya gelebildin. benim evliliğim 2 yılı geçmesine ve 30 yaşında olmama rağmen (35 yaşına gelsem de) aynı şeyleri düşlüneceğimden eminim. ben bekarken de evliyken couk konusuna yaklaşımımın hep aynıydı. okurken yapılan yorumlar genelde her kadının çocuk sahibi olmak istemesi üzerine ama ben hiç böyle şeyler hissetmedim. çocuk sahibi olmamak için sürekli nedenlerim var. lütfen bana da yardımcı olur musunuz. çocuk isteme asamasına nasıl gelecegim.
hoşgeldin ,
bu soruyu scuba ya sormuşsun, bizler onun geçtiği aşamalarda naçizane yanndaydık diyelim ama bence o cevaplasın sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Senfat hoŞgeldİn
scuba yokken sana ben eŞlİk edİym canım benİm 3.5 sene oldu ben bİr kere gebe kaldım kendİm İsteterek ama anladım kİ Çevre baskısından gebe kalmıŞım sonra dÜŞÜk oldu.
Gene gebe kalmak Çok korkutuyor benİ...
Senİnle aynı durumdayım ama İnan gebeyken hormonlardanmıdır nedİr varsa yoksa bebek :)
Günaydın hanımlarrr, ay beni heyecanlandırdınız yawww, bende hiç öyle bir mod yoktu. Hani az çok anlatmaya çalıştım ya iki seçenekli bir durumum var. ya dün olmalıydım ya da pazar günü olmalıyım. O nedenle ben pazartesiyi bekliyeyim diyorum ama sizce bugün test yaptırsam sonuç alır mıyım ki, bilemedim şimdi :sm_confused:
aa noooldii yavrum ne dedim ki ??
acikcasi bu cevabi TIFF ve kendim icin verdim, bir sure ugrastikiz scuba ile , o bisi dedi biz cvp verdik o baska bisi dedi baska bisi cevapladik, o sureci biraz da biz iteklemis gibi olduk da ondan oole seettiydim , aşkolsunnn nie kalbini kıryam senin güzelim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?