Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben istanbul dayım , Sinem haklı ankara ya gitme durumumuz olsa gitmem mümkün değil 33. haftanın içindeyim zira ... Haklısın Tuba cim hazirliklarin coğu bitti saylır, bebek odasının 1 hafta 10 gün içinde gelmesini ve kurulmasını bekliyorum, ondan sonra da aldıklarımı kıyafet , öte beri vs içine yerleştirmem gerekecek.. Hastane kararını, sünnet kararını, odanın boya badanasını, perde- halı - alışverişleri bitirdim.. Ama doğum tipine ve tarihine kara veremedik henüz.. Bir yandan da diyet yapıyorum ya halsiz kalıyorum bazen artık çabuk yorulmaya başladım mesela...
ben bütün gün evde ve netteydim ama kimseler yazmayınca sessiz kaldım. haftasonu herkes biryerlere gitti herhalde. kocam bu haftasonu Cebit''te çalışıyor maalesef, benim de evden çıkasım gelmedi. tam tembellik halindeyim..
sinemcim tam ne demek istediğini anlamadım :kedi: hesap kitap yapmadan rahat bir ay geçiriyorum dediysen daha güzel, bu ay bu kadar işin var, ders çalışıyorsun bizim gibi bütün ayı yumurta, ateş, ovülasyon testi ve akıntı takibi gibi şeylerle geçirmediğinden kendiliğinden hamile kalma şansın daha fazla. eğer 2-3 günde bir de ilişki oluyorsa bir bakmışsın hamilesin :))))
Heyecan ve merakla en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz Sena annecik...
Bu arada Günaydın Hanımlar, hemenn bu kasvetli havayı dağıtıyoruz çünkü herşey çok güzel olacak kesinnn...
Bendeniz yaptığım detoks sonucu totalda 3,300 kilodan arınmış durumdayım ve 7 gündür ilk defa bu sabah kursağımdan ekmek geçti, o da kepekli, ama yılmak yok bu sayede şekersiz içmeye alışmaya çalıştığım çay, kahve vs. işlemlere devam, lanet diğer bağımlılığım olan kolaya dil sürmeme, midemde tüten o canavar cips, çerez müptelalıklarına başlamam kararlılığı ve inancındayım. Ohhh be dünya varmışşş laelaelaelaelae
Heyecan ve merakla en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz Sena annecik...
Bu arada Günaydın Hanımlar, hemenn bu kasvetli havayı dağıtıyoruz çünkü herşey çok güzel olacak kesinnn...
Bendeniz yaptığım detoks sonucu totalda 3,300 kilodan arınmış durumdayım ve 7 gündür ilk defa bu sabah kursağımdan ekmek geçti, o da kepekli, ama yılmak yok bu sayede şekersiz içmeye alışmaya çalıştığım çay, kahve vs. işlemlere devam, lanet diğer bağımlılığım olan kolaya dil sürmeme, midemde tüten o canavar cips, çerez müptelalıklarına başlamam kararlılığı ve inancındayım. Ohhh be dünya varmışşş laelaelaelaelae